PRETRAŽI
Nađi članke, videe, forum...
NAPREDNO
Gdje tražiti?
PRIJAVI SE
REGISTRIRAJ SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Registriraj se
ili
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na registriraj se, pristaješ na Opće uvjete korištenja portala i potvrđuješ da si iste pročitao/la uključujući i upotrebu kolačića. POTVRDI
Ja ovo više ništa ne kužim? I ne mogu pohvatati? Nisam plava, al sam trudna... _____________________________Samo luda mama...
kad putujete mirna?
nemas sta pohvatati,rijec je o novoj seriji bandicevi,mozda nam milan bude glavni lik!
ma neće on biti glavni lik....pa vidiš da onaj al, siroče, na početku svake epizode podijeli sve novce koje ima
ružo i mirna opustite se takva je veće ...smetnje u komunikaciji i ostalo pa ipak je danas bila pomrčina sunca ....danas nam je sve dopušteno
pa mozda nam se i milan promjeni,kao sto je policija djelila 1000 kn motoristima koji su imali svu opremu za voznju motorom.
Dajte to vince ovamo, baš bi jedan bmby dobro pao pred spavanje... _____________________________Samo luda mama...
trouby....hoćeš reč za razliku od Bandića
amelie, samo mudro šutim
prijavak izgubila sam smajliće linkove ako ih netko vidi...neka ih pošalje kući
evo ruzo hladno ko led
ne sekiraj se mirna, stići ćeš sve na vrijeme a onda uživancija
bilo bi lijepo da nazdravimo mamama ,tatamai bebama sa ringaraje...da nam budu svi zdravi ,veseli i zadovoljni čin čin
Mirna ...ti se spremaš na g.o.?
IZVORNA PORUKA: zg_cinik možda djelujem možda možda zvučim... http://www.youtube.com/watch?v=c8gYxguwLvc a ja sam ipak samo
ne sliči na banderasa....definitivno
zciniće... samo tata...nikak nejde skupa
bok cure samo da vam se nabrzaka javim-evo me tu kod frendice na ročkasu pa si puštamo muziku sa kompa-i naravno maram vas pozz kissi kissi od božice _____________________________idem micat rit...
prije bi rekla tata od formata
ma ja ne znam kome šta pišem....
pozdrav i tebi božice uživaj na zabavi
njanja...ti to meni?
njanja...kaj se dogodilo?....kaj pišeš?
Malo o tatama, malo o Bračnim vodama i Bandiću, malo o politici. Previše ste vinčeka popili. Tko tu koga zeza, čitam, čitam i nikak povezati. < Poruku je uredio anne -- 1.8.2008 23:11:39 > _____________________________PETRA 19.05.2006. SAMUEL 19.08. 2008. 1 anđeo REBEKA 20.07.2012.
Ljeto donosi radost, ali i rizik od viroza kod djece. Uz redovito pranje ruku, dovoljno tekućine,...
Zdravlje i njega
Jeste li u potrazi za savršenim štednjakom za vaš dom? Bez brige, u nastavku teksta pomoći ćemo v...
Obiteljski život
I ove jeseni vas očekuju Dani beba, djece i trudnica, najveći sajam opreme za bebe u regiji koji ...
Kada kupuju dječju odjeću, roditelji uvijek razmišljaju o ulaganju u udobnu dječju odjeću.
Sponzorirano
Škola