cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

[Obrisani korisnik]

clock-img

05.10.2009, 11:16

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

05.10.2009, 11:18

clock-img

ejmama

pencil-img

7290

Bio je gotov sinoć u 19h. Katastrofa još me drži nervoza od jučer.

H 07 E 09

clock-img

05.10.2009, 11:19

clock-img

FIONA

pencil-img

9057

ja sam danas noraaaaa......
pa ova moja zver me izluđuje...cendra a ne želi spavat, ne želi se igrati, nositi...niš...ni sama ne zna kaj hoće...
jel su opet zubi ili kaj ali sam luuuuudaaaaa...

i naravno PUUUUNNN  MJEEEESEEEEEC......grrrrrrrrrrrrrrrrr....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

clock-img

05.10.2009, 11:23

clock-img

anaxx

pencil-img

4813

moglo bi biti i bolje, ali neću se stalno žaliti... nisam loše... dobro je!!

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

clock-img

05.10.2009, 11:29

clock-img

Duve

pencil-img

1497

Danas sam koma, spava mi se za poluditi, nervoza pred porod me pere tako da sam za ništa...

Karlo 8.06.2005.
Ema 8.10.2009.-imamo 16 zubića

clock-img

05.10.2009, 11:51

clock-img

Zvonki

pencil-img

10869

Ide polako...

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

clock-img

05.10.2009, 11:54

clock-img

tikica_69

pencil-img

25386

Radno...u guzvi user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

clock-img

05.10.2009, 12:25

clock-img

Anoniman

dobila sam, i sve me boliii!!! user posted image user posted image user posted image
stomak, ledja, noge, glava user posted image a toliko sam se radovala da mi posle poroda nisu bolne, a gle sad ovo user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.10.2009, 12:26

clock-img

FIONA

pencil-img

9057

IZVORNA PORUKA: Nellyca

dobila sam, i sve me boliii!!! user posted image user posted image user posted image
stomak, ledja, noge, glava user posted image a toliko sam se radovala da mi posle poroda nisu bolne, a gle sad ovo user posted image user posted image user posted image

draga suosjećam...meni nikad gore nego sad kad sam rodila...ketonalček ali kapsula a ne tablete i samo polako...sutra bu več lakše...user posted image user posted image user posted image ...kissi

clock-img

05.10.2009, 12:29

clock-img

Anoniman

nemam nista u kuci od lekova, nema ko da mi kupi, mala je zaspala pa ne mogu ni da odem da uzmem, a mm dolazi tek za par sati user posted image ne mogu ni da lezim koliko me sve boli! user posted image

clock-img

05.10.2009, 12:33

clock-img

FIONA

pencil-img

9057

draga malu u kolic ai piči...bu nastavil ai u njima ....a drž se...koma...ja sam to usporedila s trudovima pred porod...takl mene boli jako...drž mi se...

clock-img

05.10.2009, 12:38

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: FIONA

draga malu u kolic ai piči...bu nastavil ai u njima ....a drž se...koma...ja sam to usporedila s trudovima pred porod...takl mene boli jako...drž mi se...

bih ja vrlo rado, ali moje dete ne spava u kolicima i u javnosti user posted image tnx draga user posted image

clock-img

05.10.2009, 12:39

clock-img

FIONA

pencil-img

9057

ajoj...mi nemamo s tim porblema..ili je budna ko suri orao ili zaspi pa da i Divlje jagode sviraju..heeheheh

clock-img

05.10.2009, 12:44

clock-img

Marta j

pencil-img

7508

Mene boli tako od juce isto sam dobila i nista ne pomaze.
Cijelu noc sam plakala koliko me bolilo.

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

clock-img

05.10.2009, 12:49

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Marta j

Mene boli tako od juce isto sam dobila i nista ne pomaze.
Cijelu noc sam plakala koliko me bolilo.

ista nam je tuga user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.10.2009, 12:52

clock-img

ZVRK

pencil-img

20333

od jutra sam dobrog raspoloženja koje i dalje rasteuser posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

clock-img

05.10.2009, 14:14

clock-img

mlada mama

pencil-img

3670

Sretna, male stvari cine me sretnom, pocela sam nabavljati stvari za misevu sobicu i sva sam puna  elana jedva cekam da ju pocnem uredjivatiuser posted image user posted image
usput zbog produzenog vikenda dolaze mi 2 jako drage osobe

clock-img

05.10.2009, 14:16

clock-img

osobno

pencil-img

2730

sama sam s lukijem, kasnije ću malo do mame...mrzim ovo misto glupo...i sve mi ide naživce...ostali smo na zalihama iz kasice, živimo u deeeeebeelom minusu, nećemo se nikad izvuć...user posted image user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

clock-img

05.10.2009, 14:19

clock-img

mlada mama

pencil-img

3670

Zao mi je, nadam se da ce ti se popraviti stanje bar ti je mama blizu,pa ti je i to jedna podrska,moja je predaleko.

clock-img

05.10.2009, 14:20

clock-img

natalijax

pencil-img

12210

hej osobno,svi smo u minusu,ja kad cujem da su drugi vise od nas u minusu onda shvatis da i nije toliko gadno,mislim nitko nevoli bit bez novaca al nazalost to je tako

< Poruku je uredio natalijax -- 5.10.2009 14:21:49 >

clock-img

05.10.2009, 14:21

clock-img

paolina

pencil-img

207

Kod mene neznam dalje situaciju ali jutros sam dosla iz bolnice.. svađala se sa ljecnicima.. ali ne toliko ja koliko moj muz! A Sarah nista ne radi osim pajkanja i papanja... nikako da se naviknem da imam dijete.. nekako me sve izbacilo iz kolosijeka.. neznam sta da radim?? sve mi izgleda kao neki san a ne moj zivot,, 

Cekam te andjele.. znam da se pakiras.. ponesi gace i pamet sve ostalo majka ovdi ima!!

OBAVEZNO OTVORITE OVU STRANICU KOJU JE NAPRAVILA JEDNA PONOSNA MAJKA

http://www.paulinaa112.blogspot.com

clock-img

05.10.2009, 14:23

clock-img

mlada mama

pencil-img

3670

paolina, ja sam jos uvijek u soku kao i ti sto su te tako pustili kuci,ali,ako se dobro osjecas nema razloga za brigu. male bebe su ti takve, samo papaju i spavaju,vjeruj mi sjetit ces se ovih dana kada prohodauser posted image user posted image

clock-img

05.10.2009, 14:23

clock-img

natalijax

pencil-img

12210

draga a kako to da si izasla ranije,koliko sam shvatila ti si juce rodilauser posted image

clock-img

05.10.2009, 14:25

clock-img

kitty

pencil-img

3260

nervozna jako,u pms-u samuser posted image

IVAN 20.06.2003.
DUJE 13.01.2009.

clock-img

05.10.2009, 14:26

clock-img

paolina

pencil-img

207

hahaha.. nije ja sam fakticki prekjucer rodila.. jer sam kasno.. to oni broje kao treci dan a ja kao drugi.. pa sve je nekako komplikovano ali jbg vazno je da sam dobro.. da nemam sad neke bolove jake.. citav dan lezim.. mama sve radi oko Sarah ja samo ju drpuskam po kosici i dojim.. pa sunce mamino

Cekam te andjele.. znam da se pakiras.. ponesi gace i pamet sve ostalo majka ovdi ima!!

OBAVEZNO OTVORITE OVU STRANICU KOJU JE NAPRAVILA JEDNA PONOSNA MAJKA

http://www.paulinaa112.blogspot.com