PRETRAŽI
Nađi članke, videe, forum...
NAPREDNO
Gdje tražiti?
PRIJAVI SE
REGISTRIRAJ SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Registriraj se
ili
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na registriraj se, pristaješ na Opće uvjete korištenja portala i potvrđuješ da si iste pročitao/la uključujući i upotrebu kolačića. POTVRDI
Naravno draga,ja sam se već poslužila... _____________________________DINO 04.09. 2007
A i ja ću morati,puno nas je _____________________________Ono što će davati svjetlo,mora izdržati izgaranje. (V.E.Frankl)
Ja popila...pa idem lagano .... Laku noć svima _____________________________DINO 04.09. 2007
pa onoj teqili _____________________________Dominik - 18.2.2009.
da nije ovoj? _____________________________gibam...
Bumbi,laka ti noć,pusa Dineku ! _____________________________Ono što će davati svjetlo,mora izdržati izgaranje. (V.E.Frankl)
ne twiti ne smijem miješati, ali hvala. Bum si je sačuvala za poslije, nakon kaj nahranim Domija. _____________________________Dominik - 18.2.2009.
IZVORNA PORUKA: inna pa onoj teqili
Bumbi laku noć i mirna _____________________________Dominik - 18.2.2009.
evo da prigrizemo _____________________________gibam...
Inna,zar nećeš tm prepustiti hranjenje ? _____________________________Ono što će davati svjetlo,mora izdržati izgaranje. (V.E.Frankl)
gibam i ja. Idem se psihički pripremiti na urlanje. Nadam se da će popiti koji ml. _____________________________Dominik - 18.2.2009.
Inna,pa-pa,sretno s hranjenjem ! _____________________________Ono što će davati svjetlo,mora izdržati izgaranje. (V.E.Frankl)
_____________________________gibam...
4u candy < Poruku je uredio twitty -- 3.7.2009 22:56:18 > _____________________________gibam...
Twitty,nešto mi malo mesa ima na tim kanapeima ... _____________________________Ono što će davati svjetlo,mora izdržati izgaranje. (V.E.Frankl)
O,hvala twitty _____________________________Ono što će davati svjetlo,mora izdržati izgaranje. (V.E.Frankl)
nema na cemu _____________________________gibam...
[Sadržaj poruke je obrisan]
Večer cvrchy,došla i ti nama malo na cugicu !Ujutro putujete?Valjda neće biti gužve ... _____________________________Ono što će davati svjetlo,mora izdržati izgaranje. (V.E.Frankl)
evo ja te spakirala < Poruku je uredio twitty -- 3.7.2009 23:03:17 > _____________________________gibam...
Ha,ha twitty .... _____________________________Ono što će davati svjetlo,mora izdržati izgaranje. (V.E.Frankl)
Može jedna tequilica,danas nam ide Za sretan put i ugodan odmor cvrchy !
Ljeto donosi radost, ali i rizik od viroza kod djece. Uz redovito pranje ruku, dovoljno tekućine,...
Zdravlje i njega
Jeste li u potrazi za savršenim štednjakom za vaš dom? Bez brige, u nastavku teksta pomoći ćemo v...
Obiteljski život
I ove jeseni vas očekuju Dani beba, djece i trudnica, najveći sajam opreme za bebe u regiji koji ...
Kada kupuju dječju odjeću, roditelji uvijek razmišljaju o ulaganju u udobnu dječju odjeću.
Sponzorirano
Škola