writing-img

RE: kome trebaju kolica

clock-img

29.05.2009, 16:55

clock-img

mama mery

pencil-img

5395

i ja svoga poklanjam dobijete jos uz njega i alat za ljepljene keramike i jao puno ampera od kereca ali praznih a kada cam nesta bude trebalo popraviti stavit ce vas cak zadnje na listu a rece vam odmah sutrauser posted image
a onoj koja se prva javi dobit ce jos i dodatnu radnu opremu od mm i to prljavuuser posted image user posted image
zato pozurite!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.05.2009, 17:09

clock-img

ivanaa

pencil-img

4923

das mi ga da mi stavi plocice na terasiuser posted image user posted image poslije upotrijebljeno posteno vracam

IZVORNA PORUKA: mama mery

i ja svoga poklanjam dobijete jos uz njega i alat za ljepljene keramike i jao puno ampera od kereca ali praznih a kada cam nesta bude trebalo popraviti stavit ce vas cak zadnje na listu a rece vam odmah sutrauser posted image
a onoj koja se prva javi dobit ce jos i dodatnu radnu opremu od mm i to prljavuuser posted image user posted image
zato pozurite!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Prvu polovicu života unište nam roditelji,drugu dijeca.

clock-img

29.05.2009, 17:13

clock-img

mama mery

pencil-img

5395

IZVORNA PORUKA: ivanaa

das mi ga da mi stavi plocice na terasiuser posted image user posted image poslije upotrijebljeno posteno vracam

IZVORNA PORUKA: mama mery

moze samo javi gdje i kad je primo-predajauser posted image

clock-img

29.05.2009, 23:07

clock-img

kitty

pencil-img

3260

IZVORNA PORUKA: Ruža

IZVORNA PORUKA: Lady3

ja dajeeem...user posted image

I ja svog!user posted image

i ja svog dajem,al bez karticeuser posted image

IVAN 20.06.2003.
DUJE 13.01.2009.

clock-img

30.05.2009, 08:31

clock-img

huanita

pencil-img

608

A imaju li i muževi tri kotača ili su oni na četiri??? Zanimaju me i položaji u kojima se mogu naći!
user posted image user posted image user posted image user posted image