cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Caffe bar "Odmorko"

clock-img

21.08.2008, 23:51

clock-img

tiha

pencil-img

10103

ma ne setam ju po dnevnoj zubi zubi nesretnici jedva cekam da izadu.....malo setam mal sam tu

clock-img

21.08.2008, 23:54

clock-img

tiha

pencil-img

10103

idem objesit ves i u krpe a mozda se vratim sko se neprobudi opet.......laku noc svima!!!!!!

clock-img

21.08.2008, 23:54

clock-img

piggy

pencil-img

6299

a riba mala,točno znam kak im je,kad su meni rasli umnjaci dva dana za poludit.ustvari više me je boljela glava,onako podmuklo.user posted image  
Laku noć ak se ne vidimo više.Poljubi Miu za mene.user posted image

< Poruku je uredio piggy -- 21.8.2008 23:55:44 >

clock-img

22.08.2008, 00:10

clock-img

tiha

pencil-img

10103

objesila ves al mi se nisa nesto budi sanja gluposti idem se i ja smirit setam po stanu mozda joj smeta kad se naspavala popodne a u pola 6 ustajanje idemo na MFK  na pregled! idem na moju temu to objavit i odo sad stvarno! laku noc

clock-img

22.08.2008, 08:04

clock-img

mirna

pencil-img

8134

Dobro jutro cure! Nisam se baš naspavala.. noćas smo malog 1. put ostavili bez pelene ponoći, pa nam se u 5.00 popiškio u krevetić...user posted image

Ugodan dan  svima!user posted image

clock-img

22.08.2008, 08:43

clock-img

Ruža

pencil-img

14064

Jutro curke! Od pola 7 sam na raji pa nikako da se javim, stalno netko dolazi. 
Sinoć kasno stigli i veza mi je nešto štekala, nikako otvoriti stranicu i malo, malo pa me izbaci pa sam morala odustati.user posted image
Danas slađom častim ja!user posted image
Vidim da je veselo jučer bilo, svašta ste pisale?

Mirna jel tvoj user posted image  još spava?

Samo luda mama...

clock-img

22.08.2008, 08:45

clock-img

mirna

pencil-img

8134

Spava još.. Htjela bi u dučan po kruh, pa si ne usudim da mi se ne popiški u krevet kad se probudi..user posted image

Kako si ti ružo? jesi se dobro naspavala?

clock-img

22.08.2008, 08:54

clock-img

Ruža

pencil-img

14064

Mirna pa možda je nešto sanjao pa se zaboravio i zato popiškio noćas. Ipak mu je to još nova navika? user posted image Stavi mu onu gumu na madrac ispod plahte. Dok su sestrini klinci bili na odvikavanju od pelena isto im se znalo dogoditi da po noći ne stignu pa se popiške u krevet. Nije strašno.
A jel ga smiješ ostaviti samoga dok odeš u dućan?

Naspavala sam se, baš sam neka odmorna danas. Planirala otići do Broda po ormarić, ali sam odustala. Pogledat ću prvo tu po gradu pa možda nešto i nađem.

Samo luda mama...

clock-img

22.08.2008, 08:57

clock-img

troubled

pencil-img

7104

jutro cure user posted image
mirna, ne brini, do škole se to zna s vremena na vrijeme dogoditi....rijetko, jednom godišnje ili rjeđe, ali to nije ništa za zabrinjavanje....ipak je vladić još novi u svemu tome user posted image

ružo, letimično sam vidjela da si ti jučer bila u velikom šopingu....
da čujem, što si sve kupila user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.08.2008, 09:00

clock-img

mirna

pencil-img

8134

A jel ga smiješ ostaviti samoga dok odeš u dućan?

Dučan mi je nekoliko kuća dalje.. inače mi nije problem ostaviti ga ako spava, jer se on nakon spavanja još proteže u krevetiću, igra se i neće ići van dok to ne obavi..

eto probudio se dok sam to pisala s pitanjem: da u pelenu kakam? user posted image

Imam zaštitu za jogi , ali ih moram nabaviti više..

Što si ti sve kupila jučer?

I

clock-img

22.08.2008, 09:10

clock-img

Ruža

pencil-img

14064

Baš je zlato malo...user posted image  Preteško im je odoljeti kad su tako medeni...

Svašta sam kupila krevetić, kolica, hrpu robice, dekice, ogradicu za kimbu, ručnike, pelene, sebi ogrtač i grudnjake za dojenje. Kad sastavimo sve slikat ću vam i staviti da vidite.user posted image  Još nam fali neki ormar za Đurine stvari, kada za kupanje i stvari za torbu u bolnicu.
Moram priznati da je pravo skupo danas imati bebu. Sva sreća pa su bake i djedovi uskočili.user posted image  Da smo morali sve sami, ovako odjednom mislim da bi kredit morali dići.

