cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: IVF / ICSI

clock-img

09.10.2009, 15:20

clock-img

Kika83

pencil-img

6965

Predobro user posted image user posted image

clock-img

09.10.2009, 15:22

clock-img

tikica_69

pencil-img

25386

Eto...sad nitko vise nista ni ne treba pitati oko toga user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

clock-img

09.10.2009, 19:52

clock-img

mayica01

pencil-img

68

odlicno tikica..user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.10.2009, 22:54

clock-img

lavica81

pencil-img

3268

bravo tikiceuser posted image user posted image user posted image
stvarno je sve lijepo objašnjeno

clock-img

12.10.2009, 16:56

clock-img

barby

pencil-img

743

cure jeste gledale danas popodne na 1.hrt emisju direkt o MPO? ja slucajno otvorila tv,vrtim programe i vidim.pricale 3 zene.opet sam se uspjela rasplakat.user posted image ..kad slusas sve njihove price,grozno...svka cast im,ali evo ipak na kraju 2 su drzale svoje anđelcice u narucju...user posted image

17.1.2011 STIGLA MOJA NAJVECA SRECA
ostala trudna između postupka prirodno:)

22.2 -transfer IVF/ICSI,11.3 beta.nisam je ni docekala:(

2007-missed abortion:(

JA-hipotireoza
sekundarna amenoreja

MM-oligoasthenozoospermia
varikokel

clock-img

12.10.2009, 19:07

clock-img

Kika83

pencil-img

6965

Ja nisam gledala prvih 10min. Slučajno sam stavila hrt 1, inače ga nikad negledam. Uvjek se naježim i totalno rastužim kad slušam priče. Šta ona treča nije ni trudna ili? Držala se za trbuh pa...user posted image

clock-img

12.10.2009, 19:20

clock-img

barby

pencil-img

743

IZVORNA PORUKA: Kika83

Ja nisam gledala prvih 10min. Slučajno sam stavila hrt 1, inače ga nikad negledam. Uvjek se naježim i totalno rastužim kad slušam priče. Šta ona treča nije ni trudna ili? Držala se za trbuh pa...user posted image

e to nisam ni ja skuzila,stalno je jadna plakala,drzala se to za trbuh,sad da li je konacno zatrudnila ili je jos u postupku ne znam...one druge dve vec imaju bebice.bas lijepouser posted image

JA-hipotireoza
sekundarna amenoreja

varikokel

clock-img

12.10.2009, 19:30

clock-img

crvenkapica

pencil-img

577

ja sam isto slucajno upalila hrt 1 i   naletim na to...ajme kako mi je bilo drago  ..jer uvijek  propustim svaku emisiju...i gledala sam oko 20min    mislim da duze nije ni trajalo........bas sam se rasplakala....pogotovo kad je ona   crna kratke kose rekla  nesto kao  ; i  sad sam mama........jako tuzno...a mislim da ona bez djeteta  trudna tek,,,,,,a  po oko 1o-11 postupaka su imale ajme ko nasa draga tikica.......cure jeste primjetile kako puno emisija u zadnje vrijeme  ima o MPO???   

clock-img

12.10.2009, 23:14

clock-img

barby

pencil-img

743

IZVORNA PORUKA: crvenkapica

ja sam isto slucajno upalila hrt 1 i   naletim na to...ajme kako mi je bilo drago  ..jer uvijek  propustim svaku emisiju...i gledala sam oko 20min    mislim da duze nije ni trajalo........bas sam se rasplakala....pogotovo kad je ona   crna kratke kose rekla  nesto kao  ; i  sad sam mama........jako tuzno...a mislim da ona bez djeteta  trudna tek,,,,,,a  po oko 1o-11 postupaka su imale ajme ko nasa draga tikica.......cure jeste primjetile kako puno emisija u zadnje vrijeme  ima o MPO???   

da i mene je najvise dirnulo kad je to rekla,odmah sam se rasplakala naravno...po obicaju...user posted image onda kad je mm vidio da placem i njemu se oci napunile..
da ja isto mkazem sve vise je takvih emisija,neka neka, nek vide svi oni kojima je to cudno,strasno i sl. nek vide sta sve jadne zene moraju proci,kakve muke,patnju da bi jednog dana imale svoje mrvice kraj sebe. nekima je to smjesno jel kad zamisle da bi dijete i ostanu vec trudne a ne mi jadne tu koje muku mucimo mjesecima,neke i godinama...user posted image

