ja sam rodila u bolnici sveti duh-.pisite zene sa ISKUSTVOM IZ TE BOLNICE- boxovi su novi,doktori i sestre malo zivcane - al nema veze. smjestaj u sobama je ok. Jedino i se ne svida kaj su bebaci u sobama od 0 do 24 jer nemres nista napravit u miru. Ja se nisam otusirala uopce u bonici,pisala sam 100 na sat, jela isto navrat -nanos...a odmorila se nisam dan danasuser posted image
Zamjesrili su mis e doktori koji su na odjelu zivcani i sve rade na brzinu( ostavili su u meni gazu koja je sama izasla dan prije nego sam isla doma-Hvala Bogu i nitko nije primjetio ni nista reko). Ako cu ikada imati drugo djete mislim da necu na svetom duhu roditi
ja sam rodila isto u sv.duhu ali prije 8 god. I stvarno jedno loše iskustvo za mene, ne porod on je prošao super ali samo zato kaj sam imala vezu ali bebe su bile s nama non stop, moj nije htio sisati, niko mi nije htio pomoći, pokazati... Dok treći dan nisam pukla nazvala muža da dođe po nas jer više nisam mogla... Kad je otišao glavnom sestre se ustrčale, glavna pedijatrica je odma došla na razgovor k meni. ja luda vikala i na nju... mali dobio temperaturu od plača i gladi jer nisu mu dali ništa tri dana

. Poslije toga stalno je jedna sestra bila u sobi , pedijatrica nas obilazila svaki čas. Sestre su bile ljute, lude ali ja zadovoljna. Prije nego smo išli doma 4 dan sestra mi je skrivečki donesla bočicu s glukozom da mu malo damo prije nego doma dođemo. Jadničak se doma napapao na bocu i spavao cijelu noć. Nisam baš za to da su bebe stalno s mamama iscrpljujuće je