writing-img

prijateljstvo sa bivšim

clock-img

21.03.2009, 09:17

clock-img

mamavlatkica

pencil-img

1219

Evo cure otvaram novu temu s obzirom da me zanima kakao vi gledate na prijateljstvo sa bivšim mužem .Naime kao što već znate ja sam u postupku razvoda odnosno sada se samo čeka pismeni dio ( službeni razvod ) . Moj bivši i ja smo več mjesec dana odvojeni . On dođe posjetiti maloga ali ne samoinicijativno več ako ga ja nazovem i zamolim da uskoći ako moran nešto obaviti . Na naeki naćin pokušavam ostati u prijateljskim odnosima sa njim ako ništa drugo zbog malenog .
Dvoumim se dali je pametno održavati ovakav odnos s obzirom da je moj bivši izjavio da on nije niti ćželio malenog a tako se i ponaša u zadnje vrijeme , dođe malo k meni sjedne u kuhinju a mali skaće oo njega ovaj niti da mrdne , malo ga digne na ruke i to je to . malo ne sve to brine. Jednom prilikom mi je moj bivši rekao da bi bilo bolje da maleni niti nezna da ima oca i da bi možda bilo bolje da se ne viđaju , to me užasno rastužilo , više ne znam što bi, imate li vi kaakv pametan savjet.user posted image user posted image

Ljubav je mala riječ ;
ljudi je čine velikom .
LJubav znači dijeliti dio sebe s drugima
Ljubav je čin beskrajnog oprosta , nježnog pogleda koji prelazi u naviku .
Ljubav je uvijek spremna vjerovati u čuda

clock-img

21.03.2009, 09:24

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

21.03.2009, 09:26

clock-img

jaruska

pencil-img

79

ma ako je takav kreten da svoje djete nece pomilovat onda to stvarno ne treba ni tebi ni malom pogotovo!
uzmi mu pare i zivi svoj zivot!!

clock-img

21.03.2009, 09:28

clock-img

jaruska

pencil-img

79

da ali cvrcak, on dolazi vidjet djete kad ga to mamavlatkica trazi, a sam ne dolazi koliko sam skuzila!!!

clock-img

21.03.2009, 09:31

clock-img

lee

pencil-img

4135

mamavlatkica moj savjet ti je da budeš i dalje u korektnim odnosima sa bivšim mm radi malenog bez obzira što je on rekao za djete prije...pokušaj biti što smirenija i ako znam da ti je jako teško....ali zbog malog nemoj se opterečivati jer ionako nečeš promjeniti bivšeg mm i njegov odnos prema malenome...to su takvi ljudi....

nemoj biti sa njim u nekom velikom prijateljstvu...da se trudiš biti prijateljica jer vjeruj mi to nema smisla a sa njim ne vjerujem da češ to moči ostvariti.....

samo naprijed....budi smirena....i sretno!

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

clock-img

21.03.2009, 09:32

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

21.03.2009, 09:39

clock-img

mamavlatkica

pencil-img

1219

cure baš vam hvala, bit ću još malo dosadna pa ba vas pitam još ovo , vi koje ste rastavljene , imam jedan problem a to je kad moj bivši dođe posjetiti maloga u meni se bude neki osjećaju da sve povućem i vratim ga natrag a onda mi se na tu miso nadoveže sve ono ružno što se događalo i što je i dovelo do rastave , sva ta mješana osjećanja .
Možda treba proći još vremena da sve sjedne na svoje .

Ljubav je mala riječ ;
ljudi je čine velikom .

clock-img

21.03.2009, 09:43

clock-img

Indy

pencil-img

1759

Ako se tako ponaša nije zaslužio da bude otac, možda je bolje da ga tvoj sin ni neviđa ako je takav kako bi rekli "otac-kolac".

