cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Moje prorocanstvo

clock-img

11.09.2009, 09:42

clock-img

Nika 24052006

pencil-img

5558

Tiki,kao i sve ostale cure,sva sam se naježila sada,i zaista ti želim,i vjerujem da ćeš imati svoju Lauru...Mi znamo da ćeš ti uspjetiuser posted image user posted image

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

clock-img

11.09.2009, 09:55

clock-img

ejmama

pencil-img

7290

IZVORNA PORUKA: lilivana

draga moja, mijenjaj hitno tu sliku i vjeruj u svoje snove!!!  user posted image

potpisujem, i vjerujem da je to neki znak da će Laura doći

H 07 E 09

clock-img

11.09.2009, 10:01

clock-img

Marta j

pencil-img

7508

Ja ti vjerujem u snove pa tako i da ce se tvoj ostvariti.

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

clock-img

11.09.2009, 10:08

clock-img

mariola

pencil-img

19495

IZVORNA PORUKA: lilivana

došla samo virnut kaj ima novog, al ne mogu ignorirati ovo...
naježila sam se dok sam čitala i još uvijek se ježim... draga moja, mijenjaj hitno tu sliku i vjeruj u svoje snove!!! Bog je uvijek uz nas, makar ponekad mislimo da nas je napustio. on će preuzeti naš križ, kada ga mi nebudemo više mogli nositi. od srca ti želim bebicu čim prije user posted image user posted image user posted image

potpisat ću lilivanu
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

clock-img

11.09.2009, 10:24

clock-img

anaxx

pencil-img

4813

IZVORNA PORUKA: Marta j

Ja ti vjerujem u snove pa tako i da ce se tvoj ostvariti.

i ovo potpisujem i od srca ti želim ostvarenje snova...

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

clock-img

11.09.2009, 10:55

clock-img

pikachu

pencil-img

4192

Naježila sam se... Sigurno ima nešto u tome... Vjerujem da će ti se san ostvariti...user posted image

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

clock-img

11.09.2009, 12:18

clock-img

lavica81

pencil-img

3268

potpisujemuser posted image

IZVORNA PORUKA: pikachu

Naježila sam se... Sigurno ima nešto u tome... Vjerujem da će ti se san ostvariti...user posted image

clock-img

11.09.2009, 14:58

clock-img

gljiva

pencil-img

2809

Potpisujem cure.
Vjerujem da će i tvoja Laura skorouser posted image .

clock-img

11.09.2009, 15:56

clock-img

lelo

pencil-img

5066

snovi se ostvaruju, pa će se tako i tvoj san ostvariti.user posted image
vjerujem da će se tvoja Laura uskoro pokazati.user posted image

Leon 19.04.2007

clock-img

11.09.2009, 15:56

clock-img

mama mery

pencil-img

5395

mozda ce zvucati glupo ali je istina....
moja susjeda  ona sto ima sina koji cupa moju djecu) je imala dva spontana i nakon drugog je cula doktore gdje sapcu kako su male sanse da ce imati djeceuser posted image

kad je sve to prosla sanjaje je isusa kako joj govori da ce imatzi dva sina i zvat ce se josip i david.........
nakon sna je ubrzo ostala trudna i ima sina josipa user posted image i uvjerena je da ce imati jos i davidauser posted image

zato ne gubi nadu nadu jer isus je s nama i sve nase petnje i boli nagradi a tvoje ce nagraditi preljepom malom slatkom lauromuser posted image

clock-img

11.09.2009, 20:30

clock-img

ninishka

pencil-img

1124

i ja sam se najezila...
vjerujem u takve stvari!!!
ostvarit ce ti se san...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...jer ja letim kad sam kraj tebe...
Luka 10.03.2009
Leon 07.06.2010
"Zenska mudrost sagradi kucu, a ludost je rukama razgraduje." (velika Salomonova zbirka izreka 14.1)

clock-img

11.09.2009, 20:37

clock-img

Najki

pencil-img

183

i ja vjerujem u takve stvari.
sretno.

clock-img

11.09.2009, 20:45

clock-img

FIONA

pencil-img

9057

IZVORNA PORUKA: tikica_69

Ovo je komadic teksta sa mog bloga pisan tocno prije godinu dana:

Ljeto 2005.
Jednu noc sanjam da gledamo sliku sa UZV-a....sliku embria. I on mi kaze: "Mia, Ema, Laura. Biraj kako zelis da nam se kci zove."
Budim se. Sati je 03:21 i saljem mu SMS-om opis svog sna. Nakon tri sekunde stize mi njegov SMS: "Uvijek sam zelio da mi se kci zove Laura."

E sad...imam dvije frendice. Jednima smo bili vjencani kumovi, jednoj cu biti kuma njenoj bebici.
Ova prva je prije dva mjeseca rodila Emu. Ova druga nosi curicu i dati ce joj ime Mia....jesam li ja sljedeca?
Postoje li ovakve slucajnosti?

user posted image jako me rastužila ova tvoja priča, izmamila suze svaka tužna riječ, bacilo na koljena u nadi će nas čuti ako viknemo zajedno da ti da šansu, da ti da tvoju malu...user posted image ....zaslužila si svaki njen udah, svaki otkucaj srca...stisnula sam ruke što jače, viknula najglasnije što mogu...nadam se da nas je čuo...user posted image ...ne mogu više od toga...ali znaj draga ti si nikad nemoj predbacivati ili odustati...

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

clock-img

12.09.2009, 07:59

clock-img

zaba

pencil-img

5626

i ja sam neku noć sanjala slićno,točno sam mogla osjetiti kako se beba miče i gura nožicama.Ujutro mi je došlo da plačem od muke,jer se bojim da to više neću doživjeti.Ipak,nada umire zadnja....vjerujmo da će se naši snovi ostvariti....

lucija je svjetlo u mom životu
07.05.2005.

clock-img

12.09.2009, 22:38

clock-img

natalijax

pencil-img

12210

tiki,nadam se da je to to,sretno,neka ti se snovi ispuneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članci

article-img