cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: CB: Birtija :)

clock-img

21.08.2009, 13:53

clock-img

tikica_69

pencil-img

25386

To je napravil moj bivsi svekar svom susjedu.....naricali su dva dana da su im kokoske poludele user posted image
Ovaj siroti posije cvijece i travu u dvoriste, dodju koke i sve mu pozderu.....pa se covjek snasao user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

clock-img

21.08.2009, 13:59

clock-img

buduća mamica

pencil-img

2482

a jeste lude user posted image , potjerala ja kokoš, hvala Bogu nije ju moja pesica ni skužila, al sam zato u znak zahvale dobila šapom po licu, a ima šape ko medvjed, otepla mi naočale, oderala usnicu i ostavila trag na obrazu kao da me wolverine pomazio s onim svojim kanđama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.08.2009, 13:59

clock-img

Anoniman

Kad su se već nažderale, trebalo im je dati i piti, ne? user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.08.2009, 14:00

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: buduća mamica

a jeste lude user posted image , potjerala ja kokoš, hvala Bogu nije ju moja pesica ni skužila, al sam zato u znak zahvale dobila šapom po licu, a ima šape ko medvjed, otepla mi naočale, oderala usnicu i ostavila trag na obrazu kao da me wolverine pomazio s onim svojim kanđama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

imaš Octenisepta? Malo si pošpricaj...

clock-img

21.08.2009, 14:00

clock-img

tikica_69

pencil-img

25386

IZVORNA PORUKA: Mariachi

Kad su se već nažderale, trebalo im je dati i piti, ne? user posted image user posted image user posted image

Pa da user posted image

U iscekivanju.......

clock-img

21.08.2009, 14:02

clock-img

buduća mamica

pencil-img

2482

ma malo rakije na ranu čuda čini, i meni, ne samo kokicama user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.08.2009, 14:02

clock-img

Anoniman

Joj, jesmo lude, sve si nekad mislim tko sve ovo čita sa strane... ko zna šta si ljudi misle! user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.08.2009, 14:05

clock-img

Anoniman

ma malo rakije na ranu čuda čini, i meni, ne samo kokicama user posted image user posted image user posted image

e, ali rakija peče a ovo ne tak jako. user posted image  
ja to uvijek imam doma radi djece, stalno netko pada i razbija koljena laktove ovo-ono... onda to samo malo operem i našpricam i sve 5.user posted image

clock-img

21.08.2009, 14:07

clock-img

buduća mamica

pencil-img

2482

ja to uvijek imam doma radi djece, stalno netko pada i razbija koljena laktove ovo-ono... onda to samo malo operem i našpricam i sve 5.user posted image

budem kupila za bebu ali za nas velike i rakija je dobra, zar ne? uostalom kao dijete sa sela navikla sam na mazuckanje rana rakijom, malo u usta malo na ranu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

tikica_69

pencil-img

25386

Cure, ja idem malo odmoriti...jucer sam radila cijeli dan, jutros sam se ustala iza 6 i vec prije 8 bila u Petrovoj u labosu i ovo s Zakonom me svaki dan iscrpi...i idem malo prileci prije nego me MM probudi kad dodje s posla....sutra opet cijeli dan radim...jos sam i na dijeti i stvarno sam izmikana user posted image

U iscekivanju.......

clock-img

clock-img

ninishka

pencil-img

1124

slazem se s time, jedino je problem kaj ne mirisi bas lijepo...barem meni ne..

...jer ja letim kad sam kraj tebe...
Luka 10.03.2009
Leon 07.06.2010
"Zenska mudrost sagradi kucu, a ludost je rukama razgraduje." (velika Salomonova zbirka izreka 14.1)

clock-img

21.08.2009, 14:08

clock-img

mariola

pencil-img

19495

Ima li šta za trudnice il se samo rakija toči user posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

clock-img

21.08.2009, 14:08

clock-img

ninishka

pencil-img

1124

samo ti odmori tikice...user posted image

Luka 10.03.2009
Leon 07.06.2010
"Zenska mudrost sagradi kucu, a ludost je rukama razgraduje." (velika Salomonova zbirka izreka 14.1)

clock-img

21.08.2009, 14:09

clock-img

buduća mamica

pencil-img

2482

pa pa tiki, bok nini. kako tvoj malac? user posted image

clock-img

21.08.2009, 14:10

clock-img

buduća mamica

pencil-img

2482

IZVORNA PORUKA: mariola

Ima li šta za trudnice il se samo rakija toči user posted image

hej pa rakija je za ranu user posted image user posted image user posted image user posted image uostalom i ja sam trudnica, nema lizanja user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.08.2009, 14:12

clock-img

Anoniman

Ajde, Regica, samo se ti počini! user posted image  dosta sekirancije!