clock-img

21.03.2009, 09:45

clock-img

mamavlatkica

pencil-img

1219

cvrćak mislim da si u pravu jer moj bivši od kaad smo se razdvojili još nikada nije sa malim otišao u šetnju , park ili bilo kamo . jednom nas je vidio u parku i jednostavno prošao kao da ns niti ne primjećuje . Gle neznam što raditi , mali svog oca niti nr doživljava nikada ga nije zvao tata a svom kumu sa veseljem viće tata , neznam kao se postaviti što napraviti , pokušavam janu prićati o njegovom ocu , pokazivat mu slikice ali mali uvijek baca slike na kojima je m+njegov otac a sliku na kojoj je on sa kumom uzim au ruke i grli , viće tata .user posted image

Ljubav je mala riječ ;
ljudi je čine velikom .

clock-img

21.03.2009, 09:48

clock-img

mamavlatkica

pencil-img

1219

indi ali ja njemu ne mogu braniti da viđa maloga , jer se bojim da ne bi moj bivši jednog dana rekao da mu ja branim viđanje i druženje sa malim . Sve mi je ovo jako zbrkano .
Da budem iskrena ja bi naj radije da nikada više ne vidim svog bivšeg ali ne mogu svom sinu oduzeti oca .

Ljubav je mala riječ ;
ljudi je čine velikom .

clock-img

21.03.2009, 09:52

clock-img

m600

pencil-img

6732

ja bih ga otvoreno pitala...želiš li viđati dijete ili ne? ako nećeš ne moraš...on gubi draga moja...a i mislim da je za maloga bolje da onda ni ne viđa takvoga oca...djeca osjete kad im roditelj ne pruža ljubav...znam iz iskustvauser posted image  majka mi je poginula kad sam imala samo 2god...a otac je kratko bio samnom i napustio me...bolje da ga nikad nisam ni upoznala

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

clock-img

21.03.2009, 10:01

clock-img

mamavlatkica

pencil-img

1219

možda bi bilo sve lakše da je moj bivši otišao od mene kada sam ostala trudna , ionako mi ni tada nije bio neka posrška sve sam prošla baš sama . Moj bivši nikada nije izrazio želju tokom moje trudnoće u bilo čemu sudjelovati kako to ćine pravi oćevi .

Ljubav je mala riječ ;
ljudi je čine velikom .

clock-img

21.03.2009, 10:04

clock-img

Indy

pencil-img

1759

Razumijem, ali ako je on tako hladan prema djetetu, maleni to osjeti.  Ako je on rekao da djete njega nezanima, ja mislim da onda ne bi ti morala osjećati grižnju savjesti, nego on. što se tiče malenog, neće puno izgubiti ako ne bude u kontaktu s takvim ocem.

clock-img

21.03.2009, 10:09

clock-img

mamavlatkica

pencil-img

1219

indi kako ti objašnjavaš ovo da moj sinko grli i ljubi sliku sebe i svog krsnog kuma a sliku gdje je mali sa tatom ne želi ni vidjeti odnodno baca je a pod . mene više boli to što maleni percipira svog kuma kao oca , čak da neki puta i oslovi sa tata . Kažu da bi morala maloga ispravljati kada to radi ali kaao kad on ne kuži još puno.

Ljubav je mala riječ ;
ljudi je čine velikom .

clock-img

21.03.2009, 10:17

clock-img

m600

pencil-img

6732

to je vjerovatno zato što mu kum posveti puno pažnje i ljubavi...a otac ne...draga.. najbolje ti je da razgovaraš s njime i da ga ne siliš na ništa... ako ne želi imati veze sa svojim djetetom njegov grijeh...a i kad tad će požaliti..osjećaje koje osjećaš su normalni...LJUBAV ne može nestati samo tako...ali gledaj s druge strane da ti je nanio puno boli u braku i da te ne zaslužuje...ja da sam na tvom mjestu mislila bi i na sebe...zašto ti danas sutra ne bih pružila sebi drugu šansu za novu ljubav??netko ko te zaslužuje

21.10.2011-mali čupavac

clock-img

21.03.2009, 10:21

clock-img

Indy

pencil-img

1759

ja nisam psiholog ali mislim da djetetu nedostaje očeva figura. To će s vremenom prestati, razgovaraj s njim o kumu kao o prijatelju.

