writing-img

RE: birc-peglaona

clock-img

23.06.2008, 14:36

clock-img

Florijan Jakov

pencil-img

9214

mi bili vani oko podne s autom..išli uzet mjeru z ačepiće za uha i brzinski u dućan, zato vrijeme je klima klimala i sad tražim apartman za odmor i sve mi se ne da u kuhinju jer ću se oznojiti čim uđem u nju user posted image

FJ JE FRAJER

clock-img

23.06.2008, 14:37

clock-img

Florijan Jakov

pencil-img

9214

majo, je li stigao paketić...

FJ JE FRAJER

clock-img

23.06.2008, 14:37

clock-img

božica

pencil-img

8832

e znaš kaj sam se sjetila
konjić na kojem se može ljuljati-to je stvarno posebno

moja viki ga obožava-kada odemo doktorici koja ga ima ona se uvijek poslije pregleda baci na ljuljanje-kad idemo doktorici uvijek ju podsjetimo da će se ljuljati pa jedva ćeka pregled

clock-img

23.06.2008, 14:39

clock-img

maja

pencil-img

6000

nije još, možda će sutra, vruće je pa poštari ne nose baš svima poštuuser posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

clock-img

23.06.2008, 14:48

clock-img

maja

pencil-img

6000

ajde cure još malo budite samnom, evo skuhat ću vam kavu! I vi nove smijete svratiti i napisati koju!

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

clock-img

23.06.2008, 14:51

clock-img

tonkica

pencil-img

6282

Vratih se ja, pristavila sam ručak, pa se mogu dalje družit s vama. I piti user posted image !!!
A kakvu sobu ti ima nećakinja? Da joj kupiš neku fora posteljinu možda???

clock-img

23.06.2008, 14:51

clock-img

BUMBIKA

pencil-img

12072

user posted image Bok Majo i ostale cure! Evi ja se borim sa sinom da zaspe, pa da i ja malo odmorim i popijem kavu na miru!user posted image

DINO 04.09. 2007

clock-img

23.06.2008, 14:56

clock-img

maja

pencil-img

6000

Kupila moja mama neki danuser posted image Uzeti ću joj Maju i možda nešto za obući i neku didaktičku igračku, znači opet ja u TL, mogla bi se zaposliti tamo koliko često idem, opet se MM bude ucviljao od čekanja, jer ja kad tamo uđem mene nema sto godina!

clock-img

23.06.2008, 14:58

clock-img

tonkica

pencil-img

6282

I mene moji nećaci izlude kad im je ročkas, ne znam šta bi kupila!
Sreća, ove godine mi je stariji pomogo, htio je kopačke koje mu pašu uz dres koji je već imao, pa je to i dobio. user posted image  I nitko sretniji od njega. user posted image

clock-img

23.06.2008, 15:01

clock-img

maja

pencil-img

6000

Mene inače izlude rođendani, taman kad sam maknula ove starije da se više ne slave, došli sad dječji, već smo na 3 pozvani, komauser posted image

clock-img

23.06.2008, 15:01

clock-img

tiha

pencil-img

10103

i moja necakinja ce 13.7 godinu dana isto neznam sta da joj kupim.....uzas!!!!

clock-img

23.06.2008, 15:02

clock-img

maja

pencil-img

6000

Kad vidim šta je ova moja nadobivala javim ti da ti dam ideju!

clock-img

23.06.2008, 15:04

clock-img

tiha

pencil-img

10103

hvala majo strasno mi je to kad su tako mali...jer se ivka javila kome???

clock-img

23.06.2008, 15:04

clock-img

BUMBIKA

pencil-img

12072

Kad ste na rodjendanima i ja sam na mukama. Mali kumić mi ima rodjenad za 3 dana i nisam još ništa kupila.-To mu je 1 rodjošuser posted image user posted image

DINO 04.09. 2007

clock-img

23.06.2008, 15:07

clock-img

tonkica

pencil-img

6282

Svi su u istim mukama dakle! Sezona rođendana, poklona i torti. user posted image  
Za Ivku znam da se javlja Koki i Ruži i da su se vratile doma. user posted image

clock-img

23.06.2008, 15:08

clock-img

maja

pencil-img

6000

he,he, pomogla bi ti da mogu!!! Evo sad ću ja nabrajati, pa ti se možda nešto svidi: odjeća, didaktička igračka, slikovnica, pribor za jelo( tanjur, zdjelica, vilica, žlica- u TL jako dobar izbor), bicikl, cipelice, tenisice, bazenčić i ne znam više!

Došao MM, idemo papat i bježim ja s kompa, pa se pišemo kasnije!

clock-img

23.06.2008, 15:11

clock-img

tiha

pencil-img

10103

nasa necakinja ima vlakic koji baca loptice fora je i zanimljivo kupljeno u turbolimacu...jesam vam pomogla....ili onu guralicu...

clock-img

23.06.2008, 15:12

clock-img

tonkica

pencil-img

6282

Ili onaj vlakić Tom koji pušta balončiće! user posted image  Fora, a klinci su tak i tak ludi za tim bablsima!

clock-img

23.06.2008, 15:25

clock-img

maja

pencil-img

6000

evo me već se vratila s ručka! Sutra ću ići u Limač pa ću valjda nešto izabrati!

clock-img

23.06.2008, 15:28

clock-img

tonkica

pencil-img

6282

Nisam ti stigla reć ni dobar tek, a već si se vratila. user posted image

clock-img

23.06.2008, 15:29

clock-img

Ruža

pencil-img

14064

Jel kuha tko kavicu? Evo ja se budila, malo sam zakunjala na kauču...user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.06.2008, 15:30

clock-img

maja

pencil-img

6000

vuće me na jaju, čak i kavu pijem s vama, neću s mužem, a to mi je odmor dok Noa spava! 

clock-img

23.06.2008, 15:30

clock-img

maja

pencil-img

6000

evo Ružo kavica za tebe, jesi se odmorila barem ili si strgana sad? Ja nisam navikla spavati preko danauser posted image

clock-img

23.06.2008, 15:34

clock-img

Ruža

pencil-img

14064

Hvalaa Majo!user posted image
Ma i ja izbjegavam to odmaranje jer se probudim gora nego što sam legla. Danas sam nekih pola sata samo. Sad ćemo vidjeti kad popijem kavicu.
Vidim vi se pravo podružili dok me nije bilo..user posted image  Majo kad će se Noa buditi?

clock-img

23.06.2008, 15:41

clock-img

maja

pencil-img

6000

Evo Ružo upravo se probudio, idemo se motati i hraniti, pa se vratim!