writing-img

RE: Vuk Vrhovac ili Sveti duh?

clock-img

19.09.2009, 10:20

clock-img

crvenkapica

pencil-img

577

hvala.....mm se treba znaci narucit kod  dr. colaka ---  i ja kod  gin.  kojeg hocu ?   po mogucnosti   isti dan  da se narucimo  da bi mogli zajedno sve to obaviti.....ili si rekla da se ja ne trebam narucivat??  trebala bi mi to sestra onda  objasnit  kad je nazovem  za narucivanje  valjda ce me pitat neke stvari imaju li oni uopce veze jedni s  drugima(mislim dr.colak sa  dr.gin)...valjda ce mi reci neke stvari??...eto uvijek nesto novo saznam ......user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.09.2009, 10:26

clock-img

crvenkapica

pencil-img

577

oprostite cure ako sam dosadnaaaaaaaauser posted image user posted image

clock-img

19.09.2009, 11:25

clock-img

Vector

pencil-img

37

Draga nisi dosadna. Ja sam sama ucila u hodu.
Dr. Colak i ginekolozi su kako sam rekla u istom hodniku. Ti i muz dobijete isti fail istim brojem i tvoji i njegovi nalazi idu skupa u isti fail. Tako da oba doktora imaju uvid u sve.
kada smo mi isli prvi put bio je samo muz narucen, ja ne. Ali za drugi put sam i ja morala doci s uputnicom i na pregled. Prvo naruci muza i kada dobijes termin zazovi sestru na gin i reci joj sve  - ona cete sigruno uputiti sto da radis.

Sorry, ali sto kaze sperimogram tvoga muza? Nalaz mm je  - oligoasthenozoospermia i nakon svih pregleda mojih i mm - preporuca se ICSI metoda. 

clock-img

19.09.2009, 14:07

clock-img

lavica81

pencil-img

3268

draga Vector, i moj ima istu dijagnozu, postavljenu proje 15 dana tako da sam skroz izgubljena. preporučeno mu je obavit androloški pregled i to na VV. ako sam dobro razumijela tvoj prijašnji post i tm je prvi put išao na androloški pregled? dakle prvi put samo njega naručujem i samo on obavlja preglede, a kada dođu rezultati s preporukom onda ponovo zovem i naručujem i sebe na preglede. Jesam li dobro skontala?
Oprosti na gnjavaži

clock-img

19.09.2009, 16:50

clock-img

Vector

pencil-img

37

Da, prvi put sam narucila samo njega. Mada sam i ja bila skupa s mm kod dr Colaka, morala sam mu dati podakte o sebi ( svoju povijest bolesti). Poslije tog puta, smo trebali doci ponovo i on i ja na 8 dan ciklusa.

Kod nas je problem u mm, i nakon dugog puta je ustanovljeno da nam nema nego ici na potpomognutu. Tako da sam iza toga isla sam ja na preglede - vadjenje hormona i donosila sam nalaze koje bi mi gin napisao. Tu su  bili i nalazi za muza. Neke krvne nalaze smo obavljali u nasoj opcoj bolnici, a za druge smo slali krv ( koju su nam vadili u nasoj bolnici) u Zg, i nalaze dobili postom na kucnu adresu.

to sam rekla i crvenkapici, mozda da zazoves sestru na gin. kada muza narucis, pa vidis da li isti dan mozes i ti doci na pregled kod gin - cisto da ubrzas proceduru.

clock-img

19.09.2009, 19:32

clock-img

crvenkapica

pencil-img

577

mm   prije  astheno zoospermija............novi nalaz rađen  prije    5 dana  oligoasthenozoospermijauser posted image user posted image user posted image user posted image
samo   icsi  dolazi u obziruser posted image user posted image user posted image
hvala na odgovorima...tako u i napravit  zvat cu  da mm narucim  i kad dobijem termin  zvat cu za sebe kod  gin  da me ubaci taj dan...nadam se da necu morat neke određene dane dolazit,,,tek mi je prvi put  pa  valjda sad nije bitno?user posted image user posted image ......jos jedno imam........jel priznaju   nalaze moje  rađene kod moje gin.  npr.briseve.hormone  hsg  sve to imam...hoce li mi to priznat   svi su mi   frisko napravljeni...???
ili kako  vidim pisete da  VV prizna samo svoje::???!!!  to mi je  bzvz