clock-img

21.03.2009, 10:37

clock-img

Anoniman

mamavlatkica, vidim da ti je jako teško i da se boriš sa izmiješanim osjećajima, kao i svi mi ponekad...
zato je najbolje pitati nekoga sa strane, ko objektivno vidi tvoju situaciju...npr. ovdje na RRuser posted image

po svemu što si ti napisala očito je da njemu nije stalo niti do tebe niti do malenog, ili ga nešto tako muči u životu da vas namjerno odbacuje kako bi sebi nanio zlo. meni se čini da je ono prvo...

ako ikako možeš, otpili ga što prije (koliko već to traje?), jer nitko ne zaslužuje da se tako ponaša prema njemu, nitko! a kamoli majka i dijete. ako on do sada nije uspio aktivirati svoje očinske osjećaje, pa makar razumom, ako sami nisu došli, e onda on ima veliki problem, a tebi ne treba netko sa velikim problemom nego podrška i ljubav....on ti to ne daje....
ne mogu vjerovati da prođe pored vas kao da vas ne vidi....koju potvrdu još čekaš?
bravo za rastavu, za to treba imati muda...(sorry na izrazu)...

što se malenog tiče, njemu definitivno fali očinski lik, zato kuma zove tata, ali proći će to....njegov tata mu nikada to neće biti u pravom smislu riječi...a kumu dozvoli da bude divan sa malenim, malenome to treba...

eto, nadam se da ćeš izdržati sve te kušnje i da ćeš uspijeti....da ti napamet ne padne vratiti se tom kretenu (oprostite cure, ali stvarno je tip kreten!)....nego, jel' kum zgodan?user posted image

eto, drž' se i ljubi maloga...

clock-img

21.03.2009, 10:57

clock-img

m600

pencil-img

6732

novamama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  skroz si u pravu...potpisujemuser posted image

21.10.2011-mali čupavac

clock-img

21.03.2009, 11:19

clock-img

tikica_69

pencil-img

25386

Ja svog bivseg ne bi vise ni za zelje gazit zamolila a kamoli da uspostavljam neke odnose. Daj boze da ga vise nema u mom zivotu i da ga nikad vise ni pod kojim uvjetima i razlozima ne bude.
AMEN!

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

clock-img

21.03.2009, 21:05

clock-img

mamavlatkica

pencil-img

1219

drage moje evo da vam odgovorin na sva vaša predivna razmatranja , moram priznati da sam razmišljala da prekinem svaki kontakt sa bivšim zbog sebe ali i zbog maloga . Evo dana sme posjetila moja supervizorica jedna predivna i topla osoba dugo smo razgovarale i sa njom sam takla tu temo odnos jana -renata sa njegovim ocem i sa kumom , žena mi je rekla da je posve onrmalno da se mali veže za kuma a oca ne doživljama tim prije što njrgov otac nikada nije baš pokaživap previše interes aza svog sina , sve što je radio oko malenog radio je onako reda radi a ne iz ljubavi prema dijetetu . sve sam ja morala potencirati , " daj maloga prošetaj " "molim te presvuci , nahrani maloga " nikada se nije sam sjetio to napraviti .janov kum kada dođe k meni sam bi zano pitati jeli mali papao ako nije on bi mi rekao " daj da ga ja hranim , nisma to gdugo raduo " .Koliko puta nu je nijenjao pelene , igrao se sa njime , čak je jednom ptilikom bio i kod Janovog pedića raspitivo se za zdravlje malenog zamalo se posvađao sa njim kada je pedić rekao da mali aksni sa razvojem .
neznam kako se moj bivši ponaša sa malim kada ja nisma doma , dali se sa njim igra ili samo sjedi zuri u tv a mali se igra na podu jer to je obićno radio kaad je bi sa nama doma .
Moj bivši niti nema pima koje je naj oviljenija Janova igraćka , omiljena pjesmica ili crtić a mislim da bi to otac trebao znati , on nem apoima niti kada je maleni primio zadnje cijepivo , nema poima o nićem što se tiće maloga niti ga zanima .

Ljubav je mala riječ ;
ljudi je čine velikom .