Zadnji članci

Kako prevenirati ljetne viroze kod djece?
Ljeto donosi radost, ali i rizik od viroza kod djece. Uz redovito pranje ruku, dovoljno tekućine,...
Zdravlje i njega

Kako odabrati savršen štednjak za vaš dom?
Jeste li u potrazi za savršenim štednjakom za vaš dom? Bez brige, u nastavku teksta pomoći ćemo v...
Obiteljski život

....
....
....i požalim se ja mami a ona mi fino"nauči ga" a kako,mislim se!?? kaže ona..."kao ja tvog oca"...moj otac stvarno....očisti ,skuha ručak,ispegla,ode po kruh ujutro...vau.....kad treba,sve to radi. a mama kaže da ga je ona tako naučila. pa sam ja počele -ne štediti ga!.....od "ajde,ljubavi,odi po kruh....sam si napravi jaja....ako ne znaš,ja ču ti pokazati...prvi put.....napraviš nam čajič...presvuci malog,serviraj nam ti ručak.....izvuci veš iz mašine..." i mogu ti reči da sam u par dana napravila više nego u svih 7 godina.....prije bih mu rekla...neče i ja napravim...a mama mi govori "budi strpljiva i uključi ga u sve poslove dok je kuči. ako praviš ručak,neka ti guli krompir! uvijek ga nečim zaposli!....i uspjeli smo dovesti promjene
toliko sam se namučila da napravim varivo i da bude fino sa puno povrča...i sad može u kantu....
moj bi ti cijeli lonac počistio...lud za varivom...mljac!
)