cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Caffe bar "Odmorko"

clock-img

24.08.2008, 21:51

clock-img

tiha

pencil-img

10103

bok cure moje!!!! stigli i mi sa sela....bozice sreco nemam na racunu pa ti nisam mogla odg....vidis koliko sm ti posla zadaleuser posted image  samo za tebe

clock-img

24.08.2008, 21:53

clock-img

BUMBIKA

pencil-img

12072

user posted image  Tiha!!!!

DINO 04.09. 2007

clock-img

24.08.2008, 21:57

clock-img

božica

pencil-img

8832

bok tiha kako je bilo na selu--jeste fino paple ručakuser posted image user posted image user posted image

a jeste bome ste se raspisale sada tu švrljam po jajiuser posted image

idem micat rit...

clock-img

24.08.2008, 22:01

clock-img

BUMBIKA

pencil-img

12072

Cure ja ću vas sad napustiti!Idem pogledati film do kraja,pa u krevet!!!
Laku noć!!!!

DINO 04.09. 2007

clock-img

24.08.2008, 22:04

clock-img

Candy

pencil-img

9948

Večer cure!
Evo i mene malo...kako ste mi provele dan?user posted image

clock-img

24.08.2008, 22:07

clock-img

koka

pencil-img

10266

Evo i nasuser posted image , hej Božice vratila si se, kako, jesi li se odmorila?

clock-img

24.08.2008, 22:07

clock-img

božica

pencil-img

8832

Cure fotkice sam vidjela nezna se ćije je  dijete slađe--ah ti slatki mali anđelčićiuser posted image user posted image user posted image

idem micat rit...

clock-img

24.08.2008, 22:09

clock-img

njanja

pencil-img

8766

evo i mene!!!!

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

clock-img

24.08.2008, 22:15

clock-img

božica

pencil-img

8832

a koka tvoje fotke THE BESTuser posted image user posted image user posted image
A da li sam se odmorila.hm jel ti to mene zezaššššš..
naravno da se nisam odmorila..a bilo nam je lijepo nije bilo strašno kako sam se ja bojala da će biti..sve smo podredili curama i igrali njihovu igru..spavanje kad i one,..kupanje kada možemo naravno sa jednom ili obe...
Malo nam je Leonica imala temperaturu pa dve noći nije najbolje spavala tj jednu noć je spavala meni na prsima jer nosek joj je curio i kašalj...
viki ju je prvi dan dosta navukla..lupkala...al to smo redom sređivali...Puno smo pješaćili..pecali malo.. papali sladolede....hvatali malo boje na tijela..ukratko

A kako si ti...klinci su ti bonbončići maliuser posted image user posted image

idem micat rit...

clock-img

24.08.2008, 22:20

clock-img

koka

pencil-img

10266

Mila danas nešto zeza, ona je mala spavalica a danas je slabo spavala, danas joj je dan siseuser posted image , samo bi papala. Sad češ se odmoriti Božiceuser posted image user posted image

clock-img

24.08.2008, 22:22

clock-img

tiha

pencil-img

10103

finosmo papali boza.....malo sam sretna svekrva i svekar idu u svicarsku u nedjelju ujutro na 2 tjedna bas cemo se odmarat od njih svih!!!! hehe   pa cemo kod moje mame na rucak....hehe!!!!!!!!!!user posted image  kako mi nebi bilo dobro o jeuser posted image

clock-img

24.08.2008, 22:23

clock-img

božica

pencil-img

8832

Je koka može bit danas je dan SISAuser posted image user posted image user posted image user posted image

je kak kažeš bum se odmorila evo već odmaram sa vama na jajiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

idem micat rit...

clock-img

24.08.2008, 22:24

clock-img

tiha

pencil-img

10103

koka ljubomorna sam na tvoje fotke de posudimi tvog muza da nas malo pofotka.....hehe pazi izraz---pofotka---- jesam luda!!!!
obecavam necu mu bas nista radituser posted image

clock-img

24.08.2008, 22:25

clock-img

tiha

pencil-img

10103

bas ti je pravi odmor i ja se uvijek ovdje odmaram

clock-img

24.08.2008, 22:28

clock-img

božica

pencil-img

8832

pa da malo živce opustitiuser posted image

idem micat rit...

clock-img

24.08.2008, 22:29

clock-img

tiha

pencil-img

10103

jedva cekam RED CARPET al ce bit svega 2 tj su bili na godisnjem....ajoj!!!!!!!!

ova luda obitelj gotovac ajoj..............hihiuser posted image

< Poruku je uredio tiha -- 24.8.2008 22:30:26 >

clock-img

24.08.2008, 22:35

clock-img

mirna

pencil-img

8134

bok svima! Welcome back božica! Jeste uživali na moru?

Moj mali je podivljao na moru, sada se stvari opet normaliziraju i skoro je pravi user posted image ...

Kada se vidimo u maksimiru?

clock-img

24.08.2008, 22:37

clock-img

koka

pencil-img

10266

Tiha, bum ti ga posudila dav te pofotkauser posted image user posted image user posted image , i on se nasmijaouser posted image .

clock-img

24.08.2008, 22:40

clock-img

tiha

pencil-img

10103

hehe hvala koka ali netreba mene-----mislim nebi se ljutila-----user posted image   samo moje curice purice!!!!!!!!!user posted image user posted image

clock-img

24.08.2008, 22:43

clock-img

mirna

pencil-img

8134

koka ja sam čak preko modema pogledala vaše fotke... prekrasne su!user posted image slaže se i svekrva (obično uvijek nešto kritizira..user posted image )

clock-img

24.08.2008, 22:44

clock-img

božica

pencil-img

8832

IZVORNA PORUKA: mirna

bok svima! Welcome back božica! Jeste uživali na moru?Jesmo jesmo izuzev nekih vikinih ispada i leoninih--al smo se muž i ja stvarno potrudili user posted image user posted image

Moj mali je podivljao na moru, sada se stvari opet normaliziraju i skoro je pravi user posted image ...da valjda je i njima doma najljepše

Kada se vidimo u maksimiru?Može što prije kad tebi paše-oćemo sazvat sastanak iliuser posted image user posted image user posted image

idem micat rit...

clock-img

24.08.2008, 22:46

clock-img

mirna

pencil-img

8134

možemo sazvati mali sastanak već ovaj tjedan, ako se cure slažu. vrijeme će biti lijepo... možemo onda još i reprizu u rujnu...user posted image

clock-img

24.08.2008, 22:50

clock-img

Elena

pencil-img

1874

Dobro vece moje ljepe dame,kako ste mi veceras?Kod mene konacno svi su zaspali i domacini i goste pa ja sad u mir i tisina mogu se malo druziti s vama.user posted image user posted image

volim vas sve

clock-img

24.08.2008, 22:56

clock-img

Ruža

pencil-img

14064

Hej curičke evo i mene! Što se pije večeras?user posted image

Božita pa ti se nama napokon vratila?user posted image  Bome ste se
izguštirali!user posted image  Nadam se da se koji puta buć,buć napravila i za nas!

Kokita a da ti mm_a na jednu kontinentalnu turneju fotkanja pošalješ?user posted image

Samo luda mama...

clock-img

24.08.2008, 23:01

clock-img

piggy

pencil-img

6299

bokić stigla i ja,bila kod kume cijelo popodne,mm joj je popravljao komp.
Šta pijemo?Pa birajte
user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članci

article-img