writing-img

Ureaplazma u trudnoći

clock-img

04.08.2009, 17:36

clock-img

mariola

pencil-img

19495

Dajte me utješite. user posted image
Nalaz kaže ureaplazma 10 na 5.
Pijem sumamed. Nemam nikakve bolove, ni pritisak, super se osjećam a nalaz lošuser posted image
Ima li ko iskustva?

clock-img

04.08.2009, 17:47

clock-img

tikica_69

pencil-img

25386

Moja frendica koja je ostala trudna nakon 19 IVF-ova, u 4 mj. trudnoce dijagnoza ureaplazma - rodila prekrasnu Niku

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

clock-img

04.08.2009, 17:52

clock-img

mariola

pencil-img

19495

ma ja se isto nadam da nije ništa strašno, moj mali je svakom pregledu normalan,zdrav, lijepo napreduje, ja se super osjećam. A možda ću i ja roditi Niku...user posted image
Thanks, TIKI user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.08.2009, 17:54

clock-img

tikica_69

pencil-img

25386

Samo ti uzimaj propisanu terapiju i sve ce biti ok user posted image user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

clock-img

04.08.2009, 18:10

clock-img

natalijax

pencil-img

12210

idem na briseve iduci mjesec i strah me isto bakterija nit me pece nit svrbi a imam osjecaj da imam nekaj

clock-img

04.08.2009, 18:14

clock-img

mariola

pencil-img

19495

Ne zamaraj se natlaija, nema smisla. Meni ginekolog kaže da nije ništa strašno a sad sam na netu svašta pročitala pa sam se izbedirala. Al ne dam se ja. ZNAM da ću rodit zdravog i snažnog dječaka, neću više čitat ništa o tome nego ću slušat doktora.

clock-img

04.08.2009, 18:16

clock-img

seljo

pencil-img

19

pozdrav nemoj se sekirati zaova mi prije 3 dana rodila zdravu curicu bez brige budi

clock-img

04.08.2009, 18:25

clock-img

natalijax

pencil-img

12210

rekla mi je ako bude sta da cu dobit injekciju da neprede na djete

clock-img

04.08.2009, 18:25

clock-img

Ruža

pencil-img

14064

Draga pij lijekove i slušaj svog ginića i sve će biti o.k.user posted image
Vjeruj u sebe i svog dečkića.user posted image

Samo luda mama...

clock-img

04.08.2009, 18:38

clock-img

Florijan Jakov

pencil-img

9214

ima kod na na RR cura (zna da je trouby sigurno jedna od) koje su isto imale u trudnoći i sve je bilo ok... vjerujem da će biti sve ok, jer ti si već dosta trudna, mislim da je "najopasnija" u početku trudnoće.... samo uzimaj propisanu terapiju, ponovi briseve i bit će sve ok user posted image

FJ JE FRAJER

clock-img

04.08.2009, 19:26

clock-img

m600

pencil-img

6732

ja uopće nisam vadila briseveuser posted image ne brini se mariola sve bu okuser posted image user posted image user posted image user posted image

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

clock-img

04.08.2009, 20:39

clock-img

BUMBIKA

pencil-img

12072

Draga ne brini se,sve će biti uredu...user posted image user posted image user posted image

DINO 04.09. 2007

clock-img

05.08.2009, 12:58

clock-img

mariola

pencil-img

19495

Hvala cure.user posted image user posted image user posted image
Da, FJ i ja sam čitala da je najopasnije u prvom tromjesječju pa se nadam da će biti sve ok. Imam terapiju od samo tri dana pa valjda nije tak strašno.user posted image

clock-img

16.08.2009, 23:53

clock-img

nancy

pencil-img

2045

i ja sam imala 10 na 5 zadnja 4 mjeseca trudnoce .
radi nje sam se malo i otvorila tako da sam ta zadnja 4 mj prelezala,sta u bolnici sta u kuci.

pila sam dvi terapije za ureaplasmu ali se nije uspila spustit al eto ,do kraja sam izvukla i bilo je sve u redu.

Karlo.03.2009 mamin vragolan
Renato nam stigao-26.01.2011

clock-img

19.08.2009, 11:57

clock-img

maja

pencil-img

6000

IZVORNA PORUKA: mariola

Dajte me utješite. user posted image
Nalaz kaže ureaplazma 10 na 5.
Pijem sumamed. Nemam nikakve bolove, ni pritisak, super se osjećam a nalaz lošuser posted image
Ima li ko iskustva?

