writing-img

RE: Simptomi pred porod

clock-img

27.12.2009, 12:15

clock-img

lueman

pencil-img

2780

IZVORNA PORUKA: buduća mamica

ja ću si zalijepiti onaj listić samoljepljivi na čelo i napisati: ne znam kad ću roditi, svi bi htjeli sve znati i još se prave uvrijeđeni kad kažem da ne znam, kao krijem

zato ja neću nikom reći terminuser posted image user posted image user posted image da me ne ubiju dosadom

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

clock-img

27.12.2009, 12:16

clock-img

buduća mamica

pencil-img

2482

osim nama, zar ne?

clock-img

27.12.2009, 12:17

clock-img

ikica84

pencil-img

3720

tako sam i ja rekla za drugi put... samo cu reci mjesec a koji datum ne user posted image user posted image user posted image
samo vama cu reci...user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.12.2009, 13:39

clock-img

mala pcelica

pencil-img

5866

IZVORNA PORUKA: lueman

ja ću si zalijepiti onaj listić samoljepljivi na čelo i napisati: ne znam kad ću roditi, svi bi htjeli sve znati i još se prave uvrijeđeni kad kažem da ne znam, kao krijem

zato ja neću nikom reći terminuser posted image user posted image user posted image da me ne ubiju dosadom

pa tek onda ste nastradale user posted image  dosadjivace vam mjesec dana prije tog mjeseca jer nece znati dal je termin pocetkom ili krajem tog mjeseca user posted image user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

clock-img

27.12.2009, 13:41

clock-img

komarac1

pencil-img

587

IZVORNA PORUKA: mala pcelica

IZVORNA PORUKA: lueman

pa tek onda ste nastradale user posted image  dosadjivace vam mjesec dana prije tog mjeseca jer nece znati dal je termin pocetkom ili krajem tog mjeseca user posted image user posted image

slažem se

clock-img

16.06.2010, 22:03

clock-img

mammi

pencil-img

30

juhuu.. "dižem" temu..ja evo u 38. tjednu i nestrpljivo cekam...malac gestacijski bio napredan taman tako oko 2 tjedna, pa si mislim i gledam jel bi mogao prijeuser posted image user posted image
sutra idem na pregled i jedvaaaaaaaa cekam...inace krenulo je lagano oticanje - danas faca, a vec cca. tjedan dana noge, pa "laka" stolica (iako pijem zeljezo!user posted image ), a malac jako aktivan i sad bas nekako me tiska jace nego inace, pubicne kosti bole manje nego prije...hmmmmmmmmmmmuser posted image a kad cu gauser posted image ???

clock-img

17.06.2010, 10:39

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

mammi sretno danasuser posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

clock-img

17.06.2010, 11:30

clock-img

S84

pencil-img

308

jel moguće da me samo odjednom uhvate trudovi i da idem roditi taj dan?

moj bebač ne šalje nikakve simptome i čini mi se kao da ispred sebe imam jos koji mjesec trudnoće.... a prvi temin vec prosao,,, drugi za par dana... a simptoma ni na vidiku...user posted image

clock-img

17.06.2010, 11:40

clock-img

mišica 666

pencil-img

3302

moguće meni je s malom samo odjednom pukla voda ništa me nije bolilo. a sada me danima sve boli i ništa nova ništa nova user posted image user posted image

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

clock-img

17.06.2010, 11:41

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

IZVORNA PORUKA: S84

jel moguće da me samo odjednom uhvate trudovi i da idem roditi taj dan?

moj bebač ne šalje nikakve simptome i čini mi se kao da ispred sebe imam jos koji mjesec trudnoće.... a prvi temin vec prosao,,, drugi za par dana... a simptoma ni na vidiku...user posted image

da može te uhvatiti kako ne...ti si nestrpljiva

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

clock-img

17.06.2010, 11:54

clock-img

S84

pencil-img

308

naravno da sam nestrpljiva, zelim vidjeti tog bebača što prije... jer već 3 mjeseca sam spremna na to (zbog prijeteceg prijevremenog porođaja)... i ta 3 mj znam da vec mozda sutra bude tu kraj mene... pa mi sad čudno gdje je više :-) 

clock-img

17.06.2010, 12:03

clock-img

ikica84

pencil-img

3720

tako sam i ja cekala i cekala...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
presla sam termin za 8 dana user posted image user posted image
nikakve simptome nisam imala,niti oticanje nis...mislila sam da nikad necu rodit user posted image user posted image
i samo odjednom lagan bol i otisla u bolnicu i rodila u roku 24sata.

