writing-img

RE: Brangelina par opet u drugom stanju!

clock-img

17.04.2009, 13:39

clock-img

Zvonki

pencil-img

10869

Teško mi je suditi o nekome a ne znati o čemu pričam? Jer ja zaista ne znam kakvo je stanje u njihovom domu. U jedno sam definitivno sigurna. A to je da su te dadilje koje se bave sa tom djecom vjerojatno stručne osobe koje ipak tu djecu odgajaju, možda bolje nego neka majka. I da im je definitivno budućnost svjetlija u njihovom domu nego ondje odakle dolaze. Imaju osiguranu hranu, odjeću, školovanje i ostalo. I nitko sa sigurnošću ne može reći da ta djeca nisu sretna sa parom Brangelina, zar ne? (Ja bi bila user posted image user posted image )

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

clock-img

17.04.2009, 19:54

clock-img

pikachu

pencil-img

4192

Pa kada imaju mogućnosti, neka ih... Ja skidam kapu... Mogli su se i za nešto drugo odlučiti (razni skandali), kako to obično sa slavnima i bogatima biva... Oni su se odlučili imati čopor djece... I ja bi...user posted image

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

clock-img

18.04.2009, 16:25

clock-img

Indy

pencil-img

1759

Neka imaju puno djece, bogati su.

clock-img

18.04.2009, 16:28

clock-img

inna

pencil-img

2441

IZVORNA PORUKA: Zvonki

Teško mi je suditi o nekome a ne znati o čemu pričam? Jer ja zaista ne znam kakvo je stanje u njihovom domu. U jedno sam definitivno sigurna. A to je da su te dadilje koje se bave sa tom djecom vjerojatno stručne osobe koje ipak tu djecu odgajaju, možda bolje nego neka majka. I da im je definitivno budućnost svjetlija u njihovom domu nego ondje odakle dolaze. Imaju osiguranu hranu, odjeću, školovanje i ostalo. I nitko sa sigurnošću ne može reći da ta djeca nisu sretna sa parom Brangelina, zar ne? (Ja bi bila user posted image user posted image )

potpisujem

Dominik - 18.2.2009.

clock-img

26.04.2009, 13:29

clock-img

Zvonki

pencil-img

10869

Pogledah danas ovaj filmić i još jednom se prisjetih kako takva djeca koju posvoje bogati ljudi zaista mogu reći da su uspjeli u životu.
http://www.cultureunplugged.com/play/1081/Chicken-a-la-Carte

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!