writing-img

kile dolje

clock-img

13.05.2009, 15:40

clock-img

joszde

pencil-img

854

očajna imala sam nekih zdravstvenih problema,pa sam nakupila dosta kg,koji kad me netko vidi nitko mi nebi dao toliko ,imam dosta mišića,bila sam na raznim djetama gdje sam se užasno patila i gladovala i da ne nabrajam više su išli centimetri nego kg,moj problem je sljedeći krenula bi u teretanu ili fitnes,neznam ne kužim se u to jer nisam nikada bila pa me zanima da li ja mogu se učlaniti u teretanu jer mogu vježbati sama ili moram ići po tom nekom programu,stanujem u zg.u Rudešu pa ako netko zna nešto u blizini,najviše me brine taj višak kg,jer planiram trudnoću a bila bi zadovoljna kada bi skinula 15-20kg,i koje bi mi vježbe preporučili za skidanje s obzirom da na nogama na listovima imam mišiće kao neki nogometaš molim vas da mi pomognete hvala.user posted image

clock-img

13.05.2009, 15:44

clock-img

ivanaa

pencil-img

4923

i ja bi odgovor na to pitanje..

Prvu polovicu života unište nam roditelji,drugu dijeca.

clock-img

13.05.2009, 15:47

clock-img

dominik

pencil-img

7965

koliko sam upucea teretana je vise za oblikovanje misica i dobivaje istih...a u svim teretanama mozes raditi sama bez njihovog vodjenja...ja sam uvijek za aerobic i to onaj klasicni...jer sama cinjeica ucenja koreografije odmice misli da uistinu vjezbas i ubijas se od umorauser posted image

clock-img

13.05.2009, 17:05

clock-img

Zvonki

pencil-img

10869

Draga joszde, ja baš planiram danas otići do Karting Prečko. Tamo je fitness centar Goky. Imaju zgodne programe i tebi bi preporučila onaj pod nazivom "skidaj kile". Osmišljen je jako dobro. Naravno, ako ti to ne bude odgovaralo imaš aerobik ili neku drugu tehniku koja bi ti bolje odgovarala. Šaljem ti link na kojem ćeš sve pronaći. To ti je dosta blizu.
http://www.gokyfit.hr/

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

clock-img

13.05.2009, 18:12

clock-img

tikica_69

pencil-img

25386

i ja bi skinula 10kg i molim nekoga tko zna odgovore da ih odmah tu ispljune user posted image
ako vec nitko ne zna, bar znam da nisam sama user posted image
I M A    N A S   J O S user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

clock-img

13.05.2009, 20:43

clock-img

Kika83

pencil-img

6965

IZVORNA PORUKA: dominik

koliko sam upucea teretana je vise za oblikovanje misica i dobivaje istih...a u svim teretanama mozes raditi sama bez njihovog vodjenja...ja sam uvijek za aerobic i to onaj klasicni...jer sama cinjeica ucenja koreografije odmice misli da uistinu vjezbas i ubijas se od umorauser posted image

Nije teretana samo za oblikovanje mišića več i za skidanje masnoća. Ja sam bila par mj, imala vježbe za skidanje masnih naslaga i uspjela u tome. Ja sam rađe za teratanu nego aerobic

clock-img

13.05.2009, 22:09

clock-img

dominik

pencil-img

7965

samim vjezbanjem i znojenjem se skidaju masne naslage bilo da je teretaa ili aerobic...ali mislim da se vise kalorija trosi skakanjem i trcanjem i divljajem nego ... ali to je samo moje misljenje...goki je zakon njemu ak se voditeljica malo zdeblja dobije otkaz...toliko o tome kaj misli o debljim ljudima

clock-img

13.05.2009, 22:13

clock-img

Zvonki

pencil-img

10869

Evo, stigla ja s treninga i moram vam reći da je čisto razočaranje. Po meni neprofesionalno vođeno, previše brbljanja, premalo stručnog vođenja. Sve to , i još bolje, vježbam sama uz cd od Cindy. I ne pljunem za to skoro 300 kn  mj. Tako da će kile ići dolje i dalje skakanjem doma i trčanjem za klincima user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?

