writing-img

RE: kako smo raspoloženi danas.

clock-img

14.02.2010, 22:40

clock-img

CallamityJane

pencil-img

11119

thanks anuska user posted image

clock-img

18.02.2010, 17:36

clock-img

Anoniman

krepana sam ko konj!
danas sam toliko toga napravila... mijesila opet s Katom buhtle, bila je presretna... i ja s njom...user posted image
al mene pere neka slabost, srce mi lupa... najradije bih legla i spavala 3 dana i 3 noći...user posted image

ispunjavala sam neki online test za depresiju i svih 10 pitanja odgovorila sa yes... pa za poludit! nisam valjda!user posted image
inače funkcioniram normalno, samo se tu i tamo zderem na djecu a to prije nisam... i baš mi je to žao...user posted image

clock-img

18.02.2010, 17:37

clock-img

leilany

pencil-img

9082

IZVORNA PORUKA: Mariachi

krepana sam ko konj!
danas sam toliko toga napravila... mijesila opet s Katom buhtle, bila je presretna... i ja s njom...user posted image
al mene pere neka slabost, srce mi lupa... najradije bih legla i spavala 3 dana i 3 noći...user posted image

ispunjavala sam neki online test za depresiju i svih 10 pitanja odgovorila sa yes... pa za poludit! nisam valjda!user posted image
inače funkcioniram normalno, samo se tu i tamo zderem na djecu a to prije nisam... i baš mi je to žao...user posted image

mariachi....dođi ti k meni na rehabilitaciju....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio leilany -- 18.2.2010 17:38:03 >

BEK 27.o5.o9.

clock-img

18.02.2010, 17:39

clock-img

osobno

pencil-img

2730

ja sam umorna i šporka....user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

clock-img

18.02.2010, 17:41

clock-img

leilany

pencil-img

9082

e da zaboravila sam napisat...ja sam ok samo me glava boli...
iako mislim da bi me prestala da odem malo u shopping user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

clock-img

18.02.2010, 17:44

clock-img

ZVRK

pencil-img

20333

ja sam ok.
drži me dobro raspoloženje od jučer

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

clock-img

18.02.2010, 17:46

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: leilany

iako mislim da bi me prestala da odem malo u shopping user posted image user posted image

ja mislim da bi to i moje tegobe riješilo! user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.02.2010, 17:48

clock-img

leilany

pencil-img

9082

ja mislim da bi to i moje tegobe riješilo! user posted image user posted image user posted image

vidis kako veliki mislioci isto misle user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

clock-img

18.02.2010, 17:49

clock-img

ZVRK

pencil-img

20333

možda bi vam više pomogla jedna kartica nego sam odlazak u shopinguser posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.

clock-img

18.02.2010, 17:51

clock-img

adryosijek

pencil-img

3129

ma joj dosada ubi od ove juzine de cim dode proljece sam ko pticica odma zivnem ovako cijele zime vise lose nego ok pogotovo sad pred poroduser posted image

moja mala cura je moje sve...

clock-img

18.02.2010, 17:52

clock-img

Lady3

pencil-img

7201

ja sam svauser posted image i jako zabrinuta.Čekam vijesti za mamu,ali još ništa ne znam.Sva sam ko na iglama i zabrinuta..user posted image

Šta je sreća?Znati što se
hoće i to strastveno željeti:)

clock-img

18.02.2010, 17:53

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: ZVRK

možda bi vam više pomogla jedna kartica nego sam odlazak u shopinguser posted image

e i to ti je dobra ideja, zvrk... user posted image user posted image user posted image

ja ima 30 kuna v žepu koje čuvam za "črne dane"... ko zna kad bu se sljedeći put neko nahitil cucku s kosti... user posted image

clock-img

18.02.2010, 17:54

clock-img

leilany

pencil-img

9082

IZVORNA PORUKA: Lady3

ja sam svauser posted image i jako zabrinuta.Čekam vijesti za mamu,ali još ništa ne znam.Sva sam ko na iglama i zabrinuta..user posted image

lady3,sta jos nista neznaju za mamu??user posted image

BEK 27.o5.o9.

clock-img

18.02.2010, 17:57

clock-img

Lady3

pencil-img

7201

leilany imaš na mojoj temi sve,jutros sam napisala da ne pišweem posvuda..user posted image

clock-img

18.02.2010, 17:58

clock-img

Anoniman

lady3,sta jos nista neznaju za mamu??user posted image

user posted image user posted image

clock-img

18.02.2010, 17:58

clock-img

ZVRK

pencil-img

20333

čuvam za "črne dane"... ko zna kad bu se sljedeći put neko nahitil cucku s kosti... user posted image

onda ih budeš još čuvala
ovih dana je sve ''sivo''user posted image

zvrkić došao 17.06.2005.

clock-img

18.02.2010, 17:59

clock-img

ZVRK

pencil-img

20333

lady drži se draga koliko je to moguće
user posted image user posted image user posted image user posted image

zvrkić došao 17.06.2005.

clock-img

18.02.2010, 18:02

clock-img

Lady3

pencil-img

7201

hvala cure,pokušavam ali i sami znate kako je to..user posted image

clock-img

18.02.2010, 18:02

clock-img

Anoniman

čuvam za "črne dane"... ko zna kad bu se sljedeći put neko nahitil cucku s kosti... user posted image

onda ih budeš još čuvala
ovih dana je sve ''sivo''user posted image

a niš...user posted image kantu v ruke i farbaj dane, ajmo, hop cup! user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.02.2010, 18:05

clock-img

ZVRK

pencil-img

20333

gpore,dole,gore,dole,gore,dole.......

ja sam počela sa farbanjemuser posted image

zvrkić došao 17.06.2005.

clock-img

18.02.2010, 18:06

clock-img

ZVRK

pencil-img

20333

hvala cure,pokušavam ali i sami znate kako je to..user posted image

jako teško,ali pokušaj radi kikača da budeš kako tako ''dobro''
user posted image

zvrkić došao 17.06.2005.

clock-img

18.02.2010, 18:07

clock-img

Anoniman

gpore,dole,gore,dole,gore,dole.......

ja sam počela sa farbanjemuser posted image

sad kad se mm pojavi na vratima, po nosu bum ga nafarbala! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj bi čovek rekel - 4. godišnjica crkv. vjenčanja - on nije ni dobar dan rekel kad je došel doma?user posted image e, zbilja ga treba pofarbat!user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.02.2010, 18:08

clock-img

Lady3

pencil-img

7201

ma zbog njih i jesam kao mirna,ali u sebi vrištiiiiiiiim,nekad mi se omakne pa zaplačem ili viknemuser posted image Teško je,jako...user posted image

clock-img

18.02.2010, 18:10

clock-img

ZVRK

pencil-img

20333

kaj bi čovek rekel - 4. godišnjica crkv. vjenčanja - on nije ni dobar dan rekel kad je došel doma?user posted image e, zbilja ga treba pofarbat!user posted image user posted image user posted image user posted image

ima i moj potencijala za zaboravljanje ''datuma'' ,ali onda ga to košta

zvrkić došao 17.06.2005.

clock-img

18.02.2010, 18:14

clock-img

Joanna

pencil-img

547

I ja sam bila jako tužna al me Tikica razveselila!user posted image user posted image user posted image user posted image

Lijepo je čuti dobre vijesti! Nadam se da ću ih ja čuti sutra.user posted image

Mamine princeze
11.08.2009. Nina
26.01.2012. Laura