Zadnji članci

Kako prevenirati ljetne viroze kod djece?
Ljeto donosi radost, ali i rizik od viroza kod djece. Uz redovito pranje ruku, dovoljno tekućine,...
Zdravlje i njega

Kako odabrati savršen štednjak za vaš dom?
Jeste li u potrazi za savršenim štednjakom za vaš dom? Bez brige, u nastavku teksta pomoći ćemo v...
Obiteljski život

u onom trenutku da saznam
a sad je pitanje sa kojom glavom misle
, jer na žalost gledam oko sebe previše brakova gdje, većinom žene, podnose sve i svašta ali nemaju hrabrosti otići, samo pate i s vremenom je sve gore jer kreten naravno vidi da ma što god on učinio, žena ostaje tu.. To je najlošija varijanta. I ne shvaćam kako je došlo do toga da većinom ONI nas varaju, pa nismo li mi te koje su ljepše, pametnije, sposobnije?! I umjesto da doslovce ljube tlo po kojem hodamo i zahvaljuju Bogu što smo tu i podnosimo ih takve, još nas i varaju.. Hmmm..
Isprika zbog dužine posta!
. Neko je rekao: "Ono što te ne slomi, to te ojača". Nadam se da je moja situacija tu izreku potvrdila. Nikad nismo bili bliži i draži jedno drugom... Ponovo osjećamo leptiriće u stomaku... On se odnosi prema meni kao kraljici. Svaku moju želju, čak i najmanju pokušava ispuniti. Ponekad me strah što izgleda tako savršeno. Ali nakon svega mislim da sam to i zašlužila.