cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: IVF / ICSI

clock-img

04.05.2009, 21:31

clock-img

crvenkapica

pencil-img

577

da    jeste   i to  dvije

clock-img

04.05.2009, 21:39

clock-img

crvenkapica

pencil-img

577

a  draga moja  i mm  je dobio  dijagnozu  asthenozoospermija  i  kad je  doktorica  vidjela  nalaze  odma mi je  dala  uputnicu   kod   specijaliste  zbog  MPO/IVF....nikakve mi  tablete nije propisala  ni   rekla   da  probam     popraviti  nalaz....ni vremena mi nije  dala  nego  odmah   aj ca....i ja sam  bila  strasno ljuta  i jos sam....jer mi je sve to  strano...user posted image   ali  sam    svejedno kupila  svakakvih  vitamina i  pijemo  cajeve i  svasta nesta  pa  cemo  ponovit    nalaz jer ja to  zelim   ...a njih  ko šiša.....

clock-img

04.05.2009, 23:59

clock-img

anastasija0702

pencil-img

449

jesi li probala taj astaksantin tj bioastin. ja sam očajna ali ne toliko da molim za bebu, imati ću puno djece pa makar išla po cijelome svijetu tražeći lijek. nismo neplodni, ja to ne priznam. samo nam treba pomoć neki čaj ili što već i opet će biti ok. ja se nadam da će taj astaksantin pomoći. pije ga 4 puta na dan. dosta, valjda će za mj dana bit rezultata. gade mi se dr. tek sad sam potpuno izgubila povjerenje u njih. ništa oni ne znaju ako u 21. st ne mogu naći neki lijek da poprave spermiogram a ne posljedice tzv neplodnost.

clock-img

05.05.2009, 07:32

clock-img

dominik

pencil-img

7965

nisam bas upucena ali citala sam na jednom forumu kako je tip pokusavao sa zenom bebu radit i na kontroli su otkrili da ima tumor na kako ja to od milja zovem zvonu i malo plicaca, odstranili mu jedno zvono...bilo problema i dalje i pokazalo se da ima ful malo plivaca...to ljeto je isao sa ekipom na more biciklima i kad su se vratili nalaz je pokazao nevjerojatno poboljsanje...nakon nastavka bavljenja sportom jos su se poboljsali....sad veli imaju bebaca i stanje sa plivacima je ok...

clock-img

05.05.2009, 09:27

clock-img

tikica_69

pencil-img

25386

IZVORNA PORUKA: anastasija0702

ništa oni ne znaju ako u 21. st ne mogu naći neki lijek da poprave spermiogram a ne posljedice tzv neplodnost.

Zaista se nadam da ti nikada u zivotu nece trebati lijecnicka pomoc jer ovo sto si napisala je ruzno i tuzno user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

clock-img

05.05.2009, 09:39

clock-img

anaxx

pencil-img

4813

IZVORNA PORUKA: tikica_69

ništa oni ne znaju ako u 21. st ne mogu naći neki lijek da poprave spermiogram a ne posljedice tzv neplodnost.

Zaista se nadam da ti nikada u zivotu nece trebati lijecnicka pomoc jer ovo sto si napisala je ruzno i tuzno user posted image

potpisujem tikica,

anastazija
umjesto da kažeš da smo sretni da ipak postoje načini da se ljudima pomogne da dobiju svoje bebice,
pa danas, u 21. stolječu postoje neizlječive bolesti od kojih se umire, šta na to kažeš....
sretno u životu.....i razmisli o svojim stavovima...

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

clock-img

05.05.2009, 09:41

clock-img

tikica_69

pencil-img

25386

A mene danas boli kao da cu procuriti svaki cas user posted image
Mislim da cu prvo ujutro baciti jedan testic na kontrolu a onda eventualno vaditi krv, ako ne procurim do navecer uz ovakve bolove user posted image

U iscekivanju.......

clock-img

05.05.2009, 09:43

clock-img

mariola

pencil-img

19495

A mene danas boli kao da cu procuriti svaki cas user posted image
Mislim da cu prvo ujutro baciti jedan testic na kontrolu a onda eventualno vaditi krv, ako ne procurim do navecer uz ovakve bolove user posted image

Nećeš nećeš, to sam i ja mislila a ipak me nešto vuklo da napravim test i bio je user posted image
Tako ćeš i ti sutra. user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.05.2009, 09:46

clock-img

anaxx

pencil-img

4813

stvarno ti gržim fige da ti se ostvari želja i da osjetiš malu mrvicu u sebi, a ja ću za tobom, nadam seuser posted image

drži se i pokušaj misli zabaviti nečim drugim!!! (ha, kao da je to moguće, znam po sebiuser posted image )

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

clock-img

05.05.2009, 10:01

clock-img

Kika83

pencil-img

6965

IZVORNA PORUKA: anaxx

potpisujem tikica,

anastazija
umjesto da kažeš da smo sretni da ipak postoje načini da se ljudima pomogne da dobiju svoje bebice,
pa danas, u 21. stolječu postoje neizlječive bolesti od kojih se umire, šta na to kažeš....
sretno u životu.....i razmisli o svojim stavovima...

