writing-img

Odstranjivanje madeža

clock-img

21.08.2009, 17:06

clock-img

qwertz

pencil-img

2

Ima li netko iskustva s ovim?

Brine me ožiljak koji ce ostati, pa ako neko može preporučiti nekog doktora (po mogucnosti privatnika) koji pazi kakav ce oziljak ostaviti, molim vas, napišite. Madež odstranjujem jer je sumnjiv pa je nužno da doktor šalje madeže na analizu.

Dobrodošla su i upozorenja da nekog doktora treba izbjegavati.

clock-img

21.08.2009, 17:08

clock-img

ivanaa

pencil-img

4923

odi u vinogratsku,ambulantno ti  ga maknu i imas mali sav

Prvu polovicu života unište nam roditelji,drugu dijeca.

clock-img

21.08.2009, 17:14

clock-img

FIONA

pencil-img

9057

frendica pa ima dva mjeseca uklanjala sa lica, a gle vidi se...iako kaže da je friško i da će s vremenom to nestati skoro skorz...

dobro došla i držim fige da to riješiš najbolje što možeš!user posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

clock-img

21.08.2009, 17:22

clock-img

natalijax

pencil-img

12210

neznam o tom nist al isla je moja kuma

clock-img

21.08.2009, 17:53

clock-img

qwertz

pencil-img

2

IZVORNA PORUKA: FIONA

frendica pa ima dva mjeseca uklanjala sa lica, a gle vidi se...iako kaže da je friško i da će s vremenom to nestati skoro skorz...

dobro došla i držim fige da to riješiš najbolje što možeš!user posted image

Tenks!

Ma znam ja da ostaju ožiljci, ali različiti dermatolozi/kirurzi ulažu različitu količinu truda i pažnje. Znam neke ljude koji su ovo radili i velika razlika zna biti između veličine ožiljka, iako je madež koji se odstranjivao bio otprilike jednake veličine.

Zato pokušavam naci doktora za kojeg mi ljudi mogu potvrdit da im je nakon operacije kod njega ostao mal ožiljak (naravno to je teško procjenit, što je mal ožiljak a što velik, jer mi pacijenti vidimo jednog doktora i jedan ožiljak a ne više njih pa da možemo uspoređivat).

clock-img

21.08.2009, 23:02

clock-img

lavica81

pencil-img

3268

ja sam skidala madeže, ali u Dubrovniku i to privatno. Ma nije to ništa strašno, malo peče kad popusti anastezija ali da se izdržat. Ostanu ožiljci ali ne tako vidljivi. Meni je doktorica dala neku kremu da s njom mažem ožiljke, ne mogu se točno sjetit kako se zove ali ih svakako pitaj čime ih mazat.

sretnouser posted image