cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: "Ringerajina tužionica"

clock-img

02.07.2009, 00:08

clock-img

m600

pencil-img

6732

IZVORNA PORUKA: dominik

to bu ti zadnje na pameti kad te copi radjanje...ionak bu ti mozda potegla britvom za svaki slucaj ak nebus dovoljno obrijala...tak da ja se nebi sa time zamarala...he he ja kad sam radjala sam imala navijacke carape na nogama user posted image

user posted image user posted image carice......ma ja ću dati svom mužu da me svaki dan obrije....nek skine svaku dlačicuuser posted image user posted image

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

clock-img

02.07.2009, 00:11

clock-img

dominik

pencil-img

7965

rukometna groznica vladalauser posted image

clock-img

02.07.2009, 00:11

clock-img

natalijax

pencil-img

12210

strasnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.07.2009, 14:05

clock-img

bomboncic02

pencil-img

1591

ljuta sam danas jer krvarim ko krava, vrijeme me ubija, opet objesila van veš i opet pljusak...ljuta sam jer me muž ne sluša i ne doživljava, ljuta sam jer me glava boli ali opet, usreće me poljupci mojih sinova...

Da bi se osmjehnuo, čovjek treba pokrenuti sedamnaest mišića, a četrdeset_ i tri da se namršti. Stoga činite ono što morate s osmijehom, to će vas stajati mnogo manje truda..

clock-img

02.07.2009, 14:58

clock-img

Zvonki

pencil-img

10869

IZVORNA PORUKA: bombončić02

ljuta sam danas jer krvarim ko krava, vrijeme me ubija, opet objesila van veš i opet pljusak...ljuta sam jer me muž ne sluša i ne doživljava, ljuta sam jer me glava boli ali opet, usreće me poljupci mojih sinova...
[/quote

Bombonček, potpisujem te za sve osim za veš. Ja ga umjesto povješala imam opet za peglanje.

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

clock-img

02.07.2009, 14:59

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

02.07.2009, 15:02

clock-img

natalijax

pencil-img

12210

a ja sad ovog trena bi popizd...........zoki iz hrvatska trazi zvjezdu pjeva tam blizu nas i mm se neda ic,nazivciro me suze mi idu,necu vise ni ja njemu udovoljavat sad kad bude htio ic negdje odjeb,,,,,,,,cu ga ladno

clock-img

02.07.2009, 15:03

clock-img

Zvonki

pencil-img

10869

IZVORNA PORUKA: cvrčak

Šta danas sve jedna drugu kopiramo?!
Glavuša me rastura,curim i to jako,imam hrpu veša za peglat...

Ma ne...Samo smo sve ženskog roda i uvijek radimo jedno te isto...i curimo uz to još...user posted image user posted image user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?

clock-img

02.07.2009, 15:03

clock-img

Zvonki

pencil-img

10869

IZVORNA PORUKA: natalijax

a ja sad ovog trena bi popizd...........zoki iz hrvatska trazi zvjezdu pjeva tam blizu nas i mm se neda ic,nazivciro me suze mi idu,necu vise ni ja njemu udovoljavat sad kad bude htio ic negdje odjeb,,,,,,,,cu ga ladno

Odi ti nato sama. Ko ga šiša user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?

clock-img

02.07.2009, 15:05

clock-img

natalijax

pencil-img

12210

ma eno ga nadurio se zato sto sam se ja na njega nadurila sjeo u auto a kud je oso nemam pojma,nemora mi ni doc do navece,nek ide pecat ionak mu je to na prvom mjestuuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.07.2009, 15:08

clock-img

Zvonki

pencil-img

10869

Ak peca šarane, onda dobro, što te briga. Nek' peca, barem ga ne moraš gledati. Nek' i moga povede user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?

