Zadnji članci

Kako prevenirati ljetne viroze kod djece?
Ljeto donosi radost, ali i rizik od viroza kod djece. Uz redovito pranje ruku, dovoljno tekućine,...
Zdravlje i njega

Kako odabrati savršen štednjak za vaš dom?
Jeste li u potrazi za savršenim štednjakom za vaš dom? Bez brige, u nastavku teksta pomoći ćemo v...
Obiteljski život

zatvore vodu u zgradi
ja nemam ovdje antivirusnog programa, pa svejedno nisam ništa dobila..najčešće dobiš virus mailom..
, a sada moram još zložiti stvari u ormare...nazvala sam kod svekrve da vidim kako je mali, pa im je uzeo telefon, rekao bok pusa i bacio ga...
kod bake je uvijek anarhija.. slatki šećerčić guci guci guci puci puci, kako je zlat, kako je lijep, kako je smiješan, kako je pametan...: a sada misli da može tamo raditi kaj hoće! Tako im treba
. A ja oprala dvije ture veša, već se skoro osušilo na sunčeku. Bila sam sa Noom na terasi, on još spava, a ja si skuhala
i pročitala Moju tajnu i baš sam se lijepo odmorila! Sad da vidim šta vi radite, pa ću ponovno van. Danas ne kuham, jer ima roštilja od jučer za MM, a sebi ću nešto na brzinu.
Malo sam tu gledala po forumu i tražila nekaj pa sam naletila i na jučerašnje annine grčeve-
pa sam ti anne samo htjela reć da trebaš počet 2×1 dnevno piti ili kapsulu ili šumeći Mg 300-to ti je jedini spas za grčeve u nogama-ja ga pijem preventivno od početka i (da pokucam) nemam nikakvih smetnji!
idem sada polako na tramvaj pa do svekrve na ručak...
Kako ste mi danas?