JA-hipotireoza
sekundarna amenoreja

varikokel

clock-img

12.10.2009, 23:34

clock-img

crvenkapica

pencil-img

577

bas tako barbyuser posted image

clock-img

12.10.2009, 23:35

clock-img

tikica_69

pencil-img

25386

Ona plava je moja frendica Daria user posted image

U iscekivanju.......

clock-img

12.10.2009, 23:45

clock-img

crvenkapica

pencil-img

577

IZVORNA PORUKA: tikica_69

Ona plava je moja frendica Daria user posted image

plava duge kose??

clock-img

12.10.2009, 23:45

clock-img

tikica_69

pencil-img

25386

da

U iscekivanju.......

clock-img

13.10.2009, 00:02

clock-img

crvenkapica

pencil-img

577

puno je lakse kad imas neku prijateljicu koja isto prolazi kao i ti......tjesite se .. .. dijelite iskustva ..savjete. itd.....moj problem niko ne zna osim vas i    nikom ne pricam o tome,,, jer mi je previse bolno...a mislim da neke stvari ne bi ni razumjeli....zato svakodnevno odvojim neko vrijeme,,, sjednem za laptop i  druzim se sa vama ,,to me smiruje i svasta naucim.....zato cure,, hvala vam sto ste tu ,,, UVIJEK ZA NAS,,koje vas trebaju, za savjete i utjehe..user posted image user posted image user posted image ..

clock-img

13.10.2009, 15:24

clock-img

barby

pencil-img

743

puno je lakse kad imas neku prijateljicu koja isto prolazi kao i ti......tjesite se .. .. dijelite iskustva ..savjete. itd.....moj problem niko ne zna osim vas i    nikom ne pricam o tome,,, jer mi je previse bolno...a mislim da neke stvari ne bi ni razumjeli....zato svakodnevno odvojim neko vrijeme,,, sjednem za laptop i  druzim se sa vama ,,to me smiruje i svasta naucim.....zato cure,, hvala vam sto ste tu ,,, UVIJEK ZA NAS,,koje vas trebaju, za savjete i utjehe..user posted image user posted image user posted image ..

da tako je i kod mene,sve oko mene su ostale prirodno trudne,ili rodile vec i svima je to jako cudno i neobicno,tako da ne pricam previse nikome.znaju 2 frendice za to i par ljudi u familiji.a medju rpvima je saznala svekrva da moram ici na MPO ali do dana danasnjeg nikad me nije ni rijeci pitala sta ,kako,kad idem?koda je to nista.ona ima dvoje unuka od starijeg sina i oni su joj svetinja a od nas,tj. od svog sina(mm) vise manje oce imat...zna da je u njemu problem ali ona o tome apsolutno ne zeli pricat.divota!!!!!!!!!! A nedaj bog da smenom ne stima mislim da bi me krivo gledala itekako...al dobro ja zelim dijete za sebe i ja mu se veselim i to mi je najvaznije u zivotu....

JA-hipotireoza
sekundarna amenoreja

varikokel

clock-img

13.10.2009, 15:28

clock-img

tikica_69

pencil-img

25386

Mi smo zene posebne i uvijek to imajte na umu....

One koje nemaju koga, te su nesretne jer nemaju s kime o tome a otvorile bi dusu.
One koje imaju, nas pak zivciraju neprestana briga i pitanja.
Vjerojatno smo uzasno teske drugima, ukljucujem i samu sebe ovdje da se netko ne uvrijedi user posted image Zato mi je RR mrak....dodjem, pojadam se a nitko me ne tlaci user posted image

U iscekivanju.......

clock-img

13.10.2009, 15:34

clock-img

lavica81

pencil-img

3268

potpisujem

bravo za RRuser posted image user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: tikica_69

Mi smo zene posebne i uvijek to imajte na umu....

One koje nemaju koga, te su nesretne jer nemaju s kime o tome a otvorile bi dusu.
One koje imaju, nas pak zivciraju neprestana briga i pitanja.
Vjerojatno smo uzasno teske drugima, ukljucujem i samu sebe ovdje da se netko ne uvrijedi user posted image
Zato mi je RR mrak....dodjem, pojadam se a nitko me ne tlaci user posted image

clock-img

13.10.2009, 20:10

clock-img

crvenkapica

pencil-img

577

kod mene ista stvar  barby......svekriva me nista ne pita nemam pojma jel sta sluti..jel zna....kao da zna da je do njenog sina pa ne zeli pricat o tome ,,a da je kao sto kazes do snahe ....eh  ...ko zna sta bi bilo.....ne mogu da vjerujem da me nikad nije upitala nista....i ja imam djevera    i on ima dva sincica  .....ko nas sisauser posted image ...ja jos  zivim u istoj kuci s njomuser posted image .....ma cudne su svekrve!!!!moja najcudnijauser posted image

