writing-img

RE: ajme pišo!!

clock-img

07.03.2010, 12:44

clock-img

zozo1

pencil-img

445

Cure vježbajte to bebačima jer rezanje i operacija su koma. Mi to prošli u 10 mj. prošle godine. Obrezivanje se izvodi pod punom anestezijom, cijela priprema oko toga ( nekoliko pregleda u klaićevoj, vađenje krvi ), ostanak u bolnici jednu noć za manje klince, stariji ostaju po tjedan dana. Rana izgleda strašno, boli, gnoji se, krv curi, potrebno previjanje nakon svakog mokrenja i čišćenje te rane, mislim stvarno nekaj strašno. Moj mali nije tjedan dana mogao hodati, nosila sam ga, nije htio ni mokriti ni piti tekućinu od straha da ću mu morati previjati ranu. Trebalo se barem 3 tjedna da to nekak dođe u normalu. Još dan danas ne da mi ga ni pipnuti prilikom pranja. 

JAN, 18.12.2004.
FRAN, 19.02.2010.

clock-img

07.03.2010, 12:46

clock-img

BUMBIKA

pencil-img

12072

Isuse,pa ovo je strašnooouser posted image user posted image jadničak mali

DINO 04.09. 2007

clock-img

07.03.2010, 12:48

clock-img

lee

pencil-img

4135

a jojj..jadni maleni.

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

clock-img

07.03.2010, 15:05

clock-img

danery

pencil-img

10504

ajme majko, a moji svi za muško navijaju...da je sa ženskim ptava muka,a gle sad ovo??

clock-img

15.03.2010, 11:25

clock-img

inna

pencil-img

2441

ma ja sam skroz zbunjena oko toga jer mi je 3 doktora reklo različito. Kad smo bili u zaraznoj onda nam je dok rekao da se to samo malo koliko ide i očistiti, na Rebru kad idemo na kontrolu radi urinoinfekcije doktorica je rekla da to treba ići skroz i neka samo potegnem. Kad mu se nakon mora malo zacrvenilo vodili smo ga na hitnu i treći doktor nam je rekao da je to skroz ok i da treba samo čistiti, ništa ne povlačiti jer da ima fore do 5. godine. Ajde ti sad budi pametan

Dominik - 18.2.2009.

clock-img

15.03.2010, 11:52

clock-img

ZVRK

pencil-img

20333

IZVORNA PORUKA: zozo1

Obrezivanje se izvodi pod punom anestezijom, cijela priprema oko toga ( nekoliko pregleda u klaićevoj, vađenje krvi ), ostanak u bolnici jednu noć za manje klince, stariji ostaju po tjedan dana.

nama su samo povukli nabrzake i poslali doma.
sada je sve 5 i obavezno poslijke kupanja mi kaže ....mama a pišulinac si zaboravila.
ja nisam nikada ništa čistila ''unutar''kožice

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

clock-img

15.03.2010, 12:33

clock-img

lidac0605

pencil-img

4975

Mojem Marcelu je pedijatrica silom prevukla kožicu do kraja sa nekih godinu i nešto sitno jer veli sa god.dana to mora ić skroz,a njemu je išo van samo vrh...pimpek mu je nakon toga izgledo katastofa,kožica sa strane malo pukla,a unutra di je bila slijepljena sa glavićem je izgledalo ko opečeno...grozno...muž ga je moro držat dok bi mu ja to mazala jer nije dal ni blizu tome,a i vjerujem da ga je peklo jer je cvilio svaki put kad je pišal...
Al pedica je rekla da nema smisla da ga šalje kirurgu jer bi mu on isto to napravio kaj i ona...veli da oni obrezuju samo kad je skroz fimoza,da nejde uopće kožica nikud...
Sa srednjim nisam imala nikakvih problema...njemu je to išlo bez beda
Al sam i jednom i drugom prevlačila kožicu i prala ispod kod svakog kupanja

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

clock-img

15.03.2010, 12:35

clock-img

natalijax

pencil-img

12210

a mišek mali,baš mi je žao,joj pa kak uvijek te piše zezajuuser posted image user posted image

clock-img

09.04.2010, 20:29

clock-img

MKata

pencil-img

500

Znači, od prvog dana treba pomalo navlačiti? Mi imamo samo malu rupicu, nema šanse da ide preko i ja sam mislila da je to normalno. Piškimo dobro i večeras kad smo se kupali pokušala sam malo povući i nije se bunio...ali vrlo malo sam.

clock-img

10.04.2010, 00:03

clock-img

Gogule

pencil-img

2530

nama su od prvog dana rekli da kad ga kupamo potežemo. pošto je mene to bilo strah da ga ne boli, toga se prihvatio moj dragi, i svako kupanje bilo je natezanje kožice i tako je več 4 godine. Sad čak i Roko kad se kupa sam nateže. Sad kad smo bili na sistematskom s 4 godine pedijatrica je gledala i rekla je da je super. moja šogorica nije to radila i sad vprije 9 mjeseca kad su išli na preglede zbog upisa u 1 razred je morala s malim ići to nategnuti. Jadan poslije nije htio ići niti pišati.

i naravno da ne zaboravim kod stavljanja pelena obavezno pišu dignuti gore.

ROKO 20.10.2005.
KLARA 20.08.2009.

clock-img

10.04.2010, 15:25

clock-img

MKata

pencil-img

500

IZVORNA PORUKA: Gogule

i naravno da ne zaboravim kod stavljanja pelena obavezno pišu dignuti gore.

Eto...a nama pedijatrica rekla da ne treba!! I sad ti znaj!  user posted image