PRETRAŽI
Nađi članke, videe, forum...
NAPREDNO
Gdje tražiti?
PRIJAVI SE
REGISTRIRAJ SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Registriraj se
ili
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na registriraj se, pristaješ na Opće uvjete korištenja portala i potvrđuješ da si iste pročitao/la uključujući i upotrebu kolačića. POTVRDI
i ja bi glavnu ulogu.. _____________________________T & R - 28.09.1996. Klaudia - 14.01.1997. Antonio - 11.09.2000. Valentino - 04.02.2009.
evo malo štimunga.. http://www.youtube.com/watch?v=RQUq0q_I8y8 _____________________________Šta je sreća?Znati što se hoće i to strastveno željeti:)
ma daj kaj brijete kam bi vi sad otišli stiže cuga pa kaj ste mislile da dolazim praznih ruku malo fensi šmensi koktelčića _____________________________šašava,vrckasta,nasmijana i posebna :) :)
Piggy,to je stari popis ... _____________________________Ono što će davati svjetlo,mora izdržati izgaranje. (V.E.Frankl)
[Sadržaj poruke je obrisan]
too lady _____________________________T & R - 28.09.1996. Klaudia - 14.01.1997. Antonio - 11.09.2000. Valentino - 04.02.2009.
evo ih lilivana bumo se nas dvije najele _____________________________šašava,vrckasta,nasmijana i posebna :) :)
Lilivana,laka ti noć,po drugi put ...možda nas nađeš negdje pod šankom ujutro ... _____________________________Ono što će davati svjetlo,mora izdržati izgaranje. (V.E.Frankl)
IZVORNA PORUKA: Candy Piggy,to je stari popis ...
lilivana laku ti noć rekla sam vam ja da ćemo nadrapati kad Piggy dođe.. ajde piggy ti napiši gdje tko ide..ok? _____________________________Šta je sreća?Znati što se hoće i to strastveno željeti:)
noć lilivana _____________________________šašava,vrckasta,nasmijana i posebna :) :)
maaa,već ste mi ukrale čevapeee,ne more to tak.. meni nije dosta jedan.. _____________________________Šta je sreća?Znati što se hoće i to strastveno željeti:)
IZVORNA PORUKA: Lady3 maaa,već ste mi ukrale čevapeee,ne more to tak.. meni nije dosta jedan..
IZVORNA PORUKA: Lady3 lilivana laku ti noć rekla sam vam ja da ćemo nadrapati kad Piggy dođe.. ajde piggy ti napiši gdje tko ide..ok?
a moja glavna uloga.... ako nabavim zgodnog glavnog glumca mogu dobiti glavnu ulogu.... _____________________________T & R - 28.09.1996. Klaudia - 14.01.1997. Antonio - 11.09.2000. Valentino - 04.02.2009.
thea nismo još složile ko će šta biti jer ste mi zaboravili i tihu,a ko zna koga još _____________________________šašava,vrckasta,nasmijana i posebna :) :)
tikica prestani s tim čevapima jer i meni kruli i samo mi sline cure _____________________________šašava,vrckasta,nasmijana i posebna :) :)
http://media.comicmix.com/media/2009/02/21/hugh-jackman-wolverine-nude.jpg _____________________________T & R - 28.09.1996. Klaudia - 14.01.1997. Antonio - 11.09.2000. Valentino - 04.02.2009.
IZVORNA PORUKA: piggy tikica prestani s tim čevapima jer i meni kruli i samo mi sline cure a kaj se ti buniš mršava ,i meeni kruliii,al ne smijeeem.. _____________________________Šta je sreća?Znati što se hoće i to strastveno željeti:)
IZVORNA PORUKA: piggy tikica prestani s tim čevapima jer i meni kruli i samo mi sline cure
glupi lap mi nece staviti sliku.... _____________________________T & R - 28.09.1996. Klaudia - 14.01.1997. Antonio - 11.09.2000. Valentino - 04.02.2009.
el ovo Thea..grrr mijaauuu _____________________________Šta je sreća?Znati što se hoće i to strastveno željeti:)
IZVORNA PORUKA: Lady3 IZVORNA PORUKA: piggy tikica prestani s tim čevapima jer i meni kruli i samo mi sline cure a kaj se ti buniš mršava ,i meeni kruliii,al ne smijeeem.. ti ne smiješ,a ja smijem a nemam niš slično čevapima,joj kako bi ih sad smazala _____________________________šašava,vrckasta,nasmijana i posebna :) :)
IZVORNA PORUKA: Lady3
IZVORNA PORUKA: piggy tikica prestani s tim čevapima jer i meni kruli i samo mi sline cure a kaj se ti buniš mršava ,i meeni kruliii,al ne smijeeem..
a ovaaaj _____________________________Šta je sreća?Znati što se hoće i to strastveno željeti:)
hvala lady.. . a sad stvarno idem pod tus i na spavanac....pusa svima i vidimo se sutra tu i na fb....... _____________________________T & R - 28.09.1996. Klaudia - 14.01.1997. Antonio - 11.09.2000. Valentino - 04.02.2009.
Jeste li u potrazi za savršenim štednjakom za vaš dom? Bez brige, u nastavku teksta pomoći ćemo v...
Obiteljski život
I ove jeseni vas očekuju Dani beba, djece i trudnica, najveći sajam opreme za bebe u regiji koji ...
Kada kupuju dječju odjeću, roditelji uvijek razmišljaju o ulaganju u udobnu dječju odjeću.
Sponzorirano
Škola
dm je za trudnice i bebe rođene u Hrvatskoj od 1.1.2024. pripremio poklon pakete koji trudnoću i ...
Trudnica