PRETRAŽI
Nađi članke, videe, forum...
NAPREDNO
Gdje tražiti?
PRIJAVI SE
REGISTRIRAJ SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Registriraj se
ili
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na registriraj se, pristaješ na Opće uvjete korištenja portala i potvrđuješ da si iste pročitao/la uključujući i upotrebu kolačića. POTVRDI
Kokoli, ova je za tebe... _____________________________.-..-. `·.·´ ?/ /? / \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!
e super, škicnut ću prije odlaska a sad pičim pa-pa _____________________________Idi Ga Mama - klikni me :D Mila Puže - klikni me :D
molim te smanji ih jer će FJ pop......
tnx bejbe evo več ju srčem... _____________________________Idi Ga Mama - klikni me :D Mila Puže - klikni me :D
IZVORNA PORUKA: koka Zvonki se igra s slikama, molim te smanji ih jer će FJ pop......
IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov molim te smanji ih jer će FJ pop...... dobro jutro, žemske... a zato se meni štuca
IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov
IZVORNA PORUKA: koka IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov molim te smanji ih jer će FJ pop...... dobro jutro, žemske... a zato se meni štuca jutro i tebi ...al samo u pozitivnom mislimo na tebe ..ajde stvarno brišeeem..booook
IZVORNA PORUKA: koka
Evo, još ovo donesem, a onda će te vi mene dvoriti. A ja ću noge u zrak i guštati < Poruku je uredio Zvonki -- 9.7.2009 8:29:12 > _____________________________.-..-. `·.·´ ?/ /? / \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!
Nika još nije sigurna javit će _____________________________Rijetki su trenuci kad je čovjek ravan sebi!
Odo i ja pa pa _____________________________Rijetki su trenuci kad je čovjek ravan sebi!
[Sadržaj poruke je obrisan]
curke pusa svima
Jutro drage moje !Ima još kavice ? _____________________________Ono što će davati svjetlo,mora izdržati izgaranje. (V.E.Frankl)
a moja kavica _____________________________Dominik - 18.2.2009.
IZVORNA PORUKA: lilivana zvonki, divna si, baš mi se čini da tako i izgledam
Jutro svima... Opet sam spavala nikako... _____________________________Karlo 8.06.2005. Ema 8.10.2009.-imamo 16 zubića
evo još jedna za sve koje ste u potrebi za kofeinom
IZVORNA PORUKA: Candy Jutro drage moje !Ima još kavice ?
Ouuu da... pijem nesicu, al mi nije dovoljna... _____________________________Karlo 8.06.2005. Ema 8.10.2009.-imamo 16 zubića
Hvala Floki !Ti na poslu? Ja popijem kavicu i odoh za poslom... _____________________________Ono što će davati svjetlo,mora izdržati izgaranje. (V.E.Frankl)
E sad sam donijela kavicu s pjenicom kad je koki već zbrisala... _____________________________.-..-. `·.·´ ?/ /? / \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!
Ljeto donosi radost, ali i rizik od viroza kod djece. Uz redovito pranje ruku, dovoljno tekućine,...
Zdravlje i njega
Jeste li u potrazi za savršenim štednjakom za vaš dom? Bez brige, u nastavku teksta pomoći ćemo v...
Obiteljski život
I ove jeseni vas očekuju Dani beba, djece i trudnica, najveći sajam opreme za bebe u regiji koji ...
Kada kupuju dječju odjeću, roditelji uvijek razmišljaju o ulaganju u udobnu dječju odjeću.
Sponzorirano
Škola