cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: ledeni kutak za slatki trenutak

clock-img

03.07.2008, 21:30

clock-img

Puli

pencil-img

12860

book majo jel frajer pava

clock-img

03.07.2008, 21:30

clock-img

maja

pencil-img

6000

moš' mislit, ali meni je ok ta serija, nisam gledala baš sve sezone, a ovo mi paše vrijeme prikazivanja!

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

clock-img

03.07.2008, 21:31

clock-img

maja

pencil-img

6000

ne spava još, tek je jeo u 8, pa smo bili vani do sad, još se moramo okupati, pa će onda u krevetac!Ma on ti ide spavat ko velikiuser posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

clock-img

03.07.2008, 21:34

clock-img

Puli

pencil-img

12860

suuuuperuser posted image
a ja se čudila kako ste jutros potegnuli do 11

moja u 8 tražila krevet
vani u kolicima već bila nervozna
čim ju legla curka zaspala

clock-img

03.07.2008, 21:36

clock-img

maja

pencil-img

6000

ma jeo on ujutro u 8, ali je meni to rano za dizanje pa potegnemouser posted image

clock-img

03.07.2008, 21:38

clock-img

Ruža

pencil-img

14064

Majo bok!
Znači nitko neće Hanibala gledati?

Evo curke javila se Kokita, sve vas puno pozdravlja.user posted image  Nadaju se kući sutra... Držimo fige!user posted image

clock-img

03.07.2008, 21:38

clock-img

Ira_

pencil-img

1603

IZVORNA PORUKA: Ruža

Ira to je svarno dosta, pogotovo kad odjednom tako naglo poraste bez nekog razloga. Jeste zvali službu za korisnike?

Da odgovorim na pitanje; zvala, pisala prigovore na račune, ali njihova je zadnja - VI STE TAJ PROMET NAPRAVILI.
Ne skidam ništa sa interneta, Bože dragi imam ga preko 6 godina i svjesna sam da sve nosi određen broj megabajta. Internet nam služi za pročitati i poslati e-mail, MM-u za pročitati dnevni tisak, Meni za poplaćati račune jednom mjesečno preko int.bankarstva i druženje s Vama.

clock-img

03.07.2008, 21:41

clock-img

Ruža

pencil-img

14064

Za to i nama služi. Da neće i nas tako ušokirati? Nadam se da neće...
Ma bezobrazni su...

clock-img

03.07.2008, 21:41

clock-img

maja

pencil-img

6000

čini se da si se previše družila sa namauser posted image ko zna koliko ove druge imaju računa

clock-img

03.07.2008, 21:42

clock-img

Puli

pencil-img

12860

jesu jesu baš bezobrazni grrrrrrrrrrrrrrr

clock-img

03.07.2008, 21:42

clock-img

maja

pencil-img

6000

Nisam ni skužila da je tako puno sati, pa vas napuštam za danas! Laku noć!

clock-img

03.07.2008, 21:43

clock-img

Ira_

pencil-img

1603

Da bar jesam Majo, onda mi ne bi bilo žao, jer bi znala za što plaćam!!!
Ružo nije vrag da i ti imaš homebox ?!

clock-img

03.07.2008, 21:44

clock-img

Ruža

pencil-img

14064

Majo, Majo pa kojom ti brzinom zbrišeš....user posted image user posted image user posted image user posted image

Idem i ja gledati Hanibala-kanibala.... Kad već nitko drugi
neće...user posted image

clock-img

03.07.2008, 21:45

clock-img

Ira_

pencil-img

1603

Puli pa ti si stvarno vrijedna, ima li više od 5 zvjezdica ? Nadam se da ima, zaslužila si !

clock-img

03.07.2008, 21:46

clock-img

Puli

pencil-img

12860

i ja se pridružujem bijeguuser posted image user posted image user posted image user posted image

pod tuš
pa na humorističnu seriju

clock-img

03.07.2008, 21:46

clock-img

Ruža

pencil-img

14064

Nemam Ira, ja sam preko t_coma.
Ali imam Vipovu pretplatu za mob i do sad su bili o.k.

clock-img

03.07.2008, 21:47

clock-img

Puli

pencil-img

12860

nema ira to je maximum

neće me biti neko vrijeme
pa sad još guštam s vamauser posted image

clock-img

03.07.2008, 21:48

clock-img

Ira_

pencil-img

1603

Puli jel' ti to želiš reći da ideš na more ?!?!?!?!?
Ružo, za Vip kao mobilni operater ne znam kakvi su, ali u ovome se nisu baš iskazali !

clock-img

03.07.2008, 21:51

clock-img

Ruža

pencil-img

14064

Vdim da nisu... Odoh taman počinje!user posted image

clock-img

03.07.2008, 21:53

clock-img

Ira_

pencil-img

1603

Laku noć Ružo i ostale cure, fino mi pajkite i Vaši anđelćići zajedno s Vama !
Idem i ja gledati film iako mi je to 5 put da ga gledam!
Ako uspijem, čujemo se sutra !
PUSA !!!!

clock-img

04.07.2008, 07:24

clock-img

Wukovarka

pencil-img

6821

Dobro jutro budnima....sladak san spavalicama!
Vidim da ste aktivne ovdje, kad god dodjem, stranica+10....sto znaci da me bas nema cesto!
Ali nadoknadim ja to...jednog danauser posted image
Evo user posted image pored mene, posao ispred mene...ali svrljanje forumom se ne moze izbjeciuser posted image .

clock-img

04.07.2008, 07:46

clock-img

mirna

pencil-img

8134

Dobro jutro svima!user posted image

Welcome back Iva Piva!user posted image

Danas nisam baš u najboljoj formi. ujutro me probudila user posted image ...  Nekako ću izdržati, a sutra će biti već bolje...

Mali mi još spava...user posted image

clock-img

04.07.2008, 07:54

clock-img

tiha

pencil-img

10103

cure dobro jutro svima odma rano ujutro mi treba praksiten ima mozda tko? uf ubila bi nekog koliko sam ljuta...denissa se rano digla i otkad se digla samo mi nereda pravi i dere se bez razloga ni sama nezna sta bi radila tu mi je po tepihu jogurt prosipala. uf! i jos kaze vidi samo se prosipalo user posted image uf pukla bi samo zato sto mi to nikad neradiuser posted image ....uf sva sam jadna i neispavana uzas a mm dosao iz nocne i naravno da spava!

clock-img

04.07.2008, 08:02

clock-img

mirna

pencil-img

8134

Tiha dođe ponekad takav dan.. vladimir je jučer bio u sličnoj fazi... obično su takvi kad su nenaspavani, a i ovo teško vrijeme utječe na njih... ne valja se previše živcirati.. sutra je novi dan.user posted image

clock-img

04.07.2008, 08:03

clock-img

Puli

pencil-img

12860

dobar jutar

evo curka još spava
digla se u pol sedam
pa u pol osam nastavila

ja se probudila u 6.20 i nema šanse da zaspim
curku uspavala ponovo a sebe nikako