cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Ctg

clock-img

22.08.2008, 20:42

clock-img

Ruža

pencil-img

14064

Danas sam prvi put išla na ctg i on pokazuje da imam trudove, koje ja naravno ne osjetim ( ja mislila Đuro štucauser posted image ).
Danas sam na punih 37.tj. pa me zanima koliko mi je još vremena ostalo?user posted image Ima li koja iskustva?

Samo luda mama...

clock-img

22.08.2008, 20:46

clock-img

tonkica

pencil-img

6282

Nije da te plašim, ali ja sam u subotu imala trudove koje nisam osjetila, a u nedjelju sam rodila. user posted image

clock-img

22.08.2008, 20:50

clock-img

maja

pencil-img

6000

ma šta bi je plašila...user posted image ... a čuj Ružo, možeš roditi odmah, a možeš i prenesti, to samo tvoj Đuro zna kad će van!!! Ja ti želim da ostane još 3 tjedna u bušanu!

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

clock-img

22.08.2008, 20:54

clock-img

Ruža

pencil-img

14064

Pa valjda će mi dati još 10 dana?user posted image  Ništa još nije spremno, niti je robica oprana, ni torba, a ni kuća nije do kraja očišćena.

Samo luda mama...

clock-img

22.08.2008, 20:55

clock-img

maja

pencil-img

6000

je...baš njega boli briga...
a moj savjet ti je da polako počneš spremati torbu i prati robicu, ako ne možeš doma daj nekome da opere!

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

clock-img

22.08.2008, 20:59

clock-img

tonkica

pencil-img

6282

Pusti čišćenje kuće, dobro veli Maja, pripremi si torbu za bolnicu. Tko zna kad će Đuro odlučit krenut na upoznavanje mame i tate.

clock-img

22.08.2008, 21:41

clock-img

njanja

pencil-img

8766

hej moja cimerica iz sobe i frendica još od ginekologa se srežemo, imala je trudove od ponedjeljka kada su je zaprimili u bolnicu (ctg pokazao na svakih 6 minuta), a rodila je u petak...Otpratila je nas 4 cure u rađaonu.....s sve nas spakirala... user posted image

A frendica je isto tako imala trudove, pokazivao ctg, isti dan rodila....

Nema pravila, dobro cure kažu, kada Đuro odluči....ja isto drćim fige da još malo stasa u trbuhu.... A ti se pomalo pakiraj (iako, ako se nisi spakirala, još nisi spremna, pa neće valjda ni Đuka :)

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

clock-img

23.08.2008, 00:07

clock-img

FIONA

pencil-img

9057

kaj bi prala veš i čistila kući!!! Nek ti netko to napravi a ti marš sutra na kavu da uhvatiš još sunca vani na terasi... kupi si novine i u miru ih sama pročitaj... tko zna kad buš opet...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... Šalim se... držim fige da te ne iznenadi prebrzouser posted image user posted image user posted image ....

clock-img

23.08.2008, 00:35

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

23.08.2008, 08:22

clock-img

Megica

pencil-img

243

Ružo ja sam sa svih troje i po mjesec dana prije termina imala trudove (ctg je tako pokazivao) koje nisam osječala, a prve dvije trudnoće sam prenijela po 10 dana. To ti se vjerovatno samo maternica priprema za porod...vjeruj mi kad stvarno krene itekako ćeš ih osjetiti.
Kad ti je ponovo na ctg?

clock-img

23.08.2008, 09:42

clock-img

Ruža

pencil-img

14064

Hvala Megica, sad si me utješila.user posted image
U ponedjeljak idem na uvz, na kojem isto gleda dopler i "kondiciju bebe" tako je bar on rekao,a registrira i trudove,  u petak opet ctg.

Samo luda mama...

clock-img

23.08.2008, 09:45

clock-img

koka

pencil-img

10266

Kad budu krenuli pravi trudovi, bezbrige znat ćeš da su oniuser posted image . A kad Đuro bude spreman za izači javit će ti user posted image . Nečeš propustiti. Meni se stomak toliko stezao i bolio da sam bila uvjerena da bi moglo biti to, vraga ni trag trudu user posted image

clock-img

23.08.2008, 09:45

clock-img

tiha

pencil-img

10103

ja sam s denissom bila tjedan dana prije u bolnici imala lazne trudove.....fora je bila sto su me vatali dobrani i osjetila sam ih!!!! a s miom nisam imala nikakve kontrakcije kad je ranije rodena i to sa gelom koji je izazvao trudove i takoc

clock-img

23.08.2008, 09:51

clock-img

Ruža

pencil-img

14064

Drage moje ne bi se ja bunila ni da ostanu ovakvi i oni pravi kad dođu..user posted image user posted image user posted image
To bi bio posao!user posted image