clock-img

13.05.2009, 22:15

clock-img

m600

pencil-img

6732

sex je najbolji za skidanje kilauser posted image user posted image user posted image
provjerenouser posted image
i uz to za večeru pojedete jednu jabukicu umjesto pizze

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

clock-img

13.05.2009, 22:27

clock-img

Zvonki

pencil-img

10869

IZVORNA PORUKA: m600

sex je najbolji za skidanje kilauser posted image user posted image user posted image
provjerenouser posted image
i

E draga, od njega sam se i udebljala user posted image user posted image user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?

clock-img

13.05.2009, 22:49

clock-img

dominik

pencil-img

7965

ak si volja doma je isto moguce samo pazljivo...moja frendica se smanjila za jedan konfekcijski broj - dva do tri puta tjedno trcanje izmedju dva mosta, ona jedostavo voli jesti i natukla je do poveceg broja...jako sam ponosna na nju...ja skidam kile gladovanjem

clock-img

13.05.2009, 22:51

clock-img

Zvonki

pencil-img

10869

Tako je. Ja sam poslije svake trudnoće doma vježbala i ubrzo se vratila na staru kilažu. Nemam ja ni sada nešto puno za skinuti, više se trebam dovesti u kondiciju i malo zategnuti.

.-..-.
`·.·´
?/
/?

clock-img

14.05.2009, 12:52

clock-img

Dajana

pencil-img

985

Napokon sam godinu i pol nakon poroda skinula sve kile i još koju više negoli sam krenula s trudnoćom, napokon sam se ispuhala.
Moj savjet, jesti 3 puta dnevno male obroke niskokalorične a popodne i na večer po mogućnosti ne jesti ništa. Samo tako kile idu dole a trebalo bi uključiti i neki aerobni trening, što ja još uvijek nisam, i piti dosta obične vode.

clock-img

14.05.2009, 16:18

clock-img

joszde

pencil-img

854

hvala na liku ,mislim da treba samo dobra volja za vježbanjem i to što ostali kažu to možeš i doma i to besplatno samo što je kod mene još danas pa budem sutra kod mene je situacija sljedeća prije jedno 12 god.sam pila kontrac.pilule i kada mi ih je doktor promjenio dao mi druge kile su samo počele rasti nisam znala da mi je to od toga,mislila sam da jednostavno manje sam se kretala pa je to to , pila sam ih jedno 2god.i prestala sam ali već je bilo kasno natukla sam čak 20kg više tako da je prošlo već 10god i ja dodala još deset imam osjećak da čim pogledam da sam već dobila koju kilu samo da kažem da nikada u životu nisam imala problema sa kg.i tako da mi je užasno teško i nekada me sram izaći iz kuće pogotovo kod kupovanja robe,prošla sam svakakve djete napatila se i jedino sam skinula neku kilu ako nisam ništa jela,a da samo znate koliko sam prije jela jedna kila kruha se kupovala samo za mene krpetina pomfrita i 5/6 šnicli i nisam se uopće kretala sada pojedem jednu jabuku i dobijem 2kile važem se po 3-4puta dnevno ubija me ta debljina najgore mi je to što mi je užasno teško bole me noge,leđa i kako uskoro planiramo bebu sve me sramota našta ću ličiti nedavno sam radila sve pretrage i štitnjaču i doktorica mi kaže da nikada nisam bila zdravija eto to je samo dio moje tuge.user posted image

clock-img

16.06.2009, 22:14

clock-img

joszde

pencil-img

854

ima li itko ovdje tko ima problema sa kilama pod tim mislm da ima više od 80 kg,jer koliko sam vidjela do sada tu su sve mršavice ako ima tko neka se javi i da da savjetuser posted image

clock-img

16.06.2009, 22:22

clock-img

FIONA

pencil-img

9057

draga moja..probaj potaknuti probavu raznim jogurtima, voće prije jela...nateraj se da naučiš tijelo kad je ručak i kad je večera...jedi svaki dan u isto vrijeme..kada vježbaš nije dosta da se oznojiš i bildaš jel se time povečavaš...potrebno je da se umoriš, iscrpiš i da vježbe radiš do granice bola..ne na serije kao pet puta dvadeset trbušnjaka..to je debilana...radi ih dok ne krepaš i to ponovi tri puta...to je tvokja serija koja tebe zadovoljava!!!...i ja sam velika...ima 75 ali se ne zamaram kilama...več mlohavošču...moram se natera da počnem hopsati..-držim fige!!!