Octenisept ne miriši fino, al je rakija još gora! user posted image

Mariolić, evo, samo za tebe!
user posted image

clock-img

21.08.2009, 14:13

clock-img

kitty

pencil-img

3260

dan cure,kako ste?user posted image

evo i mene na kavicu

buduca mamica jesi saznala spol bebice?

IVAN 20.06.2003.
DUJE 13.01.2009.

clock-img

21.08.2009, 14:14

clock-img

Anoniman

user posted image

sad sam se sjetila da mi je kava ostala na frižideru, zaboravila ju srknut! user posted image

clock-img

21.08.2009, 14:15

clock-img

buduća mamica

pencil-img

2482

IZVORNA PORUKA: kitty

dan cure,kako ste?user posted image

evo i mene na kavicu

buduca mamica jesi saznala spol bebice?

za tjedan dana možda! drži figice da se maleno pokaže u pravom svjetlu, premda mislim da će to biti nemoguća misija, toliko je nemirna beba user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.08.2009, 14:16

clock-img

mariola

pencil-img

19495

Thanks mariachi, baš sam žedna a lijena ustati user posted image
Šta ima cure? Ja luda od vrućine a još mi i pojedinci dodatno dižu tlak, ah bože, kad će jesen..........

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

clock-img

21.08.2009, 14:18

clock-img

ninishka

pencil-img

1124

pa pa tiki, bok nini. kako tvoj malac? user posted image

evo uspio je zaspati, mada je vruce...kako si ti?tvoja beba, jel zivahna?

Luka 10.03.2009
Leon 07.06.2010

clock-img

21.08.2009, 14:19

clock-img

Anoniman

Vjerujem ti, draga, ja sam sve 3 trudnoće gulila po ljetu i baš zavidim zimskim trudnicama. Bila sam otečena ko buhtla! Ma, kaj ko buhtla, ko slon! A ovo ljeto je baš vruće, ko kad se Paulina rodila. Drži se hlada, noge u zrak, tekućina, neka fina čitaba, RR... user posted image

clock-img

21.08.2009, 14:20

clock-img

buduća mamica

pencil-img

2482

živahna i budna po cijele dane i noći, kao da ne spava, imam uzv za 6 dana i sve se bojim kako će to izgledati, kao i na zadnjem, dok se samo smijala i gledala u ekranuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

clock-img

21.08.2009, 14:21

clock-img

Anoniman

živahna i budna po cijele dane i noći, kao da ne spava, imam uzv za 6 dana i sve se bojim kako će to izgledati, kao i na zadnjem, dok se samo smijala i gledala u ekranuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

bebač je najaktivniji kad ti spavaš! po danu ga ljuljanje uspavljuje a po noći kad bi ti malo odmorila, udri! nogometna utakmica! user posted image  neka, meni je bilo bitno da osjetim micanje, bar znam da je sve ok. user posted image

clock-img

21.08.2009, 14:23

clock-img

mariola

pencil-img

19495

Vjerujem ti, draga, ja sam sve 3 trudnoće gulila po ljetu i baš zavidim zimskim trudnicama. Bila sam otečena ko buhtla! Ma, kaj ko buhtla, ko slon! A ovo ljeto je baš vruće, ko kad se Paulina rodila. Drži se hlada, noge u zrak, tekućina, neka fina čitaba, RR... user posted image

e pa samo to i radim, premještam se iz sobe u boravak, s kreveta na kauč tj. sjedim na podu, laptop mi na kauču, tako mi je najudobnije, pijem mineralnu, prigrezem tu i tamo nešto i naravno tu sam na rr user posted image
Hvala bogu, nisam ništa otekla, samo(user posted image ) ovih 10 kila trbuha.

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