writing-img

RE: Grčevi ili nešto drugo

clock-img

04.09.2009, 10:32

clock-img

pikachu

pencil-img

4192

Ma znam da je to faza koja treba proći, ali kao što si i sama rekla, želim znati da sam sve probala...user posted image

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

clock-img

04.09.2009, 10:35

clock-img

dominik

pencil-img

7965

ma naravno, ja sam isla toliko daleko da sam arucivala cepice iz njemacke za 100 kn 10 komada eto...ja kazem da nije bilo tih grceva imala bi 10 dori sada...sama zaspi...sama pije caj u kindacu...ne voli se bas nosati...non stop se smije...

clock-img

04.09.2009, 11:09

clock-img

Joanna

pencil-img

547

I ja ću probati sve samo da nam bude lakše. I sad mi se dva sata previjala na rukama od boli jedva sam ju malo smirila.
I ja mislim da ti par dana ne igra ulogu za sirup al ću ja ipak malo još pričekati. To je još tjedan dana, nekako ćemo izdržati.
Jučer je imala dva puta proljev a noćas i danas još ništa al vidim da ju buša buba.
Cure svaka vam čast kak ste to izdržale, meni se srce slama kad vidim kak ju boli. user posted image user posted image user posted image

Mamine princeze
11.08.2009. Nina
26.01.2012. Laura

clock-img

04.09.2009, 11:17

clock-img

Joanna

pencil-img

547

Kolko puta na dan ste davale kapi sab simplex? Za sirup vidim da ne smije više od 6 puta na dan. Sirup na žličicu? Jel može tak mala beba nešto popiti na žličicu? Jel mogu ga stavljati u flašu?

Mamine princeze
11.08.2009. Nina
26.01.2012. Laura

clock-img

04.09.2009, 11:24

clock-img

anaxx

pencil-img

4813

mi smo grčeve riješili masažom trbušćića, u smjeru kazaljke na satu jer e navodno teko kreće kroz crijeva, mm je znao satima masirati i mali je tada spavao... istina je i da smo mi imali svega dva ili tri tjedan grčiće i ne prejake, svi su nam govorili da mora podrignuti i nekoliko puta i stvarno smo na tome ustrajali...

kapi sab simplex smo kupili, ali nisu baš pomogle, a pedijatrica nam je rekla da ako ne djeluju odmah, da je bolje ne davati jer da one djeluju tako da usporavaju rad crijeva (smanje bol trenutno, ali ne riješe problem) tako da ih nismi htjeli koristiti...
sretno...

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)