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

clock-img

16.06.2009, 22:30

clock-img

joszde

pencil-img

854

ti se boriš sa mlohavošću a ja sa mišićima neki dan si gledam noge imam mišiće ko ronaldo ma grozno kako da maknemte mišiće i nisam salasta nego imam dosta mišića tako kad me netko vidi nitko mi nebi dao više od 75kg,a ja imam dosta više i to me ubija malo jedem i pijem užasno puno vode 3-4l dnevno sokovi ne nevolim ih a kad mršavim onda skidam cm svuda ali kg idu slabo prije nego krenem sva se izmjerim i npr.skinem 5kg a skinem na cijelom tijelu 30-40cm ali kile slabo idu,pošto se mučimo sa time da zatrudnim zanima me da li je možda moja debljina razlog našem neuspjehu,ali sobzirom da mi kasni u četvrtak če biti 7dana pa se nadam da smo uspijeli .user posted image

clock-img

16.06.2009, 22:33

clock-img

FIONA

pencil-img

9057

joj držim fige star a kaj se mišića tiče...ne sekiraj se...prihvati se takvom...bitno da je muž zadovoljan...kaj se zatrudnjivanja tiče ne vjerujem...znam žene koje su imale preko sto kila i nisu bile merzerice obešene do poda več komadi baba pa je sve bilo ok...otkopčaj klik u glavi i sve bu ok!..-javi kad napraviš testić...user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.06.2009, 22:37

clock-img

joszde

pencil-img

854

muž me obožava takvu kakva jesam samo se ljuti što ja ima tako grozno mišljenje o sebi a takva sam jer nisam nikada imala sa time problema i nemogu se pogledati u ogledalo, a test mislim da ću pričekati tamo do čet.petka jer smo se već 3 puta razočarali pa ne želim da se to opet desi mada me je danas nešto probadalo vidjet čemo javi puno ti hvala.user posted image

clock-img

16.06.2009, 22:39

clock-img

FIONA

pencil-img

9057

jooooooooj nemoj da ti pošaljem svoju sliku da se zgroziš..mlada žena a ko star ababa imam noge...bitno da si utegnuta...slušaj muža malo...a za testić-.....ma ja znam da bu plusić!!!! user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.06.2009, 22:42

clock-img

dikac

pencil-img

1452

nemoj se bedirati sa kilama, ako je +, a sigurne je, onda ćeš malo probleme sa kilama zanemariti, barem na 9 mjeseci i naravno uživati

clock-img

16.06.2009, 22:43

clock-img

joszde

pencil-img

854

i mi se svim srcem nadamo pozdrav.user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.06.2009, 21:18

clock-img

Nina

pencil-img

71

rodila sam tek jedno jedino dijete,natukla u trudnoći cca 25 kg viška koje nikako ne idu dolje. još k tome sam takve građe da mi je sva debljina na trbuhu. užas.ako  netko ima čudesnu formulu kako riješiti takav problem, molim da mi se javi, jer ljeto i more je tu, a ja više nemam inspiracije za nove pokušaje mršavljenja.user posted image  

bog

clock-img

01.07.2009, 18:33

clock-img

joszde

pencil-img

854

eto mene počela danas vježbati kod mene je dobro kada mršavim mršavim svuda neznam što mi se događa u zadnje vrijeme sam samo gladna ,tako da sam danas odlučila krenuti vježbati pa molim savjet za vježbe doma da li pomaže preskakanje užeta pomoći ako neko znaneke vježbe samo da napomene da imam užasne mišiće na nogama tako da bi trebala neke vježbe koje su za druge dijelove tijela pomagajte

clock-img

17.04.2018, 08:27

clock-img

tendere

pencil-img

246

Tablete za mršavljenje - http://thermacuts.com.hr Vjeruj mi, djeluje. Imam 32 godine, probala sam svega i to je jedini suplement u mojem životu, koji sam isprobala i koji stvarno iskopao kilograme i drži me iz daleka.