Zadnji članci

Kako prevenirati ljetne viroze kod djece?
Ljeto donosi radost, ali i rizik od viroza kod djece. Uz redovito pranje ruku, dovoljno tekućine,...
Zdravlje i njega

Kako odabrati savršen štednjak za vaš dom?
Jeste li u potrazi za savršenim štednjakom za vaš dom? Bez brige, u nastavku teksta pomoći ćemo v...
Obiteljski život

.oboje djece su mi na antibiotiku(mm ih je vodio u doktora i u ljekarni uzeo sirupe),malac vec dva dana a lea od jutros.s obzirom da mala ima upalu uha dr. mu je rekla da kupi i kapi za uši(protiv bolova).otisao je u ljekarnu i zove me da me pita koje da uzme
.kažem mu da je ON jutros vodio i bio u ljekarnu i bla,bla,bla...I KAZEM MU DA JE NJOJ ZINAT
I sta sad?! Nista, opet cemo celi mesec da pazimo na svaku lipu, hranu cemo kupiti na cek na odlozeno, a taman sam se radovala kako smo eto ovog meseca malo "stali na noge", i da cemo moci lepo da ga izdrzimo, da cak odemo i na koju kafu, vikendom kad je mm slobodan, da uzivamo. Ali opet nista od toga, opet cu ceo mesec da sedim u ovim glupim kastelima
Tuzna sam
Ali što ćeš...Kako da odjednom ostanem bez skoro 5000 kn minusa? Uostalom, gdje da nađem te novce za vratiti?