Samo luda mama...

clock-img

22.08.2008, 09:12

clock-img

troubled

pencil-img

7104

sva su djeca različita, ali meni se čini da je to prerano da bi dijete ostalo samo....
može se dogoditi da je u dućanu veliki red, pa se zadržiš dulje...
ja sam  paulu dok je bila beba, tri ili četiri puta, kad je "gorjelo" ostavila da spava dok bi seh se zaletjela u dućan koji je bio odmah pod nosom, svaki put sam se vratila dok je ona još spavala, ali nisam bila mirna...vjerujem da to neću ponoviti...

clock-img

22.08.2008, 09:13

clock-img

mirna

pencil-img

8134

Doma je još i djeda da ga pogleda ako se probudi, jedino ga ne može dići iz kreveta.. ali miran u dučanu nisi, to je istina...user posted image

clock-img

22.08.2008, 09:14

clock-img

troubled

pencil-img

7104

ružo to je onda bio zbilja pravi oping, kao iz američkih filmova user posted image user posted image user posted image
svi mi to nabavimo prije ili kasnije ali vjerujem da je rijetkost sve to pokupovati u jedan dan user posted image
i ja sam nešto jučer kupila bebiću.....slikovnicu....zalijepila mi se za ruke....zavrtile mi se suze i morala sam...."anđeo u vodi" dirljiva priča o dolasku na svijet sa divnim ilustracijama....
paula je jutros bebi cijelu pročitala user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.08.2008, 09:16

clock-img

troubled

pencil-img

7104

mirna, ako je i djed kod kuće to je sasvim druga priča, čak i ako ga ne može podignuti, može biti pored njega, razgovarati s njim, nazvati tebe.....to je zbilja posve nešto drugo user posted image

clock-img

22.08.2008, 09:17

clock-img

koka

pencil-img

10266

Jutro drage mojeuser posted image user posted image user posted image evo i mi napokon sišliuser posted image

clock-img

22.08.2008, 09:23

clock-img

Megica

pencil-img

243

Dobro jutro svima!
Evo ja upravo isprobala kolač koji sam jučer pravila, "ledeno nebo" i super je!
Je li netko za probu? Uz kavicu...

clock-img

22.08.2008, 09:25

clock-img

troubled

pencil-img

7104

megica, ako je to ledeno nebo po receptu na koji ja mislim, onda bih odmah dva komada, ako može user posted image user posted image user posted image

jutro koka, jesu li  rokić i mila lijepo spavali? user posted image

clock-img

22.08.2008, 09:28

clock-img

koka

pencil-img

10266

user posted image Uvijek za kolače spremnauser posted image , naspavali se i sad se spremamo vaniuser posted image user posted image user posted image . Idemo dok još nije skroz zagrijaloo.

clock-img

22.08.2008, 09:32

clock-img

Ruža

pencil-img

14064

Jutro ostatku ekipice!user posted image  Birc nam se polako puni, a ja moram bježati.user posted image  A tako bi rado iskomentirala sve nove teme.user posted image
Megica daj i meni jedan putni, zvuči prefino!user posted image

Samo luda mama...

clock-img

22.08.2008, 09:32

clock-img

troubled

pencil-img

7104

gibamo i mi user posted image
idemo posjetiti rodicu i njenu slatku bebicu user posted image user posted image user posted image
svima želim nasmiješeni dan user posted image
čitamo se...

clock-img

22.08.2008, 09:41

clock-img

koka

pencil-img

10266

Evo i mi spremni gibamouser posted image user posted image user posted image , do kasnije.

clock-img

22.08.2008, 10:13

clock-img

BUMBIKA

pencil-img

12072

Bok cure!Ja stigla na jednu user posted image ,jel ima koga da sa mnom popije?
Vidim Ružo da si ti dobar shoping obavila.Nadam se da si zadovoljna sa svime šta si kupila!?

DINO 04.09. 2007

clock-img

22.08.2008, 10:22

clock-img

tina1602

pencil-img

2534

curke evo imene davas pozdravim...
kako ste mi? to ima novo?
nadam se da me niste zaboravile user posted image user posted image user posted image

20.10.2007. - Kristina i Boris
25.12.2007. - došlo je naše sunce, Luna

clock-img

22.08.2008, 10:25

clock-img

BUMBIKA

pencil-img

12072

Bok tina!
Nismo te zaboravile,ali nema te baš često???
Kako je Luna?

DINO 04.09. 2007