writing-img

bambi 2

clock-img

10.02.2009, 07:55

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

Moji uredno gledaju crtić ovo dvoje večih sada bez problema. Mali ima dvije godine i uvijek kad dođe do djela gdje bambi sanja mamu on počne plakati. Doziva tatu i teško ga je umiriti. Kad prođe ta scena sve je opet ok. Takvi su bili i Tin i Iva? Kako vaši klinci izražavaju osječaje ili im je crtić, crtić tek toliko da je. Moji se užive totalno. Već sam im rekla da neće gledati i opet oni. Mislim da je to ok da vidim kako reagiraju na smješne ali i tužne scene. Dapače uvijek mi je taj crtić bio drag, jer nam se Iva ko mala beba davila u snu i prestajala disati, pa nam više nije pomagalo okretanje naopačke i lupkanje, nego ulomak iz crtića. Kad bi prestala disati  primila bi ju i počela pričati taj dio a bila je mala i ko da je kužila, uhvatila bi zrak, zaplakala i sve ok.
Volite li vi ovakve crtiće ili ni djeci nedate da gledaju?

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

clock-img

10.02.2009, 08:01

clock-img

Anoniman

Moram priznati da mi nemamo bambi 2, ali druge crtiće vole gledati i jako se uživljavaju. Paulini je trenutno fora Snjeguljica, a Eleni Pčelica Maja.

Zbilja, fascinantno iskustvo s tvojom Ivom, moram priznati da bih se ja uplašila!
Hrabra si, ženo, svaka ti čast! user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.02.2009, 08:05

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

Moji su u fazi bambija, upomoć ja sam riba, shrek, grom...

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

clock-img

10.02.2009, 08:09

clock-img

mamika

pencil-img

1667

Mi pak smo sad u fazi Simbe, Timona, Pumbe (Kralj lavova).........

ROBERT 13.07.2003
STELA 06.05.2006
KATJA 22.10.2009
http://www.youtube.com/watch?v=jJNVoqYxNmY
http://www.youtube.com/watch?v=PxXjMV64OFI&feature=related
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1358914890312&ref=mf

clock-img

10.02.2009, 08:13

clock-img

mamara

pencil-img

522

Ninolina i naš Jakov isto reagira na takve scene u crtiću sad više neplače al se digne i ugasi tv, mada sam bira crtiće i uvjek isto ponovi, ja bi više voljela da se hoče suoćiti sa time al ima vremena pa ga samo pitam prije toga dali da sad malo premotam. A najgore je u crtiću NEMO kad ga uhvarti ronioc i BAMBI1 kad ubiju mamu.
Valjda su neka djeca jednostavno osječajnija

clock-img

10.02.2009, 08:16

clock-img

ivanaa

pencil-img

4923

mi imamo bezbroj crtica i mali ih guta sve

Prvu polovicu života unište nam roditelji,drugu dijeca.

clock-img

10.02.2009, 08:16

clock-img

Puli

pencil-img

12860

što se tiče bambija ja sam se ko velika curica u pubertetu rasplakala na scenu kad bambiju ubiju mamu
dan danas se naježim kad netko spomene bambija jer se sjetim te scene

a knjigu sam prije toga čitala bar  500 puta i znala sam sve u detalje
a svejedno sam se user posted image

mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.

clock-img

10.02.2009, 08:27

clock-img

Anoniman

Da i ja se sjećam kad smo to imali za lektiru da sam tulila! I baka skupa sa mnom!
Meni je inače tata umro kad sam imala 5 godina a mama je otišla nakon 2 godine, pa sam uvijek ja brinula gdje je ona i kako je. Ona je znala da sam ja na sigurnom, pa je bila cool. Nekad bi mi i rođendan profulala, e to je bilo... user posted image

clock-img

10.02.2009, 08:39

clock-img

mamara

pencil-img

522

Mariachi sad si mene rasplakala!user posted image

clock-img

10.02.2009, 08:41

clock-img

božica

pencil-img

8832

ne nsimo još bambi gledali
a mogli bi
bar bambi1user posted image
a kako reagira na crtiče hm
kako kad al nije se još rasplakala naparavi neku zgužvanu facu ak je nakaj tužno

idem micat rit...

clock-img

10.02.2009, 08:41

clock-img

Anoniman

nemoj plakati, mamara, ja sam sad "velika curica", user posted image  i znam da svojoj djeci to ne bih nikad napravila... šta ćeš, život zna biti svakakav, bitno je kakvi ljudi ispadnemo... mene je Bog jako volio!user posted image

clock-img

10.02.2009, 08:42

clock-img

božica

pencil-img

8832

bitno je kakvi ljudi ispadnemo... mene je Bog jako volio!

da mariachiuser posted image

idem micat rit...

clock-img

10.02.2009, 08:48

clock-img

mamara

pencil-img

522

Baš ljepo! Oprosti nisam te željela žaliti al kad čujem nešto tako stvarno mi je teško baš zbog toga što mi koji smo imali roditelje pored sebe to nismo znali cjeniti. Tek sam shvatila koliko mi znače kad sam sama postala roditelj

clock-img

10.02.2009, 09:06

clock-img

Anoniman

e, i ja isto, kad sam postala roditelj, sasvim sam promijenila pogled na neke stvari...

da se mi vratimo na temu, da ne ispadne, da ja uvijek odvučem.-... user posted image user posted image user posted image

crtići su jako važni za djecu da se nauče proživjeti osjećaje bez straha, da se nauče s tim nositi. Dobro je pustiti dijete da sazrije, pa da može podnijeti neku scenu, ali nije dobro bježati od toga. Jer onda poslije imaš odraslu osobu koja ti ugasi tv baš onda kad postane napeto a ti pošiziš, ne? Imam takvog muža, naime...