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.
mamine srece najveceeeeeee!!!!

clock-img

17.06.2010, 12:05

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

naravno da sam nestrpljiva, zelim vidjeti tog bebača što prije... jer već 3 mjeseca sam spremna na to (zbog prijeteceg prijevremenog porođaja)... i ta 3 mj znam da vec mozda sutra bude tu kraj mene... pa mi sad čudno gdje je više :-) 

znam kako ti je...a pogotovo tebi koja si to toliko dugo iščekivala svaki dan a sad ništa...Jesi probala hodanje po stepenicama, kupanje, sex...

clock-img

17.06.2010, 13:25

clock-img

S84

pencil-img

308

sex i kupanje - doktor kaze da ne jer sam otvorena 1 prst.
Stepenice, šetnje, pranje prozora, podova- svakodnevno- i nije učinkovito.
user posted image će doći kad bude spremna, a ja ću iščekivati... neću sad forsirati... samo me zanimalo da li trudovi mogu doci odjednom, a vidim sad da mogu... pa nek me iznenadi... (mozda sutra na rodendan :-) )

clock-img

17.06.2010, 13:29

clock-img

adryosijek

pencil-img

3129

mene je drip otvorio nabrzakauser posted image user posted image drugo nis nije pomoglo

moja mala cura je moje sve...

clock-img

17.06.2010, 13:32

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

sex i kupanje - doktor kaze da ne jer sam otvorena 1 prst.
Stepenice, šetnje, pranje prozora, podova- svakodnevno- i nije učinkovito.
user posted image će doći kad bude spremna, a ja ću iščekivati... neću sad forsirati... samo me zanimalo da li trudovi mogu doci odjednom, a vidim sad da mogu... pa nek me iznenadi... (mozda sutra na rodendan :-) )

draga ja sam bila otvorena 4 ...kupala se do zadnjeg dana...mislim kako dok može reči ne kupanje a žene rađaju u vodi...misliš da ćeš se otvoriti tako brzo ako sjedneš u kadu...ma ne draga...po meni je to bedasto od tvog doktora...sorry

clock-img

17.06.2010, 15:57

clock-img

mišica 666

pencil-img

3302

ja sam isto otvorena i moj gini mi je još priprjetio nemoj sad da se ne kupaš slučajno idi na plažu i plivaj svaki dan samo se presvuci. to su njegove riječi pa valjda zna šta radi

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

clock-img

17.06.2010, 15:59

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

IZVORNA PORUKA: mišica 666

ja sam isto otvorena i moj gini mi je još priprjetio nemoj sad da se ne kupaš slučajno idi na plažu i plivaj svaki dan samo se presvuci. to su njegove riječi pa valjda zna šta radi

ma i meni moj nije branio dapače...dao zeleno svjetlo...a čuj ima svakakvih doktora

clock-img

17.06.2010, 20:47

clock-img

S84

pencil-img

308

a ja sam ga eto u ovaj ponedjeljak pitala jel smijem sad napokon u more, a on kaze nemoj sada ovaj zadnji tjedan, strpi se jos malo.

E sad jel to zato jer mi je unutarnje ušče isto otvoreno, pa je slabija zastita od bakterija iz mora ja ne znam,,,, ni  meni nije jasno... pa sam mu se našalila: ''a to je vas strah da me ribica ne ugrize za vodenjak'' :-)

A slušat ću ga, šta tu sad mogu. Imat cu cijeli 8 i 9 mj za kupanje u moru ...

clock-img

07.12.2011, 08:22

clock-img

Bubu

pencil-img

1034

Jel su kog bolile prepone? Ja sutra ulazim u 38.tjedan i vec me par dana rasturaju prepone kao da imam zesci muskulfiber! Druga je trudnoca, u prvoj me samo stidna kost bolila,a ostalo nist jer sam prenijela i inducirali me pa nisam prosla simptome...

clock-img

23.09.2012, 23:36

clock-img

Dinn

pencil-img

1

Mameeee ovo mi je prva trudnoca..i sva sam pogubljena..jucer sam dobila pripremne trudove ctg ih je pokazao i preko noci su nestali pa se opet danas javili pa opet nestali..trbuh mi je tvrd..i ponekad kvrgav,spustio se i idem na wc cesto user posted image ali termin mi je za 10 dana..mislite da bi mogla ubrzo..ubija me cekanje.. user posted image

clock-img

24.09.2012, 08:26

clock-img

mala99

pencil-img

607

Ne znam šta da ti kažem. jer meni je termin za 30 dana i kad sve malo više umorim osjećam bolove i kontrakcije, ne baš jako, ali da dole u zdjelici. Moram onda ležati i odmarati se cijeli dan, pa polako prođe. Ti bi ipak mogla brzo, jer 10 dana to je blizu...