clock-img

02.07.2009, 15:11

clock-img

Monica

pencil-img

1360

Ja sada tako pizdim jer mi sveki kopala po mojoj špajzi
kao išla tražiti ako imam neke posudice za hladnjak pa kaže joj imaš tamo ovo-ono ma boli te briga to je moje ni ja njoj ne čeprkam po špajzi

clock-img

02.07.2009, 15:11

clock-img

natalijax

pencil-img

12210

moze ma eno neku camcinu je zimus izvuko i sad stoji u dvoru,i pizdi kaj je izgubio neki saraf pa nemre spojit,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a i motor mu steka,ljut je i onda me nazivcira sa svojim psovanjem jeb,,,,te i camac i pecanje i dravauser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.07.2009, 15:12

clock-img

natalijax

pencil-img

12210

svekrive svekrive nedaj to ,reci joj 

clock-img

02.07.2009, 15:13

clock-img

Candy

pencil-img

9948

A joj,Monica,ja sam alergična na takve stvari,ja bih joj rekla,ne bih ostala dužna user posted image ...

Ono što će davati svjetlo,mora izdržati izgaranje.
(V.E.Frankl)

clock-img

02.07.2009, 15:20

clock-img

Monica

pencil-img

1360

Ma tako mi digne tlak svaki dan nešto
ali čuva mi malenog do 9-og mj
dok ne krene u vrtić.tako da je kod mene svaki dan
a živi iznad nas pa moram biti dobrauser posted image

clock-img

02.07.2009, 15:23

clock-img

natalijax

pencil-img

12210

monika od kud si

clock-img

02.07.2009, 15:25

clock-img

bomboncic02

pencil-img

1591

IZVORNA PORUKA: Zvonki

IZVORNA PORUKA: bombončić02

[/quote

Bombonček, potpisujem te za sve osim za veš. Ja ga umjesto povješala imam opet za peglanje.

je li onaj veš od neku večer? ja još uvijek samo slažem....naravno da ništa nisam ispeglala jer sam jučer cijeli dan goste imala i nisam stigla ići ni na piš pauzu a kamoli nešto drugo...sad kao poticaj za peglanje idem kupit novi stol za peglanje, možda će lakše ići user posted image  tj možda se sam ispeglauser posted image user posted image

Da bi se osmjehnuo, čovjek treba pokrenuti sedamnaest mišića, a četrdeset_ i tri da se namršti. Stoga činite ono što morate s osmijehom, to će vas stajati mnogo manje truda..

clock-img

02.07.2009, 15:28

clock-img

Monica

pencil-img

1360

Iz Daruvara sam  a ti?

clock-img

02.07.2009, 16:12

clock-img

ejmama

pencil-img

7290

Evo cijelo vrijeme prži i onda rokne pljusak, a ja glupača stavila auto da se zrači. Naravno da nisam odmah skužila pa je bio dosta mokar, pa sam po pljusku išla brisati sve iznutra. Samo da se osuši dok budem išla po mma jer će on pop.... To se samo meni može desiti.user posted image user posted image user posted image

H 07 E 09

clock-img

02.07.2009, 16:14

clock-img

dami

pencil-img

2750

Što, kod vas kiša..!?
ovdje još nije ali grmi okolo,
to od vas dolazi.

Mirko 06.12.1992
Darija 20.02.2008

clock-img

02.07.2009, 16:16

clock-img

ejmama

pencil-img

7290

Ne grmi, ali ako je kod tebe onda će kod mene, pljusak je bio. Više mi je slabo, stavi robu van, unesi u kuću.user posted image user posted image user posted image

H 07 E 09

clock-img

02.07.2009, 16:16

clock-img

Candy

pencil-img

9948

Ajooj ejmama user posted image ...Nadam se da će se ipak brzo osušiti user posted image !Svakom se može dogoditi,nemoj se sekirati user posted image ...

Ono što će davati svjetlo,mora izdržati izgaranje.
(V.E.Frankl)

clock-img

02.07.2009, 16:18

clock-img

ejmama

pencil-img

7290

A to ti je njegov sveti auto.

H 07 E 09

clock-img

02.07.2009, 18:03

clock-img

natalijax

pencil-img

12210

sve me zivcira od kad me muz naljutio,da barem imam svoju kucu pa da nemoram trpit nikakve goste