PRETRAŽI
Nađi članke, videe, forum...
NAPREDNO
Gdje tražiti?
PRIJAVI SE
REGISTRIRAJ SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Registriraj se
ili
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na registriraj se, pristaješ na Opće uvjete korištenja portala i potvrđuješ da si iste pročitao/la uključujući i upotrebu kolačića. POTVRDI
Kaj di smo stale ?Morala sam sve sama popit' i onda ćete pričat' kak je Candy alkos ... Molim da se ispričaš ...Znaš na koji način _____________________________Ono što će davati svjetlo,mora izdržati izgaranje. (V.E.Frankl)
[Sadržaj poruke je obrisan]
Napisala sam ti danas na Kalodontu,ne piti kad ti škodi _____________________________Ono što će davati svjetlo,mora izdržati izgaranje. (V.E.Frankl)
pozzz kak smo kaj
za žeđ
Ovo za žeđ bu dobro došlo ...gladna baš i nisam jer sam maloprije ubila jedan oveći sendvič,pa sad nemrem disat' _____________________________Ono što će davati svjetlo,mora izdržati izgaranje. (V.E.Frankl)
ovo bi ja a valjda ce me muz odvest koji dan na slambos
IZVORNA PORUKA: lilivana pa dobro kak skidate te slike?????
Lilivana,pa zaboravih te pohvaliti ...Pa ti imaš avatar i ticker,zato je grmilo danas ...Konačno ! _____________________________Ono što će davati svjetlo,mora izdržati izgaranje. (V.E.Frankl)
malo vitamina nebumo skroz alkohol pili
Sve mi je čudno vidjeti te s avatarom lilivana,stalno gledam tko je to ... _____________________________Ono što će davati svjetlo,mora izdržati izgaranje. (V.E.Frankl)
IZVORNA PORUKA: lilivana IZVORNA PORUKA: Candy Sve mi je čudno vidjeti te s avatarom lilivana,stalno gledam tko je to ... hi hi hi a ticker imam odavno. a kaj se tiče avatara, nisam baš tako sitna
IZVORNA PORUKA: lilivana
IZVORNA PORUKA: Candy Sve mi je čudno vidjeti te s avatarom lilivana,stalno gledam tko je to ...
Ajde lilivana,samo ti riješi to što imaš,mi smo tu,čekamo rundu ... _____________________________Ono što će davati svjetlo,mora izdržati izgaranje. (V.E.Frankl)
pozzz kaj se dela suh je birc ko barut
Hej cure,ma tu sam ja samo radim paralelno,pa se izgubim u mailovima... Jel se pije što,ja sam žedna ? _____________________________Ono što će davati svjetlo,mora izdržati izgaranje. (V.E.Frankl)
Ljeto donosi radost, ali i rizik od viroza kod djece. Uz redovito pranje ruku, dovoljno tekućine,...
Zdravlje i njega
Jeste li u potrazi za savršenim štednjakom za vaš dom? Bez brige, u nastavku teksta pomoći ćemo v...
Obiteljski život
I ove jeseni vas očekuju Dani beba, djece i trudnica, najveći sajam opreme za bebe u regiji koji ...
Kada kupuju dječju odjeću, roditelji uvijek razmišljaju o ulaganju u udobnu dječju odjeću.
Sponzorirano
Škola