PRETRAŽI
Nađi članke, videe, forum...
NAPREDNO
Gdje tražiti?
PRIJAVI SE
REGISTRIRAJ SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Registriraj se
ili
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na registriraj se, pristaješ na Opće uvjete korištenja portala i potvrđuješ da si iste pročitao/la uključujući i upotrebu kolačića. POTVRDI
Twitty...ubijaš me u pojam Kak ste vi žene? Što ima kod vas?
[Sadržaj poruke je obrisan]
Cvrchy,dođeš još sutra?Kad krećete na put?Laka ti noć,odmori se ... A da prizovem i onu koja se šulja,prepoznat će se ... _____________________________Ono što će davati svjetlo,mora izdržati izgaranje. (V.E.Frankl)
za fj pravi bosanski
Do mene su zamirisali
_____________________________gibam...
ja vecerala _____________________________gibam...
Danas sam preskočila večeru..ali sam nadoknadila ovom virtualnom Kako nam je prazna raja...baš mi fale sve one fešte uz potoke alkohola
bas je pustos _____________________________gibam...
Da,prazno je ...i meni fale ti dani ...ali za čas će doći jesen i opet će nam Raja živnuti ! Cure,pozdravljam vas,došao dragi,tipkamo se kasnije ! _____________________________Ono što će davati svjetlo,mora izdržati izgaranje. (V.E.Frankl)
Mah mah candy.... Nije me dugo bilo, pa švrljm po temama...dosta ste natipkale
pa-pa candy kakva je situacija kod tebe wuki _____________________________gibam...
Ok...smirilo se, ali se nije zaboravilo. Ja sam više manje stalno u pokretu oko organizacije svatova, što je i dobro Ma bude to ok...samo se nemogu pomiriti da odlazimo...njihova stvar Kako tvoji kikači? Rastu? Slušaju? Slušaš ti?
ja sizim-oni ne slusaju klasika drago mi je da se stara sovuljaga umirila _____________________________gibam...
IZVORNA PORUKA: twitty drago mi je da se stara sovuljaga umirila
imas pravo oni su tu da me za ju a ja da ispunjavam njihove zelje _____________________________gibam...
mi smo željeli njih...a sad oni imaju svoje želje
upravo tako _____________________________gibam...
Malo sam odlutala...u potrazi sam za buketom
ja servisiram kitty _____________________________gibam...
pozzz ja cu izludit neznam dal da se brinem il je to normalno ruke su mi teske a kad legnem nestaje mi zraka,tako sam troma
to je normalno _____________________________gibam...
ej,ej cure evo i mene malo..... _____________________________Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))
hay pepi,kako je kod tebe _____________________________gibam...
neka me nervoza hvata najrade bi krug po selu napravila,a leda koda mi je netko lopatom udaro po njima
Ljeto donosi radost, ali i rizik od viroza kod djece. Uz redovito pranje ruku, dovoljno tekućine,...
Zdravlje i njega
Jeste li u potrazi za savršenim štednjakom za vaš dom? Bez brige, u nastavku teksta pomoći ćemo v...
Obiteljski život
I ove jeseni vas očekuju Dani beba, djece i trudnica, najveći sajam opreme za bebe u regiji koji ...
Kada kupuju dječju odjeću, roditelji uvijek razmišljaju o ulaganju u udobnu dječju odjeću.
Sponzorirano
Škola