PRETRAŽI
Nađi članke, videe, forum...
NAPREDNO
Gdje tražiti?
PRIJAVI SE
REGISTRIRAJ SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Registriraj se
ili
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na registriraj se, pristaješ na Opće uvjete korištenja portala i potvrđuješ da si iste pročitao/la uključujući i upotrebu kolačića. POTVRDI
IZVORNA PORUKA: mariola Je to ona baba crvene kose koja je pljuvala po svima? Odvratna baba. A i jedna s Visa, Fani čini mi se.
Cure, oči mi se sklapaju. Idem malo odmorit(kao da sad kopam ) po ure pa pravit ručak. kissi, uživajte mi
lili nisam niti sumljala da ćeš ne ''zaobići''sa komentarom _____________________________Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi! zvrkić došao 17.06.2005. zvrkica došla 08.12.2010.
[Sadržaj poruke je obrisan]
IZVORNA PORUKA: Zvonki Mljac, piva i slatkač. Hihihihiii
Mariachi, ja se tamo žalim na popucane gumbe a ti tu serviraš ćevape. Di' ćeš Slavonku pitati hoće mesine? < Poruku je uredio Zvonki -- 20.7.2009 13:55:26 > _____________________________.-..-. `·.·´ ?/ /? / \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!
_____________________________Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi! zvrkić došao 17.06.2005. zvrkica došla 08.12.2010.
naravno _____________________________Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi! zvrkić došao 17.06.2005. zvrkica došla 08.12.2010.
IZVORNA PORUKA: lilivana eto ti je na, samo Zvonki, mi ostale ništa
Mariachi, prepoznajem što je ovo na štapiću...Ali kakvo je ono lišće sastrane? _____________________________.-..-. `·.·´ ?/ /? / \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!
IZVORNA PORUKA: Zvonki Ali kakvo je ono lišće sastrane?
IZVORNA PORUKA: ZVRK to samo zanemari. stavljeno je da popunio tanjur-za dekoraciju
glavaaa me boliiii .....a ti čevapi me mame ... Fiona dobro nam došla bejbe _____________________________Idi Ga Mama - klikni me :D Mila Puže - klikni me :D
samo zdrava hrana u bircu ,a lišće to nije _____________________________Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi! zvrkić došao 17.06.2005. zvrkica došla 08.12.2010.
evo, ubacujem ovo umjesto "lišća" pa uživajte! Kak bi rekla moja duhovna mama(časna): "Bog blagoslovi, gdo kaj vlovi!"
IZVORNA PORUKA: koka glavaaa me boliiii [sm=smiley11.gif
IZVORNA PORUKA: ZVRK samo zdrava hrana u bircu ,a lišće to nije
IZVORNA PORUKA: lilivana bit će dobar jednodjelni badić na plaži
IZVORNA PORUKA: Mariachi
IZVORNA PORUKA: Zvonki IZVORNA PORUKA: lilivana bit će dobar jednodjelni badić na plaži Kakav jednodjelni badić? Ja oblačim ronilačko odjelo. Kao ono, ronim u slobodno vrijeme...Ne, nego baš fino stisne sve...
IZVORNA PORUKA: Zvonki
Ljeto donosi radost, ali i rizik od viroza kod djece. Uz redovito pranje ruku, dovoljno tekućine,...
Zdravlje i njega
Jeste li u potrazi za savršenim štednjakom za vaš dom? Bez brige, u nastavku teksta pomoći ćemo v...
Obiteljski život
I ove jeseni vas očekuju Dani beba, djece i trudnica, najveći sajam opreme za bebe u regiji koji ...
Kada kupuju dječju odjeću, roditelji uvijek razmišljaju o ulaganju u udobnu dječju odjeću.
Sponzorirano
Škola