Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.
nellyce i od mene skrivaš svoj avatar.Sigurno si nas izbacila iz prijatelja pa zato...
Šta ne? Super su. Neću više izlazit iz kuće, čim izađem obavim neki šoping
A i što se tiče Nellyce, slažem se. Nelyice, nelice, zloćo mala
grozna sam znam
24.09.2009, 22:36
MaTana
4796
Buba cijeli dan samo ponavlja ta-ta ta-ta ta-ta, Pa malo tise i njeznije, pa glasno i ljuto, smijeh cijeli dan danas sa njom, A jucer je preko cijele rive mm-ova brata zvala tata iako ga inace zove dudo
Samo opet klikneš na njega i stanje se vrati na staro. A vidjela sam negdje i opciju blokiraj
pokusala sam ja to sa blokiraj ali mi nije uspelo...a ovo prvo sto si rekla nisam probala, kad se taj neko opet pojavi, obavicu to..mada nije aktivan korisnik, mislim da je jos jedan posmatrac u pitanju...
24.09.2009, 22:37
Brisani uporabnik
7400
[Sadržaj poruke je obrisan]
24.09.2009, 22:39
MaTana
4796
ja sam prije imala fazu kad sam jela sira i ajvara sa žlicom, i to bez kruha, a onda bi se cudila zasto me muci zgaravica
Buba cijeli dan samo ponavlja ta-ta ta-ta ta-ta, Pa malo tise i njeznije, pa glasno i ljuto, smijeh cijeli dan danas sa njom, A jucer je preko cijele rive mm-ova brata zvala tata iako ga inace zove dudo
dusa draga malena, to ti sigurno djever lici na muza pa podsjeca dijete na njega moja kako dani prolaze sve ga slabije zove
Nellyce ljubljenje mi kompliciranije od ostalih programskih operacija, ono samo udji i izadji i podesavaj brzine Buduca mamice je li bebana aktivna i nocu?
24.09.2009, 22:41
MaTana
4796
slice dosta, a cijelo jutro sam joj pokazivala slike od tate, pa je mozda to malo zbunilo...
još pitaš pa ne spavam noću nego tek pred jutro i onda do podne, svi misle da sam neka ljenčina
24.09.2009, 22:42
Anoniman
IZVORNA PORUKA: callanhoe
IZVORNA PORUKA: MaTana
dusa draga malena, to ti sigurno djever lici na muza pa podsjeca dijete na njega moja kako dani prolaze sve ga slabije zove
Nellyce ljubljenje mi kompliciranije od ostalih programskih operacija, ono samo udji i izadji i podesavaj brzine Buduca mamice je li bebana aktivna i nocu?
blesava si zeno ne ponasas se onako kako bi jedna majka trebala
Wukovarka
6821
Im back
MaTana...zovem ju Lulu
Nelly...samo naprijed sa ušima...brzo se privikne
mariola
19495
Cvrčak jel to domaći? Njami. Mada nisam gladna. U podne sam išla kod sveki na ručak, onda smo pile kavicu, onda išle van u šetnju i na palačinke, onda još jedan đir šetnjice pa na pizzu. Ne bi mogla ni mrvicu pojest ali bi zato ujutro pola tegle
24.09.2009, 22:43
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Wukovarka
Nelly...samo naprijed sa ušima...brzo se privikne
sigurno cu sad ozbiljnije razmisliti o tome, tnx draga
24.09.2009, 22:43
MaTana
4796
Pitala sam te jer ja imam sestru Luciju i mi je zovemo Lule, mama je tako prozvala cim se rodila jer je znala da ce je ostatak svojte nazvat Luce mala, jer je dobila ime po babi.
a sto? zar sam rekla nesto sto nije tako ?
24.09.2009, 22:45
Brisani uporabnik
7400
[Sadržaj poruke je obrisan]
24.09.2009, 22:46
Anoniman
IZVORNA PORUKA: callanhoe
IZVORNA PORUKA: Nellyca
a sto? zar sam rekla nesto sto nije tako ?
saaaalillaaa sam seee vidi se da su ti zivci kratki danas iihihihihihihih
24.09.2009, 22:47
Wukovarka
6821
Pitala sam te jer ja imam sestru Luciju i mi je zovemo Lule, mama je tako prozvala cim se rodila jer je znala da ce je ostatak svojte nazvat Luce mala, jer je dobila ime po babi.
Lulu mi je bas super!!!
Ja sam slučajno jedan dan rekla lulu i ona se okrenula...samo se meni odaziva na to ime, kad netko drugi kaže..kao a ne čuje.. Maza mamina
24.09.2009, 22:49
CallamityJane
11119
a jesu, u pravu si, danas mi je fitilj prekratak gdje nam Natalija? buduca mamice sta muzek radi? je li galami sto tracaris sa nama starim babama
24.09.2009, 22:49
mariola
19495
IZVORNA PORUKA: cvrčak
Domaći je ajvar. pojela sam pola teglice. Namažem 2 cm ajvara na prozirnu šnitu kruha. Al će noćas biti veselo na relaciji krevet-wc
ja više ništa ne pazim jer svejedno me muči žgaravica šta god da pojedem a i cjelu noć se dižem na pi_____. po 5 puta kroz noć
a jesu, u pravu si, danas mi je fitilj prekratak gdje nam Natalija?
necu da te diram vise i vucem za tu repinu, mada sam bas raspolozena za to ostavicu to za sutra, uzivo
24.09.2009, 22:54
CallamityJane
11119
jede mi se nesto meksičko!
pojedi sombrero Nellyce ma trebam i da dobijem pa ima tu malo i hormona, mada u ovim danima ja znam da lako planem, pa se onda suzdrzavam i gdje ne trebam jer se bojim da zbog hormona nekoga ne uvrijedim. Eto vidis kako sam ja pazljivo i osjecajno bice
pojedi sombrero Nellyce ma trebam i da dobijem pa ima tu malo i hormona, mada u ovim danima ja znam da lako planem, pa se onda suzdrzavam i gdje ne trebam jer se bojim da zbog hormona nekoga ne uvrijedim. Eto vidis kako sam ja pazljivo i osjecajno bice
ma divna si, nisam ja ni sumnjala u to, narocito ne posle onog naseg razgovora od sinoc