clock-img

13.10.2009, 20:21

clock-img

crvenkapica

pencil-img

577

cure  pitanje..........da imam pravo na putne troskove to znam,,  to mi je i gin.potvrdila....ali sta mene zanima.:  mm ide samnom naravno ,,,,kako  dobiti putni trosak za mm??mislim on mora uzet uputnicu od svog dr.za spermiogram ali sumljam da cemu dati i putni naloguser posted image ..jer  kad god je radio ga u splitu nisu mu dali,jer ima pravo samo ako ce ici u sibenik....a sad ide u zg hm...ima li pravo na to????

clock-img

13.10.2009, 20:37

clock-img

Kika83

pencil-img

6965

cure  pitanje..........da imam pravo na putne troskove to znam,,  to mi je i gin.potvrdila....ali sta mene zanima.:  mm ide samnom naravno ,,,,kako  dobiti putni trosak za mm??mislim on mora uzet uputnicu od svog dr.za spermiogram ali sumljam da cemu dati i putni naloguser posted image ..jer  kad god je radio ga u splitu nisu mu dali,jer ima pravo samo ako ce ici u sibenik....a sad ide u zg hm...ima li pravo na to????

Meni na putnom nalogu koji mi da ginićka zaokruženo je i pratnja(partner) tako da on posebno nedobiva putni nalog. Sve ide preko tebe. Tako je barem kod nas.

clock-img

14.10.2009, 23:05

clock-img

crvenkapica

pencil-img

577

aha    znaci  mora pisat pratnja.......nadam se da ce mi napisat,,.inace malo je cudna,,uvijek radi po svom, ali ako  imam pravo ,,  onda cu joj reci.....tnx kika

clock-img

14.10.2009, 23:08

clock-img

crvenkapica

pencil-img

577

da se  pohvalim    ;; ja se narucila kod dr.  24.11 idem na  konzultacije   (je  daleko ali je guzva) napokon   sam se pomjerila sa mjesta,,zato sam zadovoljnauser posted image ..do tad  nadam se rijesim  i bestiju i dobijem nalaze    i imam sve frisko,,pa cemo vidjet

clock-img

15.10.2009, 01:32

clock-img

Krky

pencil-img

1683

Drage moje, ne mogu reći da znam kako se osjećate, jer imam veliku sreću što ostajem lako trudna (i prelako), ali kad samo pomislim i pokušam se uživit u to da se mučim kao vi i da vrijeme prolazi, a bebice nigdje....dolaze mi suze na oči...i vjerujem da je teško, i da ništa na svijetu ne želite kao svoje maleno, da vam do ničeg nije stalo...I sama imam prijateljicu koja se mučila s neplodnošću i taman krenula na otkrivanje razloga i čišćenje cista kad su joj otkrili i tumor...poslije je usljedilo još zahvata...kemoterapije...danas više nema nikakve šanse da ima svoju bebicu, mora na stalne kontrole...uz sve to studira uz rad. A pričale smo kako ćemo zajedno vozit kolica...sad mi je grozno, ali što je to naspram njezine patnje i onog što je prošla. I onog što vi prolazite. Istina ljudima oko vas je teško shvatit, ne znaju kako bi se ponjeli, što bi pitali, o čemu bi razgovarali (kao da su bebe jedina tema razgovora), vjerojatno se boje da vas bilo čime ne povrijede...Voljela bih znati kako vam susrete, razgovore i bilo kakvu komunikaciju učiniti manje bolnom (uživo, naravno, jer je puno teže gledati u oči i vidjeti koliko te boli, nego tješiti preko Raje). Ustrajte, cure, svim srcem vam želim puno snage, puno ustrajnosti,a iznad svega...malog mrvička kojem ćete moći pokloniti svu tu silnu ljubav koju nosite u sebi.

MAMA SA 6 ******

clock-img

16.10.2009, 20:47

clock-img

mayica01

pencil-img

68

drage moje..napravila sam test jutros i negativan je (((..14-ti dan od transfera..valjda bi vec pokazalo da slucajno trudnoca postoji zar ne??
i tako..sad mi preostaje cekanje do 2mj...idem na stimulirani..prvi put..
pusa svima..i cujemo se user posted image

clock-img

16.10.2009, 22:09

clock-img

tikica_69

pencil-img

25386

mayica, zao mi je user posted image user posted image user posted image

U iscekivanju.......

Zadnji članci

article-img