PRETRAŽI
Nađi članke, videe, forum...
NAPREDNO
Gdje tražiti?
PRIJAVI SE
REGISTRIRAJ SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Registriraj se
ili
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na registriraj se, pristaješ na Opće uvjete korištenja portala i potvrđuješ da si iste pročitao/la uključujući i upotrebu kolačića. POTVRDI
Pa zar ti je beba toliko nemirna, joj meni susjeda rodila i bebi je mjesec dana kaze da samo jede i spava. _____________________________Uzivam uz svoja tri musketira.... M&M-10.6.2006 Mate-11.05.2009 Antonio-29.6.2011
a ha super mi je maleni ali papa svaka 2-3 sata _____________________________Prvu polovicu života unište nam roditelji,drugu dijeca.
On kao da je meni u rodi tako i ja papam svaka 2-3 sata. _____________________________Uzivam uz svoja tri musketira.... M&M-10.6.2006 Mate-11.05.2009 Antonio-29.6.2011
IZVORNA PORUKA: ivanaa a ha super mi je maleni ali papa svaka 2-3 sata
blago tebi _____________________________Prvu polovicu života unište nam roditelji,drugu dijeca.
ivanaa dojis ili je na umjetnom mlijeku? _____________________________IVAN 20.06.2003. DUJE 13.01.2009.
IZVORNA PORUKA: kitty IZVORNA PORUKA: ivanaa a ha super mi je maleni ali papa svaka 2-3 sata moj po danu papa i cesce a nocu samo jednom,a nocas je spavao 7 sati u komadu i ja se naspavala ko velika
IZVORNA PORUKA: kitty
dojim _____________________________Prvu polovicu života unište nam roditelji,drugu dijeca.
i ja ti zelim da ti bude kao moj do sad stvarno se ne mogu pozalit _____________________________IVAN 20.06.2003. DUJE 13.01.2009.
Evo vam malo keksica trenutno ja papam pa da podjelim.
IZVORNA PORUKA: ivanaa dojim
samo se odmaraj i leži,pusti sad čiščenje i kuću.Mate će se manje buniti kad se smiriš,a on je sad najvažniji. Marta,budi dobra.
jos malo pa ce pocet papat normalno _____________________________Prvu polovicu života unište nam roditelji,drugu dijeca.
IZVORNA PORUKA: zaba samo se odmaraj i leži,pusti sad čiščenje i kuću.Mate će se manje buniti kad se smiriš,a on je sad najvažniji. Marta,budi dobra.
bravo draga,nek gospodin zasuče rukave i baci se u klinč s kućnim poslovima.Još malo Marta,pa ćeš vidjeti kako se isplatilo slušati starije.Ha,ha
joj to su najlijepsi trenuci.Bok zaba! _____________________________Prvu polovicu života unište nam roditelji,drugu dijeca.
komadi evo i mene. temp 38.3. cijeli dan sam prespavala
ova je godina grozna,svi su pod virozama _____________________________Prvu polovicu života unište nam roditelji,drugu dijeca.
kako ti je mariola? Pij puno tekućine i voća,kao ti to ne znaš.
pijem i jedem, al sve na silu. ništa mi ne paše.
mmmmmmmm hvala,
Napokon si uspijela sa sličicom, Mariola odmaraj, ja vas sve pozdravljam! Pa,pa _____________________________H 07 E 09
da napokon,al evo opet neće.Kolega ima čudan izraz lica.Idem i ja malo raditi,pusa curke,još jedna velika pusa slavljenici.
Ljeto donosi radost, ali i rizik od viroza kod djece. Uz redovito pranje ruku, dovoljno tekućine,...
Zdravlje i njega
Jeste li u potrazi za savršenim štednjakom za vaš dom? Bez brige, u nastavku teksta pomoći ćemo v...
Obiteljski život
I ove jeseni vas očekuju Dani beba, djece i trudnica, najveći sajam opreme za bebe u regiji koji ...
Kada kupuju dječju odjeću, roditelji uvijek razmišljaju o ulaganju u udobnu dječju odjeću.
Sponzorirano
Škola