PRETRAŽI
Nađi članke, videe, forum...
NAPREDNO
Gdje tražiti?
PRIJAVI SE
REGISTRIRAJ SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Registriraj se
ili
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na registriraj se, pristaješ na Opće uvjete korištenja portala i potvrđuješ da si iste pročitao/la uključujući i upotrebu kolačića. POTVRDI
onima koje odlaza želim lijepu i vruću noć _____________________________Šta je sreća?Znati što se hoće i to strastveno željeti:)
Floki kokokokooooooooooooooooodaaaaa ,koooooookkkkoooodaaaaaa _____________________________Ono što će davati svjetlo,mora izdržati izgaranje. (V.E.Frankl)
Meni je već vruće, a sad mi se vrti od ove tvoje slike. Odoh ja nanati, LN koke
ejmama,laka ti (vruća ) noć ... _____________________________Ono što će davati svjetlo,mora izdržati izgaranje. (V.E.Frankl)
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
_____________________________Šta je sreća?Znati što se hoće i to strastveno željeti:)
Lady,super ... Iva,laka ti noć ...i ja ću još malo,rano se dižem,moram ići vaditi te hormone ... _____________________________Ono što će davati svjetlo,mora izdržati izgaranje. (V.E.Frankl)
Ln koje odlaze..Candy držim ti fige da sve bude ok.. _____________________________Šta je sreća?Znati što se hoće i to strastveno željeti:)
Hvala Lady ...i ja tebi želim da bušek i virozica čim prije prođu ... Idem na spavanje draga,želim ti laku i mirnu noć,tipkamo se sutra ... _____________________________Ono što će davati svjetlo,mora izdržati izgaranje. (V.E.Frankl)
Laku noć Candy..i ja tebi želim mirnu i lijepu noć..Idem i ja.. _____________________________Šta je sreća?Znati što se hoće i to strastveno željeti:)
noc curke candy bit ce sve ok....laku noc _____________________________``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´ Denissa 19.06.2004. Mia 09.11.2007.
E ime birca je zakon nasmijala sam se u pola pet ujutro alkosica nemrem spavat tj išla sam spavati u 21 i valjda sam se do 3:40 naspavala 6,5h sna kako nas djeca istreniraju da se zadovoljimo sa 6h sna _____________________________idem micat rit...
Jutro Božo,kaj delaš tu od pol pet ? Šaljem kavicu i bježim,pa-pa ... _____________________________Ono što će davati svjetlo,mora izdržati izgaranje. (V.E.Frankl)
O Candy ajde trk na posao jutro jutro vidim da je i tebi dosta par sati sna budi dobra na poslu _____________________________idem micat rit...
može kavicaaaaaaaaaaaaaa dobroooooooooooo jutroooooooooooooooooooooo http://www.youtube.com/watch?v=yLKQfYPZ1ao < Poruku je uredio božica -- 19.2.2009 6:22:20 > _____________________________idem micat rit...
evo i mog doprinosa.... dobro jutro _____________________________Ja nisam luzer, ne, naprotiv Meni je osmijeh light motiv... P 2001 M 2003 K 2009
jutro
jutreko curke evo friško skuhane _____________________________mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.
hej puli..... rijetko se srećemo.... kako si ? kako je cvjetić ? _____________________________Ja nisam luzer, ne, naprotiv Meni je osmijeh light motiv... P 2001 M 2003 K 2009
sad sam se tako odvalila ahhahahha birc je praviuser posted image
bokić sanjalice bila je prekjučer ujutro ali si mi ti valjda u poslu bila cvijeta dobro-iron lady ju zovu tata i svekrva jer je zdrava ja kucam u drvo da tako i ostane mm još virozan ja se ne dam kako si nam ti ,dečki _____________________________mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.
ne mogu nigdje naci temu o ovlazivacima zraka sto smo nedavno pisaleznate li mozda gdje je
našla ovo http://www.ringeraja.hr/forum/Ovla%C5%BEiva%C4%8D_prostora/m_90565/tm.htm ali mislim da mora biti još jedna _____________________________mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.
dobro sam puli... a i dečki, hvala... obišle su nas sve bolesti za sada... nadam se da će tako i ostati... kada se kreće u akciju - druga ? _____________________________Ja nisam luzer, ne, naprotiv Meni je osmijeh light motiv... P 2001 M 2003 K 2009
Jeste li u potrazi za savršenim štednjakom za vaš dom? Bez brige, u nastavku teksta pomoći ćemo v...
Obiteljski život
I ove jeseni vas očekuju Dani beba, djece i trudnica, najveći sajam opreme za bebe u regiji koji ...
Kada kupuju dječju odjeću, roditelji uvijek razmišljaju o ulaganju u udobnu dječju odjeću.
Sponzorirano
Škola
dm je za trudnice i bebe rođene u Hrvatskoj od 1.1.2024. pripremio poklon pakete koji trudnoću i ...
Trudnica