PRETRAŽI
Nađi članke, videe, forum...
NAPREDNO
Gdje tražiti?
PRIJAVI SE
REGISTRIRAJ SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Registriraj se
ili
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na registriraj se, pristaješ na Opće uvjete korištenja portala i potvrđuješ da si iste pročitao/la uključujući i upotrebu kolačića. POTVRDI
cure laku noc _____________________________
jako mi je zao
IZVORNA PORUKA: mirna IZVORNA PORUKA: ivanaa kaj je s dedom mirna u bolnici je i navodno je pitanje dana koliko će izdržati... osim raka u terminalnoj fazi dobio je još stafilokok (predpostavljam da u bolnici...)...
IZVORNA PORUKA: mirna
IZVORNA PORUKA: ivanaa kaj je s dedom mirna
zene stavila sam hrpu slika u albume i split i svega.. _____________________________Prvu polovicu života unište nam roditelji,drugu dijeca.
IZVORNA PORUKA: ivanaa jako mi je zao IZVORNA PORUKA: mirna IZVORNA PORUKA: ivanaa kaj je s dedom mirna u bolnici je i navodno je pitanje dana koliko će izdržati... osim raka u terminalnoj fazi dobio je još stafilokok (predpostavljam da u bolnici...)...
IZVORNA PORUKA: ivanaa jako mi je zao
da, jadan... samo se možemo moliti da dugo ne pati...
namaa je baka prije tri tj umrla,vec smo se molili svi da umre koliko je patila..samo da se ne muci _____________________________Prvu polovicu života unište nam roditelji,drugu dijeca.
znam, sjećam se... ma to se više niti ne može nazvati život... ali bolje da idemo na neke veselije teme...
cure laku noć
Dobro jutro! _____________________________Rijetki su trenuci kad je čovjek ravan sebi!
[Sadržaj poruke je obrisan]
baš sam pomislila na pecivo i stiglo je tnx vjerae kako si ti kako anđeli _____________________________mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.
a čokoladu ne odbijam cvrči vidim da se curka brčkala samo nek uživaju u bazenčiću i moja neki dan uživala s Leonom _____________________________mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.
Petra je upravo otišla u školu a Valerio neće papat kako tvoj _____________________________Rijetki su trenuci kad je čovjek ravan sebi!
jutroooo _____________________________Ja nisam luzer, ne, naprotiv Meni je osmijeh light motiv... P 2001 M 2003 K 2009
moja je postala pravo mamakalo muž ju jutros htio uzeti u boravak da ja još malo odspavam a ona ga gura i viče ne-mama i na wc me prati da ne zbrišem _____________________________mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.
evo i zdravi doručak!Ja vas sad pozdravljam! < Poruku je uredio vjerae -- 21.5.2009 7:33:13 > _____________________________Rijetki su trenuci kad je čovjek ravan sebi!
-ma nemoj mi reći daCvijeta frajerica već ima i frajera ?!
nestala slika _____________________________Rijetki su trenuci kad je čovjek ravan sebi!
moja viče: nee,mamaa ćeee!!
Jutro žene, cure, mame, trudnice i trudilice. Kako ste mi jutros? Vidim ima neispavanih
Ljeto donosi radost, ali i rizik od viroza kod djece. Uz redovito pranje ruku, dovoljno tekućine,...
Zdravlje i njega
Jeste li u potrazi za savršenim štednjakom za vaš dom? Bez brige, u nastavku teksta pomoći ćemo v...
Obiteljski život
I ove jeseni vas očekuju Dani beba, djece i trudnica, najveći sajam opreme za bebe u regiji koji ...
Kada kupuju dječju odjeću, roditelji uvijek razmišljaju o ulaganju u udobnu dječju odjeću.
Sponzorirano
Škola