Zadnji članci

Kako prevenirati ljetne viroze kod djece?
Ljeto donosi radost, ali i rizik od viroza kod djece. Uz redovito pranje ruku, dovoljno tekućine,...
Zdravlje i njega

Kako odabrati savršen štednjak za vaš dom?
Jeste li u potrazi za savršenim štednjakom za vaš dom? Bez brige, u nastavku teksta pomoći ćemo v...
Obiteljski život

...sva sam usporena, spava mi se...krenula sam radit već 3 stvari i sve sam pustila...a moram barem mm ručak skuhat....
i ovaj i prošli mjesec. Pa je Jan bio u bolnici. Pa mm i ja bolesni u kompletu s Janom. Pa me ubijala križa i kralježnica. Ma sve u
)koji mora proči...sutra će biti bolje, mora...bitno da izađe van to ...
Nešto sam zeznula na poslu pa sam to ispravljala.
Onda sam došla doma, mala nije nahranjena od jutra pa sam morala odmah za štednjak. Nekad sad stvarno razočarana. Mislim, sretna sam što je svekrva kod nas i čuva bebu, ali tako bi voljela da mi barem nešto pomogne kad već tamo sjedi. Ne, ona čak ni malenu ne odvede ujutro u šetnju. Onda se meni dere do 6-7 jer prije je niti ne mogu izvesti van radi vrućine. Baš me to ljuti. Nekima svekrve i skuhaju i sve. Ma ne treba, ali barem u ovakvim situacijama kad zna da će se probuditi gladna i da ja jednostavno ne mogu pripremiti svježi obrok za 10 min. Pa kao da je teško staviti komadić meseka i povrća na vatru. Joj.
Pa po meni tako razmišlja svaki normalan čovjek. Pa meni nije teško tuđu djecu čuvati. Ma ni ne treba čuvati, jer smo mi ionako najradije s njima i već smo ih navikli vući svugdje sa sobom, ali eto, dođe trenutak kad vidiš kako nekome mame ili svekrve sve pomažu, dođu iz daljine da pomognu, pogotovo nakon poroda i tako, a meni nitko osim mm ne pomaže. Hvala Bogu na njemu, zaista je divan. Ma nas dvoje ćemo to zajedničkim snagama sve. Pa nam nitko poslije neće za ništa imati prigovoriti i hvalisati se kako nam je pomogao.