Samo luda mama...

clock-img

23.08.2008, 09:53

clock-img

tiha

pencil-img

10103

IZVORNA PORUKA: Ruža

Drage moje ne bi se ja bunila ni da ostanu ovakvi i oni pravi kad dođu..user posted image user posted image user posted image
To bi bio posao!user posted image

ja nisam imala jako bolne trudove....ustvari ja jako podnosim bol pa mozda zato....al onaj koji ne podnosi bol kontam da taj posteno naj.....user posted image

clock-img

23.08.2008, 09:58

clock-img

Ruža

pencil-img

14064

Ni ja nemam problema s boli? Tiha ja bi od tebe prepisivala?
Smijem?user posted image

Samo luda mama...

clock-img

23.08.2008, 09:59

clock-img

tiha

pencil-img

10103

ma sto nebi moglo samo ti pocni prepisivatiuser posted image

clock-img

23.08.2008, 10:01

clock-img

Megica

pencil-img

243

IZVORNA PORUKA: koka

Meni se stomak toliko stezao i bolio da sam bila uvjerena da bi moglo biti to, vraga ni trag trudu user posted image

I ja sam tako jake kontrakcije imala u 3. trudnoći zadnja 3 mj.

clock-img

23.08.2008, 10:05

clock-img

tonkica

pencil-img

6282

Nisu ni moji trudovi bili ne znam kak bolni. Hvala Bogu! Želim i tebi što lakši i kraći porod. user posted image

clock-img

23.08.2008, 10:09

clock-img

BUMBIKA

pencil-img

12072

Ružo moja ti se prvo spremi stvari,pa si ti mirna!!A onda kad Đuro krene nek je sve spremno,a ne da još i na to moraš onda misliti,jer vjeruj mi nećeš moći misliti ni na šta!!
Ja ujutro bila na ctg i sve u redu bilo i dođem kod gin i kaže ona nikad se nezna možda još i taj dan rodim(3.9),a ja se samo nasmijala,termin mi je tek 15.9user posted image user posted image
A ono ja to veče završim u bolnici,puknio mi vodenjak i eto 4.9.malog Dine

DINO 04.09. 2007

clock-img

23.08.2008, 10:18

clock-img

tiha

pencil-img

10103

ajoj vi jos malo partijate za prvi rodos opala!!!!!!

clock-img

09.11.2008, 22:24

clock-img

Indy

pencil-img

1759

Trudna sam 39tj. Prije 3 dana sam prvi put bila na ctg-u. Znam da jedna krivulja pokazuje otkucaje srca, a druga trudove. Voljela bi da mi netko objasni kako krivulja izgleda kad se ima trudove jer ja stvarno neznam.

clock-img

09.11.2008, 22:30

clock-img

njanja

pencil-img

8766

IZVORNA PORUKA: Indy

Trudna sam 39tj. Prije 3 dana sam prvi put bila na ctg-u. Znam da jedna krivulja pokazuje otkucaje srca, a druga trudove. Voljela bi da mi netko objasni kako krivulja izgleda kad se ima trudove jer ja stvarno neznam.

indy, nisam sigurna, ali znam da kad su mi radili ctg prije poroda da se ona krivulja nije penjala iznad 20, a kad sam počela dobivati trudove, išla je na 40...ne znam do kud sam stigla...ali čula sam da ide i do 100-200????? 

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

clock-img

09.11.2008, 22:45

clock-img

božica

pencil-img

8832

krivulja ti ima znatan pomak prema gore kada su trudovi..kada nema truda sve je tu negdje a kad dolazi mali mali trud ili početni vidi se kako je krivulja to kratko vrijeme bila gore....kao planina skočila gore
nadam se da sam ok objasnila da me kužišuser posted image

< Poruku je uredio božica -- 9.11.2008 22:58:07 >

idem micat rit...

clock-img

10.11.2008, 18:09

clock-img

Indy

pencil-img

1759

Tako je nekako i izgledalo kod mene, par skokova kao planine. Sutra idem opet i tako dok nerodim.

Zadnji članci

article-img