writing-img

[Obrisani korisnik]

clock-img

18.05.2010, 09:58

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

18.05.2010, 10:00

clock-img

zaba

pencil-img

5626

i ne samo od vremena user posted image ,barem ja..

lucija je svjetlo u mom životu
07.05.2005.

clock-img

18.05.2010, 10:06

clock-img

Anoniman

Oooooooodlicno user posted image dolaze mi moji na 2 dana, a sestra ce ostati celo leto user posted image na putu su ka Splitu, nisam ih videla 2 mesecauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.05.2010, 10:11

clock-img

maja

pencil-img

6000

bravo Nelly za vas user posted image user posted image user posted image

ja sam kao i vrijeme, sva nikakva, siva

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

clock-img

18.05.2010, 10:13

clock-img

danery

pencil-img

10504

nasmijavaju me,pa sam i ja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

clock-img

18.05.2010, 10:33

clock-img

ikica84

pencil-img

3720

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.
mamine srece najveceeeeeee!!!!

clock-img

18.05.2010, 13:52

clock-img

osobno

pencil-img

2730

Tužna sam, jadna i nikakva...user posted image
Posvadila sam se s mm...tj. ja sam nešto rekla,a onda sam shvatila da je to glupo izrečeno, i da nisam promislila, a on me povrijedio tako jako da osjećam kao da se gušim, i nakon šta sam se ispričala, on nije sta, nego nastavija u istom tonu...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
_Sutra nam je godišnjica i tako sam tila da bude lipo, a sad će sve bit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i totalno sam koma. Jer koliko toga prešutim i prigrizem jezik za mir, ali nema pomoći...user posted image user posted image user posted image
eto, baš sam sva user posted image .

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

clock-img

18.05.2010, 14:24

clock-img

Marta j

pencil-img

7508

Osobno drzi mi se kod mene je ista stvar.
Samo sto nam nije godisnjica sutra.

Ja sam se muzem i njegovima posvadala najgore do sada.Do sada bi sutila da bude mir al vise nisam mogla.
Toliko sam se posvadala da sam rekla muzu da nas nece naci kuci kada dode.user posted image

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

clock-img

18.05.2010, 14:25

clock-img

osobno

pencil-img

2730

I eto još mi nije jasno kako onda nakon svega šta mi user posted image izgovori, JA imam grižnju savjesti...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...

clock-img

18.05.2010, 14:26

clock-img

osobno

pencil-img

2730

IZVORNA PORUKA: Marta j

Osobno drzi mi se kod mene je ista stvar.
Samo sto nam nije godisnjica sutra.

Ja sam se muzem i njegovima posvadala najgore do sada.Do sada bi sutila da bude mir al vise nisam mogla.
Toliko sam se posvadala da sam rekla muzu da nas nece naci kuci kada dode.user posted image

ja sam bila na rubu da to i učinim...pa nek se nastavi pazit sa svojima....user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.05.2010, 14:29

clock-img

adryosijek

pencil-img

3129

user posted image

moja mala cura je moje sve...

clock-img

18.05.2010, 14:31

clock-img

Marta j

pencil-img

7508

Ja sam mom rekla neka on razgovara i rjesava s stvari sa svojim roditeljima da ja niti imam volje,zivaca a i ako sta kazem odmah je paljba na mene.I onda uvijek netko cmolji il ga zaboli glava pa leze danima i onda mi je krivo sto ista govorim.
Zato neka se on misli s njima jer ja vise necu a dobro zna da sam ja u stanju otici ako nerijesi stvari otisao je u 13.30 na posao a vec je 4 puta zvao.

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

clock-img

18.05.2010, 14:35

clock-img

osobno

pencil-img

2730

Ja sam mom rekla neka on razgovara i rjesava s stvari sa svojim roditeljima da ja niti imam volje,zivaca a i ako sta kazem odmah je paljba na mene.I onda uvijek netko cmolji il ga zaboli glava pa leze danima i onda mi je krivo sto ista govorim.
Zato neka se on misli s njima jer ja vise necu a dobro zna da sam ja u stanju otici ako nerijesi stvari otisao je u 13.30 na posao a vec je 4 puta zvao.

Vjeruj mi, ISTO MI je tako...user posted image
a jel ja moram svako par dana um irat od glavobolje i trpit, i onda je li progovorim, ne valja...user posted image

clock-img

18.05.2010, 14:37

clock-img

Marta j

pencil-img

7508

IZVORNA PORUKA: osobno

Vjeruj mi, ISTO MI je tako...user posted image
a jel ja moram svako par dana um irat od glavobolje i trpit, i onda je li progovorim, ne valja...user posted image

ooo znam kako ti je vjeruj mi.
samo sam ja jos srcani bolesnik pa kada se malo vise iznerviram zaboli me i moram dr.

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

clock-img

18.05.2010, 14:40

clock-img

osobno

pencil-img

2730

EH, još bi mi i to falilo...pa dosad bi mi i pacemaker crka...user posted image
Nema kruva ni sriće u zajednici, postoje samo malo bolji dani(kad nikog ne vidiš) i oni gori...user posted image

clock-img

18.05.2010, 16:08

clock-img

osobno

pencil-img

2730

Evo, ja sam još uvik user posted image a pomalo i user posted image user posted image pa će mi godišnjica, slutim, bit, user posted image .
Ma baš su zakon ovi smajlići.

clock-img

18.05.2010, 21:19

clock-img

cuba

pencil-img

21489

Još uvik neispavano...
Cure user posted image user posted image user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

clock-img

20.05.2010, 08:19

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

20.05.2010, 21:24

clock-img

adryosijek

pencil-img

3129

super sjele mi pare  na tekuci 

clock-img

20.05.2010, 21:27

clock-img

leilany

pencil-img

9082

ok sam bila cijeli dan...nadam se da cu bit tak do kraja ovog dana...
user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

clock-img

20.05.2010, 21:28

clock-img

cuba

pencil-img

21489

Odlično, sprašila sam porodiljni na račune user posted image

Roko i Dino user posted image

clock-img

20.05.2010, 21:32

clock-img

anuska08

pencil-img

3910

IZVORNA PORUKA: cuba

Odlično, sprašila sam porodiljni na račune user posted image

a ja na minususer posted image

Nika 26.08.2009.

clock-img

22.05.2010, 13:06

clock-img

adryosijek

pencil-img

3129

user posted image user posted image

clock-img

22.05.2010, 13:07

clock-img

adryosijek

pencil-img

3129

ja sam, si kupila lg cooki i ostalo mi jos dosta sam cekam postara da ga donese ..prek neta jedva cekamuser posted image

clock-img

22.05.2010, 13:14

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

bole me zubiuser posted image
muža mi još nema a ja bi na druženjeuser posted image user posted image
aaaaa sve u svemu luda sam

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...