Zadnji članci

Kako prevenirati ljetne viroze kod djece?
Ljeto donosi radost, ali i rizik od viroza kod djece. Uz redovito pranje ruku, dovoljno tekućine,...
Zdravlje i njega

Kako odabrati savršen štednjak za vaš dom?
Jeste li u potrazi za savršenim štednjakom za vaš dom? Bez brige, u nastavku teksta pomoći ćemo v...
Obiteljski život

što ga ja više vređam to je meni lakše
ja znam da nekad preteram u svojim reakcijama li bolje da mi kaze istinu nego da ovako moram da njuškam i onda bude još gore
na laž...ništa,ali ništa me ne može povrijediti kao kad me mm slaže... odvikla sam ga pomalo iako ga i sad nekad uhvatim u laži,ali manjoj... ja sam također prenagla i vjerovatno bi reagirala jednako kao i ti jer su i mene dosta izjeb.. u životu i ne dam se više
Moj je zbog takvih stvari na ledu već više od pola godine...napravio je malo veću glupost od 300€, ja s trbuhom do zuba...samo me to spriječilo da se isti tren ne spakiram i ne odem. Ima rok za pomak na bolje do kraja godine...a onda ćemo vidjeti hoćemo nastaviti skupa ili svako svojim putem. Ja sam samo mirno objasnila da ako trebam propasti da ću se radije sama upropastiti nego da nam to on napravi. Za sad ga samo pratim
zato sam se ja prestala zabrinjavati jer kad zabrijes vidis i neke stvari kojih nema...ak zeli bude radio to razmisljala ja o tome ili ne...tak da bolje se ne zamarati time...dok god je dobar prema meni i klincima necu ga "pratiti"