writing-img

RE: ledeni kutak za slatki trenutak

clock-img

01.07.2008, 12:31

clock-img

tiha

pencil-img

10103

bilo je predivno a kak bi bilo jedes pijes pleses....zabava do jutra! onda drugi dan opet festa rucak i glazb cijlo opodne a komp rikava!!!!u subotu sam samo nestala kak sam pisaLAPORE TAK SU SE REDOM BRISALE ukljuce se malo velika slova malo mala pa malo slova nestajuuser posted image  ovo je zabavno pa se svakih 10 min ugasi
ludnicauser posted image

clock-img

01.07.2008, 12:37

clock-img

Ruža

pencil-img

14064

Hvala Puli! Baš mi treba....user posted image
Tiha neka ste se vi lijepo proveli, da nije kompić od odmaranja poludio?user posted image

clock-img

01.07.2008, 12:44

clock-img

Puli

pencil-img

12860

može biti
previše se odmarao
pa mu treba kava da se razbudiuser posted image user posted image user posted image

clock-img

01.07.2008, 12:46

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

01.07.2008, 12:49

clock-img

Puli

pencil-img

12860

svima slađu šaljem da se ohladite user posted image

clock-img

01.07.2008, 12:50

clock-img

Puli

pencil-img

12860

proći će ti to brzo
lilivana nemoj biti tužna
stiže slađo da te utješi user posted image

clock-img

01.07.2008, 12:50

clock-img

mirna

pencil-img

8134

Meni se diže kosa od ljutnje... sused je počeo lupati po zidovima taman kad sam maloga stavila u krevet i još mi ne spava zbog buke.. Ljudi uopće ne razmišljaju da netko ima dijete koje treba spavati popodne..........user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.07.2008, 12:53

clock-img

maja

pencil-img

6000

Vratili se iz grada, vani užas! Pijem kavicu i ručak skuhala i blesa kupila neki umak za meso i sad vidim da u njemu ima graha e Maja,Maja, šta bi ja sastojke pročitalauser posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

clock-img

01.07.2008, 12:53

clock-img

Puli

pencil-img

12860

i mene to jako ljuti u životu

ko i bakice koje ulete u pekaru poslije mene i guraju se preko reda

jutros sam jednu sredilauser posted image user posted image user posted image

clock-img

01.07.2008, 12:55

clock-img

mirna

pencil-img

8134

e sada vidim kroz prozor da je otišao deda do susjeda, jer i on ne može spavati...user posted image   deda....user posted image

clock-img

clock-img

Puli

pencil-img

12860

maja možeš probati malo
možda ne bu reakcije

clock-img

clock-img

maja

pencil-img

6000

ne bit ljuta Mirna, tako ti je to i nema pomoći i mene to zna ljutiti kad mi znaju u rano jutro se derati ili kad mi s motorom prođu kraj kuće da sve grmi a moj mali osjetljiv na sve!

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

clock-img

01.07.2008, 12:57

clock-img

Puli

pencil-img

12860

user posted image deda ti je zakon mirna

jedanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

za njega

clock-img

01.07.2008, 12:57

clock-img

maja

pencil-img

6000

user posted image a-ca na susjede

clock-img

01.07.2008, 13:03

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

clock-img

01.07.2008, 13:06

clock-img

maja

pencil-img

6000

U tome se i ja slažem da bi dijete trebalo učiti na buku. Preko dana je super, ali kad mi počnu kasno navečer kad je pravo vrijeme za spavanje lumpovati ili ujutro kad bi još i ja spavala e tu popuser posted image

clock-img

01.07.2008, 13:12

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

clock-img

01.07.2008, 13:13

clock-img

maja

pencil-img

6000

joj, na to sam zaboravilauser posted image bit će veselo! Jel si na poslu?

clock-img

01.07.2008, 13:34

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

clock-img

01.07.2008, 13:55

clock-img

mirna

pencil-img

8134

Bok curke! Deda je sredio situacijuuser posted image user posted image user posted image (ima 86 godina i još uvijek se zna izboriti za svoj miruser posted image ..). meni paše, ja ništa kriva, a mali je zaspao čim su prestali lupati...user posted image Da sam ja otišla vjerojatno bi sutra bilo u zg-vijestima da slovenci u zg maltretiraju susjede...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.07.2008, 14:02

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

clock-img

01.07.2008, 14:04

clock-img

tonkica

pencil-img

6282

Pozz svima u bircu! Kak ste mi kaj? Dišete na škrge ili? user posted image
Mirna user posted image  za djeda, ti se nisi vidljivo bunila, a opet Vladimir ima mir i može pavati.

clock-img

01.07.2008, 14:06

clock-img

mirna

pencil-img

8134

Mi imamo klimu upaljeno...Jesi se ti odmorila od šetanja u prirodi?

lilivana, odakle si ti? vjerojatno si već spominjala, ali ja sam kratke pameti...user posted image

< Poruku je uredio mirna -- 1.7.2008 14:07:06 >

clock-img

01.07.2008, 14:12

clock-img

tonkica

pencil-img

6282

Ja naručena za pregled u pol 4, pa nisam još ni palila klimu, budemo kad se vratimo doma. A u kući mi čak i nije tako strašno danas.
Joj, jučer sam fakat napravila dobru rutu. Bili smo u Rastokama, ošli oko 10, vratili se u 4. Pa smo onda još stali u Avenue mall, pokupili moju mamu koja je radila do 5 i vozili ju u Goricu. Pa sam ja biserka na radiju čula da je u Benettonu počelo sniženje od 50% u Gorici, pa smo se mama i ja još i do tamo prošetale. Uglavnom, nogice su bile buhtlaste, Mia je uživala u nošenju i nije se javljala sve dok negdje iza 8 nismo došli doma. Noge mi malo splasnule preko noći, a sad su opet duplo veće. user posted image  Već sam se navikla, još je malo do kraja, pa bum nekako zgurala.

clock-img

01.07.2008, 14:13

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400