clock-img

19.09.2009, 20:45

clock-img

crvenkapica

pencil-img

577

zasto si morala doci 8 dan ciklusa??..sorry meni je to sve novo i nepoznatouser posted image

clock-img

19.09.2009, 22:50

clock-img

lavica81

pencil-img

3268

Vector hvalauser posted image i da što prije pređeš u trudniceuser posted image

IZVORNA PORUKA: Vector

Da, prvi put sam narucila samo njega. Mada sam i ja bila skupa s mm kod dr Colaka, morala sam mu dati podakte o sebi ( svoju povijest bolesti). Poslije tog puta, smo trebali doci ponovo i on i ja na 8 dan ciklusa.

Kod nas je problem u mm, i nakon dugog puta je ustanovljeno da nam nema nego ici na potpomognutu. Tako da sam iza toga isla sam ja na preglede - vadjenje hormona i donosila sam nalaze koje bi mi gin napisao. Tu su  bili i nalazi za muza. Neke krvne nalaze smo obavljali u nasoj opcoj bolnici, a za druge smo slali krv ( koju su nam vadili u nasoj bolnici) u Zg, i nalaze dobili postom na kucnu adresu.

to sam rekla i crvenkapici, mozda da zazoves sestru na gin. kada muza narucis, pa vidis da li isti dan mozes i ti doci na pregled kod gin - cisto da ubrzas proceduru.

clock-img

20.09.2009, 11:20

clock-img

Vector

pencil-img

37

Nisam ni pitala zasto  8 dani, ali to je vjerojatno zbog rada jajnika i ovulacije.
Kada treba doci  2-5 dana ona je to zbog vadjenja hormona.

Brisevi i papa test - to sve obavljas kod kuce i donosis nalaze, kako i poslije druge krvne pretrage. Gore se vade horomoni 2-5 dan ciklusa.

clock-img

20.09.2009, 11:22

clock-img

Vector

pencil-img

37

Nama je preporucena ICSI - jer nema nade u poboljsanje spermiograma mm.
Nadam se da kod vas ima sanse za poboljsanje.

samo naprijed, ja ne odustajem.user posted image user posted image

clock-img

20.09.2009, 17:24

clock-img

crvenkapica

pencil-img

577

sta ne vaze ovi nadavno izvađeni  hormoni  kod moje gin.???   to ne priznaju??to znaci dođi na razgovor...dođi na vađenje hormona...pa progesteron 21 dc  ..pa   8 dc  dođi ....isuse to je najmanje 4-5 x dođi   u zg  .user posted image user posted image
ja za poboljsanje spermiograma se jos nadam da ce se popravit ....pijemo caj od travara i nadamo se......dok se ja nadam ne zelim gubit vrijeme i  zelim uci u postupak    ....ako do tad   bude  spermiogram bolji bar za inseminaciju  superuser posted image ako ne bar nisam gubila vrijeme   ..tako sam  nedavno odlucila....imam 32 god i nemam bas  vremena za bacanjeuser posted image user posted image

clock-img

20.09.2009, 18:21

clock-img

daniela 31

pencil-img

632

MM je isto tako imao dijagnozu oligoasthenozoospermija, a ja ostala trudna.
Pa ti reci, nismo mogli vjerovati.

clock-img

20.09.2009, 18:23

clock-img

crvenkapica

pencil-img

577

o danijela hvala ti na nadi.pozzzzzzzzzuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .bravo za vas

clock-img

20.09.2009, 19:37

clock-img

Vector

pencil-img

37

I ja sam do sada ostala  3 puta trudna ( 1 uspjela i 2 neuspjele trudnoce).
Moj me gin posalo na pretrage i MPO zbog mojih godina ( ja ima 36 a mm 37 g). Nije da trudnoca nije moguca,samo s tom dijagnozom to moze potrajati jako duuuuuuugo, a mi i vec imamo dosta godina, reprodukcijska moc nam opada.

Sve je moguce. I ja se nadam, ako se dogodilo 3 puta, moze u 4.

clock-img

20.09.2009, 20:44

clock-img

lavica81

pencil-img

3268

Drage Vector i danijela uljepšale ste mi dan:)))))))))