PRETRAŽI
Nađi članke, videe, forum...
NAPREDNO
Gdje tražiti?
PRIJAVI SE
REGISTRIRAJ SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Registriraj se
ili
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na registriraj se, pristaješ na Opće uvjete korištenja portala i potvrđuješ da si iste pročitao/la uključujući i upotrebu kolačića. POTVRDI
idem, samo me na grehe napelavate, em frajeri, pa kolači, cuga...joooj, a ja mm govorim kak je ovo fin forum _____________________________Dominik - 18.2.2009.
uf to draga njami njami samo se posluzite ja cu breskvicu
a malo slanog da se bolje pije???
_____________________________T & R - 28.09.1996. Klaudia - 14.01.1997. Antonio - 11.09.2000. Valentino - 04.02.2009.
ti ostane šta snage poslije za mužića _____________________________Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi! zvrkić došao 17.06.2005. zvrkica došla 08.12.2010.
uf sto tug sve ima ej inna pitanjce de mi reci dode mi nekad casu piva popit a jel smijem na injekcije
Thea ubija.... Odoh na tuširanje....ima da skinem odmah 5 kg od silne prašine u stanu
zvrk još si tu? _____________________________Idi Ga Mama - klikni me :D Mila Puže - klikni me :D
wuki za tebe je dosta skidanja kilica.ajde odi se pripremiti za sutra tj.danas.znaš ono da dragi dobije dio poklona unaprijed _____________________________Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi! zvrkić došao 17.06.2005. zvrkica došla 08.12.2010.
čekam zamjenu _____________________________Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi! zvrkić došao 17.06.2005. zvrkica došla 08.12.2010.
smiješ natalijax, ja sam si znala drmnut ponekad decilitar crnog vina _____________________________Dominik - 18.2.2009.
citam na uputama nepise nist za alkohola ,aaaaaaa daj pivkana jednog odma
nije to klasičan lijek samo nam malo razvodni krv _____________________________Dominik - 18.2.2009.
aha a bed me pitat ginicku sto bi mi rekla vid trudna i jos pije
svakome se preporuča čaša crnoga vina poslije ručka a sada kakve velićine bude ta čaša....... _____________________________Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi! zvrkić došao 17.06.2005. zvrkica došla 08.12.2010.
i to sto kazes,meni sveki kaze da kupinovo pijem a bas i sto ja znam jako je budem se napila
IZVORNA PORUKA: koka zvrk još si tu?
a gle u trudnoći kažu ne alkoholu ni u majmanjim količinama, ali mislim da čaša pive, pogotovo nakon dobrog jela nebu ništa liše napravila _____________________________Dominik - 18.2.2009.
dapače,čaša pive bu i pomogla...evo,ja se uključila _____________________________Tara 22.3.2004 "Bogatstvo se smiješi onima koji se osmjehuju"
opa Zvrk onda fešta , mi se vratili s šopinga kupili Mili cipelice...pa malo škicam, al brzo ću u krevet jer zijevam ko lav _____________________________Idi Ga Mama - klikni me :D Mila Puže - klikni me :D
tko ce pivicu posluzit ocemo malo ili od pol kile
Evo mene natrag a sa mnom i rosna ... _____________________________Ono što će davati svjetlo,mora izdržati izgaranje. (V.E.Frankl)
a za tebe nije palo ništa????? i ja bježim u krevet.mužić se neće još vratiti pa da uspijem zaspati jer me uvijek probudi,a on odmah zaspi a ja brojim zjake po sobi _____________________________Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi! zvrkić došao 17.06.2005. zvrkica došla 08.12.2010.
ej,candy...sline mi idu,baš mi prija _____________________________Tara 22.3.2004 "Bogatstvo se smiješi onima koji se osmjehuju"
Naravno Viky,klizi niz grlo,jel da ? _____________________________Ono što će davati svjetlo,mora izdržati izgaranje. (V.E.Frankl)
Ljeto donosi radost, ali i rizik od viroza kod djece. Uz redovito pranje ruku, dovoljno tekućine,...
Zdravlje i njega
Jeste li u potrazi za savršenim štednjakom za vaš dom? Bez brige, u nastavku teksta pomoći ćemo v...
Obiteljski život
I ove jeseni vas očekuju Dani beba, djece i trudnica, najveći sajam opreme za bebe u regiji koji ...
Kada kupuju dječju odjeću, roditelji uvijek razmišljaju o ulaganju u udobnu dječju odjeću.
Sponzorirano
Škola