cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: pomoć! opet zatvor

clock-img

26.06.2009, 22:49

clock-img

dikac

pencil-img

1452

ne znam što bih ti savjetovala jer si već dosta savjeta dobila i baš mi je žao što ništa ne pomaže. bitno je da kada se napokon pokaka da nije tvrdo ali to je zato što je na ciki. pričala sam sa frendicom koja ima isti problem i isto joj je bebač na ciki, kaže da ne kaka 3,4 dana a kada se pokaki da je to tako obilno.
pronaći ćeš nešto što će ga potjerati. maslinovo je ok, stavljam ga u kašice, da, probala sam i par kapi soka od naranče.

clock-img

28.06.2009, 12:43

clock-img

MILLA

pencil-img

2676

KAKAO JEuser posted image user posted image ..! da mi je neko rekao da ču se tome tako veselituser posted image user posted image ... dala sam mu prvo krušku i marelicu i nakon sat vremena...gleda me i samo što mu oči ne iskoče. crven i pravo u oči....i čujem ja kako puni pelenu. onda mu vičem "bravo sine,ajde,beba moja.bravo!!!user posted image " i on opet. skinemo pelenuuser posted image user posted image ....dignem mu nožice da ga obrišem i on još toliko!!...uf,odma se umirio nakon toga. kasnije mu dala kuhanu tikvicu,mrkvicu..i on se opet nakon toga pokakaouser posted image user posted image user posted image ...jučer mi zbog toga pao teret ,pa sam samo to vrtila po glavi i bila tako zadovoljnauser posted image  e ,da...fala bogu,kakica je mekana i izgleda kao da redovito kaka. bojala sam se da če biti tvrdo kako me gledo dok je odrađivo

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???

clock-img

28.06.2009, 12:59

clock-img

jelena j.

pencil-img

214

bas mi je drago da je kakao tako je i meni gabriela se mucila ali hvala Bogu da je sad dobro, to ce njega proci vremenom sad mu se stomacic privikava na dr hranu a ja sam maloj od 4 mjeseca vec davala dr hranu