PRETRAŽI
Nađi članke, videe, forum...
NAPREDNO
Gdje tražiti?
PRIJAVI SE
REGISTRIRAJ SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Registriraj se
ili
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na registriraj se, pristaješ na Opće uvjete korištenja portala i potvrđuješ da si iste pročitao/la uključujući i upotrebu kolačića. POTVRDI
IZVORNA PORUKA: BUMBIKA daj jedno pivce možda onda Candy dođe
ma cure tamo niko nikog ne primjećuje a ko želi biti primjećen lako to postigne
sad će nam još i pobjeći i ne javiti se,pa će sutra reći da smo vidjeli bijele miševe,a ne nju.... _____________________________DINO 04.09. 2007
daj jedno pivce možda onda Candy dođe candy trazi kupaci kostim...
pozz od mene, samo malo škicam pa bježim nanati _____________________________Idi Ga Mama - klikni me :D Mila Puže - klikni me :D
oće bit dosta
I Koka nam malo virka,možda dođe ii pobjegne kad vidi nas o čemu pričamo Sprema igračke,pa možda onda dođe _____________________________DINO 04.09. 2007
IZVORNA PORUKA: mariola oće bit dosta
OOOOOO drag super je Ako uskoro ne dođe,sve uzimam sebi ,pa kad popijem mogu na zrće...mislim da stignem to popiti do pola noći _____________________________DINO 04.09. 2007
IZVORNA PORUKA: mariola
kokita:pozz od mene, samo malo škicam pa bježim nanati
Ja još nisam obukla..prvo ću pivo popiti _____________________________DINO 04.09. 2007
sve gibate negdje zvonki kaj nebuš si popila koju? kak stojiš s kupaćim kostimom _____________________________idem micat rit...
IZVORNA PORUKA: božica kak stojiš s kupaćim kostimom
Ja još nisam obukla..prvo ću pivo popiti
Moj Dino bi onda imao gajbu piva pokraj sebe koliko mama popije... _____________________________DINO 04.09. 2007
cure odoh i ja,vec mi je tesko sjediti .laku noc
trudnica87 laku noć!!!! _____________________________DINO 04.09. 2007
IZVORNA PORUKA: trudnica87 cure odoh i ja,vec mi je tesko sjediti .laku noc
Ne stojim u Leži...Pod ručnikom da me nitko ne vidi
Ja bi sad bila prava za after party na zrću kad bi obukla svoj badić, cice ispadaju na sve strane
Ajde onda šta čekaš,oblači se i kreni _____________________________DINO 04.09. 2007
cure odoh i ja,vec mi je tesko sjediti .laku noci
mariola neka cica za zrče aman taman _____________________________idem micat rit...
Ugodnu večer svima u noćnoj. Pa-pa! _____________________________.-..-. `·.·´ ?/ /? / \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!
Ljeto donosi radost, ali i rizik od viroza kod djece. Uz redovito pranje ruku, dovoljno tekućine,...
Zdravlje i njega
Jeste li u potrazi za savršenim štednjakom za vaš dom? Bez brige, u nastavku teksta pomoći ćemo v...
Obiteljski život
I ove jeseni vas očekuju Dani beba, djece i trudnica, najveći sajam opreme za bebe u regiji koji ...
Kada kupuju dječju odjeću, roditelji uvijek razmišljaju o ulaganju u udobnu dječju odjeću.
Sponzorirano
Škola