PRETRAŽI
Nađi članke, videe, forum...
NAPREDNO
Gdje tražiti?
PRIJAVI SE
REGISTRIRAJ SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Registriraj se
ili
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na registriraj se, pristaješ na Opće uvjete korištenja portala i potvrđuješ da si iste pročitao/la uključujući i upotrebu kolačića. POTVRDI
Vece twitty jel stigla razglednica? ako nije, ponovo mozes da upucujes postaru the look
bacam the look!
Lady malo sačekaj da pretočim u bačvicu...aahahahhhhahahha _____________________________"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."
Tweety si ponorela...sam se ukakila od straha..kaj hooooćeeeš. piitiii??? _____________________________"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."
ako zatreba jos vina, stize
opasna siii twittyyyy... _____________________________Šta je sreća?Znati što se hoće i to strastveno željeti:)
ma ja sam dobra,ovo je samo za postara _____________________________gibam...
ah jadan čovjek... šta ti je on skrivio,još nema bambiiiija,ma odoh ja .. _____________________________Šta je sreća?Znati što se hoće i to strastveno željeti:)
aaaaaa...mislim da si malo podrežeš krila jel delaš frku u biru mali...aahahaahah:
ima postar da donese i vise razglednica nego sto triba _____________________________Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))
IZVORNA PORUKA: Lady3 ah jadan čovjek... šta ti je on skrivio,još nema bambiiiija,ma odoh ja ..
ja poslala, ali vidim nisi dobila posiljku lady a twitty, sa takvim pogledom nema sanse da je ne dobijes
IZVORNA PORUKA: FIONA IZVORNA PORUKA: Lady3 ah jadan čovjek... šta ti je on skrivio,još nema bambiiiija,ma odoh ja .. ma kak nema..daj pogle malo gore...kaj si čorava...na hektolitre.... ja vidim samo traktor sa colom,a vinčeko si ti opet zapila... _____________________________Šta je sreća?Znati što se hoće i to strastveno željeti:)
IZVORNA PORUKA: FIONA
ovako ja to rjesavam fi
IZVORNA PORUKA: Nellyca a twitty, sa takvim pogledom nema sanse da je ne dobijes
a ja ovako...aahahhahahaha... _____________________________"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."
evo lady ako zatreba jos, vici
hvala ti Nellyce _____________________________Šta je sreća?Znati što se hoće i to strastveno željeti:)
zaspat ce kad-tad _____________________________gibam...
ili cemo ovako rijesiti _____________________________gibam...
ali ja želim biti tvoj frendić... _____________________________"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."
ma naravno,al si prva onu groooooooznu macku iskopala brrrrrrrrrrrrrrrrr _____________________________gibam...
nisma bila u bircu (kao ni na raji) 1000 godina.... kao prvo, ipak ste mi falile, koliko god mislila da mi raja ne fali jer ne stignem :) kao drugo, nellyce gdje je moja cuga? _____________________________JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj! "Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh, Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore". -Tagore-
a sta si narucila,nellyca je na pauzi _____________________________gibam...
šta nudite? _____________________________JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj! "Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh, Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore". -Tagore-
Ljeto donosi radost, ali i rizik od viroza kod djece. Uz redovito pranje ruku, dovoljno tekućine,...
Zdravlje i njega
Jeste li u potrazi za savršenim štednjakom za vaš dom? Bez brige, u nastavku teksta pomoći ćemo v...
Obiteljski život
I ove jeseni vas očekuju Dani beba, djece i trudnica, najveći sajam opreme za bebe u regiji koji ...
Kada kupuju dječju odjeću, roditelji uvijek razmišljaju o ulaganju u udobnu dječju odjeću.
Sponzorirano
Škola