Zadnji članci

Kako prevenirati ljetne viroze kod djece?
Ljeto donosi radost, ali i rizik od viroza kod djece. Uz redovito pranje ruku, dovoljno tekućine,...
Zdravlje i njega

Kako odabrati savršen štednjak za vaš dom?
Jeste li u potrazi za savršenim štednjakom za vaš dom? Bez brige, u nastavku teksta pomoći ćemo v...
Obiteljski život

ali.... Pitam ja ženskicu tamo ako imaju skafanderić, mjera 6-9 mjeseci. Kaže ona nemaju više taj broj jer je kao sve rasprodano, ali mi počne nuditi mjeru 3-6 i to naravno nakon što sam rekla mjere moje malecke. U taj broj definitivno ne bi ušla. Bio bi joj na knap. Ok, kažem ja, nije problem ako sada nemate i upitam ženskicu da li će dobijati još narudžbi, a ona meni odgovora: "A ne gospođo! To je sve za ovu zimsku sezonu!". Ovdje se ne žalim na prodavačicu, nego na Prenatal. Ono, WTF, pa sredina smo 10-og mjeseca. Zima još kalendarski nije ni počela, a oni neće dobijati ništa od nove robice. Također, nemaju više ni kapica, a ni rukavica. U biti ostale su im rukavice gdje je najmanji broj za jednogodišnje dijete. Ili sam ja naletila na krivu smjenu ili... Nemam pojma. Nakon toga sam otišla do TL-a. Tamo isto nisu imali mjeru za skafanderić koju sam tražila, ali su me utješili kada su rekli da novu narudžbu dobijaju za cca 2 tjedna
Valda sam sve smisleno napisala, ali kužite ma valjda
Molim muža da maloga odvede malo van da se smiri,jedva ga odvukao jer mali vrišti jer želi mene..L.po svome grrrrrrrrrrrrrrrrr..Ne može sjediti ni minutu na mjestu..I aj došli na red i djeca su imala prvo prava prednosti (bar nešto)i bili gotovi za 5 minuta...
brzo ozdravi zvonki