Slažem se sa vama cure

clock-img

05.05.2009, 10:03

clock-img

tikica_69

pencil-img

25386

No, svatko ima pravo na svoj stav i zato se zaista nadam da ce anastazija uspjeti prirodno te da nece trebati lijecnicku pomoc user posted image

U iscekivanju.......

clock-img

06.05.2009, 00:02

clock-img

crvenkapica

pencil-img

577

nisam  kupovala ni jedan od toga...onako ja   sam napunila  frižider  voćem i  nekim  tabletama  gdje ima  cinka i selena  ,,,zatrpavam mm kikirikijem i  ne ocekujem  bas da  ce se  popraviti  spermiogram  ali   eto nadam se ....ponovit ce ga   slijedeci tjedan pa cemo vidjet.....uglavnom to nismo  uzimali....nadam  se da ce ti pomoci....

clock-img

06.05.2009, 00:13

clock-img

crvenkapica

pencil-img

577

zasto si  protiv IVF?? nije ni meni drago,,  ali ako moram ,, ici cu...ne zelim da vrijeme  prolazi uzalud  da cekam i cekam....i  hop i imam  40god..nije to kao prije  20god kad je  bilo tabu tema...meni je to  skroz ok...vazno mi je samo da  imam jednog dana  bebu.....imam sad  32god..i  3 i pol godine  cekam...rekla sam  sebi   cekat mogu jos 2-3 mj.ali   vise ne....ove godine  zelim  ostat  trudne  bilo kako....pozzzzzz.....user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.05.2009, 08:36

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

06.05.2009, 08:39

clock-img

ZVRK

pencil-img

20333

IZVORNA PORUKA: cvrčak

Gdje si tikice? Jesi li napravila test?

mislim da je rekla da će dobiti povratni mail sa stanjem BETE pa da će nam javiti

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

clock-img

06.05.2009, 09:17

clock-img

anaxx

pencil-img

4813

želimo + , nadamo se pozitivnom testu, tikice javi dobre vijesti....

clock-img

06.05.2009, 09:38

clock-img

tikica_69

pencil-img

25386

Test veliki - , beta velika 0.....idemo dalje user posted image

U iscekivanju.......

clock-img

06.05.2009, 09:40

clock-img

anaxx

pencil-img

4813

šmrc user posted image , idemo dalje....

clock-img

06.05.2009, 09:41

clock-img

mariola

pencil-img

19495

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ali kako kažeš, idemo dalje.

clock-img

06.05.2009, 09:41

clock-img

dominik

pencil-img

7965

user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.05.2009, 10:34

clock-img

Leva

pencil-img

281

Mila tako mi je zao user posted image user posted image user posted image user posted image

JA-ok, ON- Oligospermia
http://sunasce.blogger.ba/
5 x IUI /AIH = 0
1. stimulirani ICSI = 0
1. prirodni IVF/ ICSI - bez JS

clock-img

06.05.2009, 10:36

clock-img

mamika

pencil-img

1667

user posted image user posted image user posted image ajoj Tikice............
žao mi je

ROBERT 13.07.2003
STELA 06.05.2006
KATJA 22.10.2009
http://www.youtube.com/watch?v=jJNVoqYxNmY
http://www.youtube.com/watch?v=PxXjMV64OFI&feature=related
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1358914890312&ref=mf

clock-img

06.05.2009, 10:40

clock-img

ejmama

pencil-img

7290

žao mi je. 

H 07 E 09

clock-img

06.05.2009, 10:43

clock-img

novamama

pencil-img

8532

Test veliki - , beta velika 0.....idemo dalje user posted image

žao mi je...user posted image

i to je to od plakanja, zaboravi i idemo dalje (ti i sva RR)

za početak, molim te promijeni u potpisu ono '9 neuspjelih pokušaja' - to samo zove da upišeš i 10 neuspjelih pokušaja....za promjenu napiši 'znam da me čekaš i doći ćeš mi kad obje budemo spremne!'

i samo pozitivno, molim teuser posted image
evo ti mala pomoć od mene, za početak: (slijedi u drugom postu)...

Ča je život vengo fantažija....

clock-img

06.05.2009, 10:46

clock-img

novamama

pencil-img

8532

evo tiki, za tebeuser posted image
user posted image

< Poruku je uredio novamama -- 6.5.2009 10:49:12 >

Ča je život vengo fantažija....