cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Trudnički trbuh

clock-img

25.03.2009, 17:07

clock-img

sanjarica

pencil-img

746

poceo mi se vidjeti s 4 i pol mjeseca

clock-img

25.03.2009, 18:14

clock-img

Ivy

pencil-img

14

u pvoj trudnoći (oko 4.mj),trbuh mi je u početku bio u širinu pa poslije otišao u špic,a sada je od početka sve u trbuhu.izgleda veći ali sam dobila manje kila nego u prvoj,sve je u trbuhu,a imam 7 kila manje nego u prvoj...user posted image  sve je relativno

clock-img

25.03.2009, 18:22

clock-img

pikachu

pencil-img

4192

Baš mi je danas jedan poznanik rekao da vidi da sam trudna i da jel to još imam malo do poroda... Pao mi je mrak na oči... Naime, termin mi je 16.08.! I baš sam u fazi kada nemam puno izbora oko odjeće i nisam baš zadovoljna s tim, a po dućanima mi se ništa ni ne sviđa kada u svmu izgledam kao buhtla... Mislim sama sam kriva što sam toliko sed udebljala... Opet, s druge strane, ovaj danas je bar skužio da sam trudna jer su dosad uglavnom mislii da sam se toliko udebljala...user posted image  

clock-img

25.03.2009, 21:02

clock-img

njanja

pencil-img

8766

kako sam uvijek imala naglašen trbuh, kada je počeo rasti, nije se toliko primjećivao.....a onda sa 4 mj mi je totalno naraso i izgledala sma puno više trudna nego što jesam.....tako je bilo do kraja, a tako je i danas, 9 mj nakon poroda  (nikako ga se riješiti, samo što je sada grozan i mlohav)

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

clock-img

02.04.2009, 19:15

clock-img

mara27

pencil-img

713

ajme super, a ja taman krenila otvoriti ovu temuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja sam 11tj + par dana trudna, i trbuh mi se ovaj tjedan skroz izbacio van, tako da ga ne mogu uvući ni da hoću ( a neću!user posted image user posted image user posted image user posted image )
malo mi je to čudno, jer imam osjećaj da to nije prava stvar, mislim, znam da bebica ima 5cm otprilike, a ja već ko u peom mj...sigurno je to zato šta je druga trudnoća...

trbušaste moje, pusa vam velika!

odgajati dijete-ljubavlju i povjerenjem!
L-25.08.05.
T-19.10.09.

clock-img

02.04.2009, 19:23

clock-img

inna

pencil-img

2441

u 5. mj. Bio je mali cijelu trudnoću. Kad sam bila u 9.mj mislili su da sam u 7. Zezali su me da gdje sam nosila tako veliko dijete user posted image

clock-img

06.05.2009, 10:36

clock-img

mariola

pencil-img

19495

Zadnja dva - tri dana mi se kao malo vidi trbuh user posted image

clock-img

06.05.2009, 10:40

clock-img

pikachu

pencil-img

4192

user posted image user posted image user posted image

Ja moram priznati da sada izgledam kako prava trudnica, ne izgledam više kao da sam se udebljala... Jedino što moj trbuh nije kao lopta nego nekako kreće od iza leđa u jednu masu prema naprijed (ako uopće možete to zamisliti ?!)... Vjerovatno su razlog opet moje nabacane kile...

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

clock-img

06.05.2009, 12:07

clock-img

Jabuka

pencil-img

29

A mene su ljudi znali pitati u sestom mjesecu trudnoce dal sam rodila....tek mi se sa 7, 7 i pol mjeseci poceo vidjeti

clock-img

06.05.2009, 20:32

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

07.05.2009, 07:09

clock-img

huanita

pencil-img

608

IZVORNA PORUKA: pikachu

Ja moram priznati da sada izgledam kako prava trudnica, ne izgledam više kao da sam se udebljala... Jedino što moj trbuh nije kao lopta nego nekako kreće od iza leđa u jednu masu prema naprijed (ako uopće možete to zamisliti ?!)... Vjerovatno su razlog opet moje nabacane kile...

Rekle bi ti babe da nosiš curicu. user posted image
Ja čekam drugog sina i jednako nosim - sve je naprijed. Sleđa se ne vidi da sam trudna, stražnjica mi se smanjila, imam struk, ma milina.
Trbuh mi se počeo primjećivati tek na polovici trudnoće.

Budući da sam sina rodila s 4720 g, u bolnici, par dana prije poroda, zvali su me "I. s velikim trbuhom." Otvaram kladionicu hoće li i ovaj sinko biti takav neonatus giganteus.

clock-img

07.05.2009, 08:40

clock-img

Puli

pencil-img

12860

Sleđa se ne vidi da sam trudna, stražnjica mi se smanjila, imam struk, ma milina.

i kod mene je tako bilo trbuh išao naprijed jedino mi se trbuh rano vidio već u 3 mjesecu trudnoće jer je cura bila nisko i naprijed

sječam se kako sam išla nešto obaviti u poreznu u 7 .mjesecu trudnoće

i ja odem ravno na šalter a neki čovjek skočio na mene da što idem preko redauser posted image

a ja se okrenem ,on pocrvenio od sramauser posted image veli oprostite nisam vidio s leđa da ste trudna

mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.

clock-img

16.05.2009, 02:21

clock-img

allure

pencil-img

8

mislim da se moj poceo primjecivati odmah ali ga mozda nisu svi "identificirali" k'o trudnicki :D
sad u 18.tj. se definitivno vidi, mozda cak i mrvicu previse :D

clock-img

03.06.2009, 09:54

clock-img

Sagem

pencil-img

335

Oooo , ja već sa 12 tjedana nisam mogla zakopčati hlače koje sam do onda nosila.Iako mi je trbuh izgledao napuhan kao da trebam dobiti stvari.
A sada sam u 19 tj.  i dobila sam ukupno do sada 4 kg...  lijepo se vidi i nitko ne sumnja da sam trudnica. Kao što kažu neke trudnice: od iza se ne primjeti...user posted image

clock-img

03.06.2009, 11:52

clock-img

Lady3

pencil-img

7201

meni se odmah vidio trbuh,ljudi su me znali pitati jer nosim blizanceuser posted image user posted image
s 3 mjeseca imala trbuh kao da sam bila u 5 mjesecu..u obje trudnoće..

Šta je sreća?Znati što se
hoće i to strastveno željeti:)

clock-img

03.06.2009, 12:04

clock-img

zlato_tatino

pencil-img

261

kazu to ovisi o velicini i obliku maternice,ja spadam u one koji sad u 7.mjesecu dobivaju pravi trbuh...