Zadnji članci

Kako prevenirati ljetne viroze kod djece?
Ljeto donosi radost, ali i rizik od viroza kod djece. Uz redovito pranje ruku, dovoljno tekućine,...
Zdravlje i njega

Kako odabrati savršen štednjak za vaš dom?
Jeste li u potrazi za savršenim štednjakom za vaš dom? Bez brige, u nastavku teksta pomoći ćemo v...
Obiteljski život

Ma odjeb...svi. U zadnje vrijeme se više nikom ne javljam niti ikoga zovem. Kad pitaju kaj se ne javljam ja samo vičem da nemam vremena i pokapam. Isto sam rekla kad dođu sveki i svekica, a ova nazove da će doći da ću reći da mene nema taj dan dome i ako trenba otići lunjati gradom i ako hoće neka pošalje muža po starce pa neka ih tamo gleda. Dosta je bilo okupljanja kod mene. Od danas me nemaaaa za nikoga. Uf...raspisala sa se, ali ljuta sam ko ris.
jer naš kum koji nam duguje hrpu love si gradi pecaru,vidikovac a kao nema love i cijeli dan nas zove da dođemo vidjeti..ja poludjela,rekla sam mužu da nemam šta gledati jer se to sve radi s našim novcima..i kad izvoli nam vratiti doći ću vidjeti..
Pa daj molim te el nije mogao nazvati i zvati nas 2 dana porije pa bih imala vremena sve kupiti na vrijeme..Ljute me takvi ljudi,najradije ne bih ništa bila kupila.ali ne mogu djeci pred oči bez poklona..znam šta znači doći a nemaš ništa..Ja svima najavim barem 7-10 dana prije da seuspiju ljudi organizirati..a oni u zadnji čas..kipiiiiiiiimaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.