Upravo mi sestra koja leži u bolnici javi da ima tu user posted image  ureplazmu 10 na 5, samo što je ona trudna 8 tj. i prokrvarila je prije 2 tjedna, ne jako, ali ipak je. Dao joj je sumamed zbog krvarenja mada on ide tek nakon 12 tjednauser posted image

Stvar je gora što je prije 8 mj. imala spontani pobačaj, pa se nadamo da će sada biti sve u redu.

Da vas ne uplašim nije pobacila zbog ureaplasme.

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

clock-img

19.08.2009, 12:06

clock-img

LUNA4

pencil-img

13

meni je otkrivena ureoplazma u 7 tj. i isto sam pila sumamed ali sam bila doma i evo do kraja sam izgurala trudnocu i sad cekam svoju curu koja treba stic za 9 dana!!!
i u prvoj trudnoci sam je imala i stalno se vracala ali je sve opet proslo bez problema i rodila sam zdravu i jaku curu koja ima 5 god..

clock-img

19.08.2009, 12:08

clock-img

maja

pencil-img

6000

hvala Luna i sretno !

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

clock-img

10.11.2009, 09:30

clock-img

pufna*

pencil-img

431

kako sam zavrsila u bolnici zbog krvarenja, uzeti su mi brisevi, u 8 tj mi je dijagnosticirana ta beštija izolirana ureaplasma u.
dal sam zbog nje krvarila, neznam.

dobila sam 2x500 mg sumameda za popit odjednom, stim da je i muz morao primit jednaku terapiju, inace ukoliko imate odnose, opet ju prenese.

moja pepita - 31.05.2010.
još jedno malo - 11.05.2012.

clock-img

20.03.2010, 12:23

clock-img

Ellenora

pencil-img

526

Evo i mene sa istom tegobom, juce mi stigli nalazi briseva i doktorica me pitala da li sam za lijecenje sumamedom? ja sam pristala pa sam sinoc opet razmisljala i evo sad vidim da ima jos trudnica koje su pile sumamed i proslo je dobro. Posla sam piti terapiju jutros. Inace kod mene je ureaplsma izazvala krvarenje u maternici u 8 tj i tek sam se prosli tjedan rijesila hematoma. Mislim pozitivno user posted image

"...I bice da zivot pise price
da mi je ko reka
ja mu ne bi virova
da bices sve sto tribam

Cuvan te jubavi mala
cujem dok dises i kad nisi tu..."

clock-img

20.03.2010, 12:26

clock-img

adryosijek

pencil-img

3129

ja sam na pocetku vadila krv i briseve urin i jos neke .. sve je bilo u redu samo malo krvi u urinu i opet isla vadit urin i bilo sve ok..stvarno kad citam vas neke ja mogu biti sretna sto nemam hvala bogu problema sto se tice tih stvariuser posted image user posted image

moja mala cura je moje sve...

clock-img

20.03.2010, 13:32

clock-img

anja979

pencil-img

86

i ja sam saznala da je imam prosli tjedan, tako da je porod u vodi otpao. sad sam 35+4, tako da sam bez th. na pocetku je bilo sve ok, svi nalazi. ali sad smo ponavljali sve nalaze radi vode, pa sam saznala da je imam. jedina th mi je podizanje imuniteta. sretno

Jana 17.01.2006
Petar 15.04.2010

clock-img

20.03.2010, 21:05

clock-img

zozo1

pencil-img

445

Ja imala ureoplasmu i u prvoj trudnoći i u drugoj i to cijelu trudnoću. Ni tri kure antibiotika nisu pomogle. Ne brini se, doktori u bolnici rekli mi da to nije tako opasno kako se to prije mislilo. 

JAN, 18.12.2004.
FRAN, 19.02.2010.

clock-img

22.03.2010, 10:30

clock-img

Tsmee

pencil-img

1121

Sorry, ja sad upadam ko padobranac... Kaj ste vi išle na briseve u trudnoći, to je nešto redovno ili...? Mene ginekolog nije slao na bris niti u prvoj trudnoći ni sad. user posted image

Već nas je puna kuća...

clock-img

22.03.2010, 10:37

clock-img

Domy

pencil-img

3417

IZVORNA PORUKA: Tsmee

Sorry, ja sad upadam ko padobranac... Kaj ste vi išle na briseve u trudnoći, to je nešto redovno ili...? Mene ginekolog nije slao na bris niti u prvoj trudnoći ni sad. user posted image

ako tebe nije slao znači nije bilo potreno..
ja sam par puta išla na briseve..

clock-img

22.03.2010, 10:42

clock-img

mariola

pencil-img

19495

IZVORNA PORUKA: Tsmee

nije me nigdje slao, sam je to napravio.

Uglavnom, nikakve posljedice nismo imali, znate već, ali da napišem kad smo već kod ove teme.
Veliki, snažni dečko se rodio bez problemauser posted image user posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